ДАНС рови в ДАНС за теч по казуса "Бисеров"

Вътрешна проверка търси дали някой и кой е изпял за случая
Обновена: 8 ное 2013 18:16 | 8 ное 2013 17:04,
46
ДАНС рови в ДАНС за теч по казуса "Бисеров"
Снимка: архив, Булфото

В Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС) е разпоредена и се извършва вътрешна проверка заради твърдения за нерегламентирано предоставяне на класифицирана информация, съобщиха от пресофиса на родното ФБР.

Още по темата
8 ное 2013 07:00
217

Припомняме, че по-рано днес бившата дясна ръка на Ахмед Доган – Осман Октай, обяви, че генерал от ДАНС е бил в събота в Сараите на Сокола и му е изпял за далаверите, които върши неговата дясна ръка – Христо Бисеров.

Шефът на родното ФБР Владимир Писанчев определи като абсурдна информацията и допълни, че разследването срещу Бисеров няма връзка и с "Южен поток".

Лидерът на ДПС Лютви Местан пък обвини зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, че е имал достъп до класифицирана информация по казуса "Бисеров", която е разгласил преди официалната информация на прокуратурата.

Преди официалното съобщение от прокуратурата Цветанов обяви, че според него досъдебното производство срещу Христо Бисеров е заради парични преводи между различни страни.

От ДАНС са категорични, че проверката е свързана с постъпили сигнали за евентуално извършени престъпления против финансовата и данъчната система от Христо Бисеров.

"Всякакви други информации, тиражирани към момента, са спекулативни", настояват от спецслужбата.

Из медиите вече втори ден се тиражират сумите на преводите, заради които Христо Бисеров приключи скоропостижно с политическата си кариера.

Според някои публикации става въпрос за три мистериозни превода за $315 000 и €130 000 от негови сметки в Швейцария към сметки на доведения му син Ивайло Главинков в македонска банка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
от Уикипедия преди 10 години
Някои автори свързват Левски с масонството, като допускат, че той бива посветен като масон през 1861 г.[3]Това твърдение е категорично отречено от някои академични автори,[4] макар те да не отхвърлят възможността Левски да е бил запознат с масонските идеи. Той владее отлично няколко езика: турски, гръцки и арменски, които се оказват полезни в революционната му дейност.
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Актуалният въпрос вече не е "Кой?", а "Къде?" Къде е Бисеров, кой ще ни каже? И дали вече не е пристигнал на отдавна осигуреното недосегаемо за българските закони място, че да започнат уж да го търсят за да го накажат? Смях!
18
0
 
2
 
! Отговори
до Румен преди 10 години
точно така
17
0
 
3
 
! Отговори
proKURor преди 10 години
kato se pribere vsichko shte si kaje i poradi chistoto mu sydebno minalo i edin tejyk plik shte poluchi malko zatvor,no s otlagane na iztyrpqvane na nakazanieto i ei go v druga partiq i pa v parlamenta.
16
3
 
10
 
! Отговори
Румен преди 10 години
Пичове ще протестирате ли на 10 Ноември или пак ще пишете по форумите. С псуване по кръчмите 500 години турци са били тук. Комунистите до кога според вас ще останат с писане по форумите?
15
0
 
7
 
! Отговори
пю преди 10 години
почна се братята хамериканци вече се намесват и тез крадци един по един ще изгорят и други чакайте скоро скоро и отставка ще има и ще се изпокрият но нащта *** разгониха гадовете А КЪДЕ Е ИЦЕТО БИСЕРНИЯ всички ще горите в ада и децата ви и внуците
14
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Коментара на 3 че в България отдавна няма класифицирана информация май ще излезе прав.Иначе всичко останало е игра и виновни няма да има и не е имало щом има връзка с управлаеващи политици и политически " величия".
13
0
 
26
 
! Отговори
висшестоящ преди 10 години
Има ли даже най-малко съмнение, че шефа на България Ахмед Доган не е знаел предварително и не е инструктирал Бисеров да подаде оставка и да напусне България.. просто всичко стана много бързо, по принцип трябваше да има една седмица буфер между събитията но така стана...
12
3
 
5
 
! Отговори
st преди 10 години
Евала Бисеров
11
1
 
22
 
! Отговори
4321 преди 10 години
Само ще допълня коментар 7: Вместо да ревем с клаксони и вувузели, трябва да почнем да го правим със сопите и камъни. Тези номенклатурници и апаратчици разбират само от тояги и бой.
10
1
 
11
 
! Отговори
БУТАЧА преди 10 години
ГАРВАНА РОВИ ПРИ ГАРВАНА-СМЕЕЕХ
9
0
 
5
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Възлагат на един измамник задачата да си направи проверка дали не е измамил някой и да каже :D :D :D тия съвсем се е*ават !!!
8
1
 
17
 
! Отговори
ицо преди 10 години
Ами да викнат Местан,той от два дена колко мило и благо обяснява по случая...Ще им разкаже и на тях с онзи менторски тон и купешки думи,само да го викнат и ги почва...
7
4
 
40
 
! Отговори
Niakoi преди 10 години
Ама как почна да се нарежда пъзела. Слагаме Пеевски за шеф на ДАНС и пича ще ни крие далаверките. Обаче......нещо не има излезнаха сметки. ОСТАВКА НА ВСИЧКИ БИКЛУЦИ!Ревнахме срещу Пеевски, хоп изкочи Бисеров. С две думи не трябва да спираме да ревем.
6
0
 
16
 
! Отговори
Любо Питков преди 10 години
ДАНС рови в носа на Хр. Бисеров и търси злато...
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И СЕ КРИЯТ уж са в един парламент А са врагове за големите пари . никой не знае колко взима другият
4
0
 
23
 
! Отговори
до ели преди 10 години
по лошо играят си на СЕДЕСАРИ БСПАРИ И ДПСАРИ И харчат народна пара да си вадят компромати компромати струващи милиони и милиярди . ДОКАТО Българина е гладен с 250 евро заплата .трошат милярди за компромати МАФИОТИТЕ ПОЛИТИЦИ .
3
0
 
40
 
! Отговори
Ели преди 10 години
Едно е ясно. В България класифицирана информация НЯМА. Всичко се знае от всеки... И когато е изгодно се изнася пред хората....
2
3
 
37
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Един съвсем теоритичен въпрос, ако сега начело на ДАНС беше Пеевски щеше ли въобще някой да узнае какви ги е вършил Бисеров или всичко щеше да се потули. Както 1 година мушмуроците от ГДБОП са потулвали сигнала срещу Бисеров.
1
2
 
39
 
! Отговори
къде батко преди 10 години
Къде е Бисеров ,