Генерал предупредил Доган за Бисеров? Абсурд, рече Писанчев

Още преди година е имало материали за Бисеров
Обновена: 8 ное 2013 13:34 | 8 ное 2013 13:30, Камелия Цветанова
17
Генерал предупредил Доган за Бисеров? Абсурд, рече Писанчев
Председателят на ДАНС Владимир Писанчев. Снимка: Булфото

Председателят на ДАНС Владимир Писанчев определи като абсурдна информацията, че генерал от агенцията е посетил сараите на Ахмед Доган. Той добави, че в ДАНС няма генерали.

Повод за коментара му станаха твърденията на бившата дясна ръка на Сокола Осман Октай, който заяви по-рано днес, че високопоставен служител на ДАНС – генерал, е известил Доган за разработката срещу Христо Бисеров още в събота вечерта на среща в Сараите.

Още по темата

По думите му по време на тази визита почетният председател на ДПС е бил известен за разработката на европейските служби и е наредил Бисеров да бъде доведен при него.

"Разговорът между тях е бил на четири очи. Лютви Местан не е бил допуснат да присъства на срещата им в неделя", допълни Октай и предположи, че записите от камерите, на които се вижда кой точно е бил човекът, предал информацията на Доган, са изтрити.

Октай допълни, че ако бъде призован от прокуратурата, той ще отиде да даде обяснения откъде знае за тази среща.

Писанчев заяви още, че е имало материали за Христо Бисеров в една новоприсъединена към ДАНС служба отпреди година. Той посочи, че в момента се проверява какво е направено в службата и защо не са уведомили. Писанчев заяви, че в момента, в който от ДАНС са получили сигнала, са го предоставили на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 10 години
Ген. Иван Драшков
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До TinaМоже ли да наричаш мъже такива, които правят фелацио и др. подобни в името на оставането на служба?
13
1
 
2
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Вече видяхме - Изглежда Б.Борисов, чрез бандита Бисеров, рекетира неуспешно Почти Бога А.Доганов, за обща Власт носеща им Пари и затова Цонев нарече в Парламента Б.Б. мутра - А. Доганов е параноик и холерик и Почти Бог затова от мафиотска (или божествена) ярост отстранява Бисеров, че и Б.Найденов (май, издал Бисеров и пазещ Б.Б. за амфетите)!?!?Извод:1. След приемане на бюджета, Б.Б. и Първанов ще продължат общата си битката, срещу Станишев и Цветанов и за съвместно Правителство!2. Студентите започнаха Морална революция, но както обикновено Мафията пак ще вземе властта!!!
12
1
 
17
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
Чухте ли как бил засечен и хванат Бисеров?Следели са авоари на мюсюлмански фундаменталисти, които според ЦРУ са свързани с атентата в Бургас. Парите които са превели на Бисеров са техни. Има офоциални подозрения, че мафията ДПС е съучастник в (или поне е подпомогнала) извършването на атентата в Бургас. И заради това в момента има огромен дипломатически натиск върху правителството.Очаквам с нетърпение кога всичката тази информация ще гръмне по нашите медии.
11
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До TinaКакви мъже там бе !? Още при създаването на ДАНС стана ясно че ще е политически зависима и мутренска служба. А най-наглото е, че ги направиха с големи заплати /вземат тройно на полицаите/ ужким да не се поддават на подкупи, хахаха !!!
10
1
 
12
 
! Отговори
dan преди 10 години
Не знаят за Бисеров: ДПС БСП Местан Станишев Доган Иовчев Писанчев Цялото кралско войнство Знаели само Цветанов и Флоров Те си мълчали защото Бисеров казал че ще ги болят зъбите А зъб да те боли и П...а да те сърби е мноого лошо
9
3
 
14
 
! Отговори
Tina преди 10 години
ДАНС беше единствената служба, в която все още имах малко вяра.Поздравления за всички бивши и настоящи управници-предатели!Убихте още една детска представа у мен - че в ДАНС има мъже и патриоти.
8
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И Йовчев и Писанчев действат като редови членове на мафията ДПС- ми не знам, не съм уведомен, нямаме ресурс, боли ме фара, това е абсурд и т.н. и т.н. Бравос на таквизи държавни ръководители и политикани от най- висша класа!
7
1
 
16
 
! Отговори
Ели преди 10 години
Сега ще почне едно разтягане на локуми......взаимни обяинения, кой на кого казал.....ама защо го казал......и така докъро всичко се размие във времето и хората пак се одремят.....
6
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДАНС какво са правили еднас година с тази информация и колко души са знаели. Това никога няма да разберем, както и многоп одобни случаи. Най-важното е да се запази "доброто" име на ДПС и да не се докаже връзка с неговото ръководство. Мръсни гадове.
5
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 6АСТУНИИИИИИИИ ТИ СИ ПО ВЕЧЕ ОТ ПРОДАЖНИК: ПРОСТО ***, КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ПРЕЦЕНИ, КАКВО ПИШЕ- ТИ СИ БАСТУНА!
4
14
 
3
 
! Отговори
-10 преди 10 години
Октайчо бил казал! Октайчо, ти това видя ли го с очите си или някой познат на познат на твой познат бил чул от негов познат? А някое име ще споменеш ли? Аз пък чух да се говори, че две баби на пазара били чули от други две баби от друг пазар, че един високопоставен отцепник от ДПС перял пари от кокаин.
3
3
 
26
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Защо абсурд..Октай спомена за видеозаписите от охранителни камери !?
2
5
 
47
 
! Отговори
6АСТУНИИИИИИИИ преди 10 години
ОСТАВКА НА ТИЯ *** В ТОЯ ПРОДАЖЕН ПРЕСТЪПЕН ПАРЛАМЕНТ...........КОЙ КОГО Е ПРЕДУПРЕДИЛ НЯМА ДА ПЛАТИ ЛЕКАРСТВАТА И ТОПЛОТО НА ХОРАТА ПРЕСТЪПНИЦИ
1
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Разговорът между тях е бил на четири очи. Лютви Местан не е бил допуснат да присъства на срещата им в неделя". Явно само Доги и Сивчо са в перачницата ???!!!