Орешарски бил готов да издържи на още политически бури

БСП и ДПС не се смутиха от скандиранията "Оставка" в Боровец
Обновена: 30 ное 2013 15:11 | 30 ное 2013 15:02,
152
Орешарски бил готов да издържи на още политически бури
Лютви Местан, Пламен Орешарски и Сергей Станишев Снимка: БТА

Премиерът Пламен Орешарски е готов да издържи на още политически бури. Това каза лидерът на ДПС Лютви Местан на пресконференция след семинара на властта в Боровец.

„При тези дефицити, а също така и обстановката, в която се работи, ние трябва да сме в максимална кондиция. Просто кабинетът Орешарски е един добър резултат. Може би най-силното правителство е обект на най-силните атаки", посочи Местан.

Протестиращи скандираха „Оставка” пред хотел "Рила" в Боровец, където се провежда пресконференцията на БСП и ДПС, което обаче не смути управляващите.

"Не ме притесняват протестиращите. Този шум е доста скромен”, изтъкна премиерът Орешарски.  

„Семинарът се проведе в изключително спокойна среда. Брифингът се провежда на фона на протестиращите. Случайно ли е? Целта е политическите реалности да се изместят от другите важни политически теми”, коментира  Местан. 

Подкрепи ги и лидерът на левицата Сергей Станишев. „Не ме притеснява шумът отвън, защото, ако всички участници излезем навън, сигурно ще сме повече от тях. Те няма как да ни смутят”, отбеляза той, цитиран от "Фокус".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
3
 
! Отговори
Фанфан преди 10 години
Турчин болен,дали ще издържиш ако ти го на.кам ана.но....да ти е.а май..а долна
91
1
 
5
 
! Отговори
Каква ОСТАВКА преди 10 години
Каква ОСТАВКА , Украйна показа как се отнасят с тези които искат ОСТАВКА , бои до безсъзнание
90
0
 
6
 
! Отговори
999 преди 10 години
алчност,наглост,безочие - тези са олицетворение на това! До кога обаче???Избиха децата, прогониха младите и умни хора от страната, а овчия народ все мълчи!!!
89
0
 
7
 
! Отговори
nerez преди 10 години
Останах без думи . Сами да се хвалят един друг ,да си помпат самочуствие. От всички наглеци дето се докопаха до властта тези са най нагли. Без вас света ще е по добро място.
88
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако т.н шум от народа не ви притеснява г-н Орешарски, то това е много притеснително.Защото ако работехте за народа щяхте да гледате индикации идващи от там....а пък вие съвсем явно работите за нещо "някои" друго
87
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
A,ak`o`izlezem`vsicki`i`se`varnem`vsicki`Bulgari`ot`cujbina`6te`Vi`se`stujni`jivota,togava`6te`si`lapate`zadnizite,CERVENO-TURSKI`bokluzi.`Ostavka............................Mrazim`VI`bezplatno.
86
0
 
5
 
! Отговори
stanick преди 10 години
AKTO GLEDAM KAK STE GO PRIKLESHTELI MAI IZBOR NEMAAAA
85
0
 
5
 
! Отговори
stanick преди 10 години
KATO GLEDAM KAK STE GO PRIKLESHTILI TO MAI IZBOR NEMAAAAAA
84
4
 
4
 
! Отговори
avenir преди 10 години
До GERB=GROB 97А още повече зад него стои надървен ДОГАН. ДРУЖБА НАВЕКИ!
83
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дори, учител по литература исках да кажа.
82
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От пожарникар и физкултурник на учител по физкултура и политкомисар. На тая нещастна България все не и върви с управниците. Да не говорим за скапания даскълът по икономика който те сложиха като кукла на конци. От тея всичките един няма да е помирисвал истинска икономика. И тея ще ни оправят икономиката, мани, мани! Бедни ще. С и останем до гроб. Който за нищо не става - политик става и учи и управлява другите.
81
2
 
8
 
! Отговори
avenir преди 10 години
До Optimisti4no 112Вие видяхте ли кой на кого подхвърля, нащастнико, безроден и природно глупав?Мислите, че например "Петното", "Шамара" и т.п. са завладяни от "вашата" червена идея?Мислите , че Хохегер превеждайки обратно една трета от хонорара си(няколко милиона) на Моника, го прави за да си плати чукането?Ако мислите така, очевидно сте безнадежден случай и аз нямам повече въпроси.
80
3
 
8
 
! Отговори
смях преди 10 години
До GERB=GROBерудиран селски счетоводител - крадец = орешарски . за нищо не става - не може 1 лев да изкара никъде - веднага ще го изгонят , празен и *** лаладжия
79
1
 
7
 
! Отговори
вредни самозванци преди 10 години
До GERB=GROB те са 2 българии - тези, които работят и социално слабите, червените национално отговорни соц бизнесмени и пенсионери в голямата си част, тоест червени господари и тяхната "социално слаба" прислуга .Това правителство мрази хората, които работят - иска непрекъснато да ги ограбва и те да работят безплатно .в правителството и в парламента почти няма хора (БСП и ДПС в ръководството им), които да са си изкарвали хляба с труд. Естествено е да ненавиждат всички трудови хора.
78
0
 
5
 
! Отговори
avenir преди 10 години
До АнонименПожелавам Ви не само втори, но и десети мандат, обаче без мен , това вече сме го играли и с баща Ви и с дядо Ви, БАКТЪН!
77
2
 
7
 
! Отговори
avenir преди 10 години
Бо-о-же, тоя на всичко би издържал, той няма душа, той просто е ЗОМБИ!
76
1
 
13
 
! Отговори
Petko78 преди 10 години
Aко Мая Манолова водеше времето: "Няма зима, това са само няколко платени хора с кожуси. В малките градове е лято.
75
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добрата новина е, че БСП = БКП... създаде мноооого негативи за ПЕСа на евроизборите догодина...Съветския обратен съсел.... духа супата! Олигарски сърба от нея,Местан използва случая,че са наведени,а джуджето-шизофреник Волен чувства догановия в сараите му...
74
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Затова ли все през задните порти влиза и излиза
73
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не Орешарски е нагъл и *** ,а Боко мутрата е такъв,ако на сте разбрали *** герберугли и реформаторски ***,И червата да си искарате от злоба,това правителство след Живков е най-доброто за страната и не само ще изкара мандата,но може и втори.