Кутев учуден, че чак сега някой напуска ГЕРБ

БСП няма да се опитва да привлича Марков, имали ясна идеология
Обновена: 3 дек 2013 13:42 | 3 дек 2013 13:23,
29
Кутев учуден, че чак сега някой напуска ГЕРБ
Антон Кутев Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ се опитват да отклонят вниманието от разпада на парламентарната им група, а лидерът на БСП Сергей Станишев не е подслушвал никого. Това стана ясно от думите на депутата от левицата Антон Кутев, който коментира напускането на парламентарната група на опозицията от Георги Марков и изказването на Кольо Парамов, че Станишев е поръчал подслушване на президента в период 2002-2012 Георги Първанов.

Те са загубили един човек, това започва в този случай да мирише на разпад. Резултатът е, че те се опитват да отклонят вниманието и ни занимават с глупости, каза Кутев.

Те си имат явно някакви проблеми, да си ги решават. За мен не е учудващо, че хора напускат ГЕРБ, за мен е учудващо, че не се е случило досега, допълни депутатът от БСП.

По негови думи предвид начина, по който е била управлявана групата, не е чудно това, което се случва. Кутев обаче беше категоричен, че левицата няма да се опита да го привлече.

Още по темата
В нашата ПГ не може да бъде привлечен, защото при нас има ясна идеология. Не знам дали има друга партия в България с толкова ясна идеология като нашата, изтъкна Кутев.

Той абсолютно отхвърли твърденията на Кольо Парамов, който твърди, че Станишев е поръчал подслушване на Първанов.

Това е налудничаво. Човекът или има очевидна политическа поръчка, или започва да се отмества от реалните действия. Да твърдиш, че Сергей Станишев е подслушвал Първанов, е и смешно, и налудничаво, каза още Кутев.

Той беше категоричен, че в групата на левицата няма опасения за незаконно подслушване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
7
 
19
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
Кутеееев, пък аз се чудя, как след 24 год. БСП го има още, след като около 800 000 ваши членове си скъсаха партийните книжки, около 100 хиляди умреха на преклонна възраст, около 100 хил. ги изключихте защото мислеха различно и така стигнахте със Серльо до 40 депутати и за да сте във власта ставате ортаци с ДПс и Атака. Явно опорните точки на ДС-агентурния ви апарат вършат работа и *** като теб безприкослоно ги изпълняват а на избори допълвате дефицита с "*** социалисти". Оставка!!!!!!!
4
6
 
16
 
! Отговори
avenir преди 10 години
Какво повече да привличате другарю Кутев, нали още миналата есен се съюзихте "ВСИЧКИ СРЕЩУ ГЕРБ".Независимо дали е във вашата група, или в Атака, или "независим", той вече е приел зависимост и от него вече нищо не зависи.Лошото е , че нищо не зависи от хората, които са го избрали с гласовете си за ГЕРБ, а не за него персонално! Не зная дали сте му дали тридесетте сребърника, но последните 2000 години е известно как свършват получателите им!
3
7
 
16
 
! Отговори
кеворкян преди 10 години
тоя депутатин дето напуска герб,ще е голям автогол за *** само гледайте внимателно в картинката
2
6
 
20
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
Kutev kupi si nova riza ve chovek 10 godini da gledam se s taia... ima veche raznoobrazie ne e kato edno vreme po komunizma..
1
5
 
35
 
! Отговори
другарю Кутев преди 10 години
Явно в ГЕРБ нямат тази партийна дисциплина на Вашата партия. Нямат и нужните опорни точки.