В ГЕРБ единни: Като семейство сме, не чакаме нови отцепници!

Цветанов не знаел какви са мотивите на напусналия Георги Марков
Обновена: 4 дек 2013 14:15 | 4 дек 2013 11:42,
102
В ГЕРБ единни: Като семейство сме, не чакаме нови отцепници!
Цветан Цветанов Снимка: архив, БТА

Парламентарната група на ГЕРБ е единна и не се очаква да има други отцепили се. Това стана ясно от думите на зам.-председателя на парламентарната група Цветан Цветанов след вчерашното напускане на Георги Марков, който стана независим депутат.

Цветанов нарече парламентарната група на ГЕРБ "тим" и "семейство". Нормално е в едно семейство да има различни мнения, заяви Цветанов по повод изявленията на Марков, че в ПГ на ГЕРБ има партийни комисари.

99 на сто са предложения, излезли от местните структури, заяви Цветанов по повод твърденията, че Марков е негова номинация. По думите на зам.-председателя на ГЕРБ партията е една от най-демократичните и повечето кандидатури за различни позиции се издигат на местно ниво. Цветанов обаче не отговори директно дали Марков е част от тези 99 на сто.

Още по темата
Той беше категоричен, че няма съмнения относно цялостта на групата.

Аз смятам, че тя е цяла. Нямам никакви притеснения да мисля обратното, но има някой път и подобни грешки, които наблюдаваме и в момента с Георги Марков, обясни още той.

От думите на Цветанов стана ясно още, че той не е запознат с мотивите на напусналия депутат и пред него Марков не е изразявал несъгласие с начина на ръководене на ПГ, не е и споделял намеренията си да напусне.

Нека да се срещнем, да разговаряме, за видим какви са мотивите и дали можем да се вслушаме в това какво предложи, каза още Цветанов. От думите му стана ясно, че може да се търси диалог с Марков, в случай че предложенията му са достатъчно добре аргументирани.

Цветанов обаче се спря на изразените в медиите позиции на напусналия депутат, че в ПГ на ГЕРБ има "политкомисари" и "фидосовщина".

Некоректно е да се правят подобни изказвания. Във всяка една ПГ има по-активни депутати, каза Цветанов.

Той няма данни Марков да е получавал пари за напускането си, нито върху него да е упражняван натиск. Зам.-председателят на ГЕРБ обаче не изключи възможността такъв натиск все пак да има, но не уточни откъде може да идва.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До я гледай : Дано да си прав,но не може да се подценяват способностите на Станишев да манипулира,подслушва и използва всякакви мръсни игри за да остане на власт.Вижте какво става с Парванов и всички,които си позволяват да имат мнение,различно от неговото.Станишев признава само ДПС ясно защо.
82
1
 
2
 
! Отговори
ГЛАС НАРОДЕН преди 10 години
КАТО СЕМЕЙСТВО ПРЕД РАЗВОД...
81
5
 
4
 
! Отговори
я гледай преди 10 години
Дали напускането на Марков не е хитър ход, за да се игнорира Атака?Този един глас, за който Борисов говори от доста време.Така Атака, ще заиграе твърда опозиция и в най-скоро време ще се изпокара с БКП и ДПС. След това Марков дърпа ръчната и...............................Не подценявайте Борисов и ГЕРБ.Само гледайте развитието!Всичко друго, но не БКП, ДПС и Атака за управляващи.
80
5
 
3
 
! Отговори
Ха! преди 10 години
Червените драскачи сън не ги лови.Цвъкат от тъмни доби в нет-а :):):)
79
4
 
6
 
! Отговори
Предложение преди 10 години
Хора,потърсете начин да видите фейса на протестиращите- ,при всеки това е същински чумомет-подигравки и закани-няма празник,няма семейство-нищо свято-отровители!Нали са образовани-няма изкуство,кауза-нищичко-по цял ден отровата от едната уста-прелита в друга......къде с тая зараза..
78
5
 
11
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
ГЕРБ се разпада, а Буда е за затвора и е на път да влезе. БСП ще ги последват след 3,5 години.
77
3
 
9
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
Партиите са като секти , който ги напусне го разпъват на кръст.
76
2
 
8
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
Оплели са се и в държава и в икономика като семейства и не мажеш ги разплетеш.
75
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кланът Цвибокио дългогодишно съветван от Берлускони излезе на светло.
74
2
 
13
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
От такива " семейства"страда народа.
73
4
 
16
 
! Отговори
бай Ставри преди 10 години
В затвора ще сме пак семейство тези палавници малки!
72
3
 
7
 
! Отговори
nerez преди 10 години
Това с отцепването умът ми не го побира. Като си разочарован по някаква причина от политическата глутница с която си влязъл да виеш, би трябвало да напуснеш и парламента. Има ли по света някаде подобна идиотщина с отцепване на разбойници от шайката. Обикновено разбойник отделил се от групата , го скъсяват с една глава. Не мога да разбера цялата гнус в тоя парламент
71
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Като семейство" сте и как няма да сте така, като ви лъснаха нааканите ***! Оня с кръвното се с скрил като мишка и чака да му пишат бисерите чираците във Фейсбук, защото и на това не е способен. А Цеко-Шлиферов-Мнпогоапартаментов ходи да рони сълзи пред разни европейски демагози, как е "репресиран", прави се на забравил, че обвиняваше всичко живо. Нагли простаци са ви вождове, другари ГРАБаджии. А щом се водите по акъла им, не ви завиждам и на вас. Ако сте що годе почтени, отдръпнете се!
70
8
 
12
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
БСП и ДПС си купиха Георги Марков от ГЕРБ. Така златният глас на Волен Сидеров се обезценява. Видяхте ли гербери, вкарахте си автогол и сега ваш депутат ще крепи мнозинството и ще осигурява кворум.
69
2
 
24
 
! Отговори
Антон преди 10 години
Вие сте си направо като една мафиотска фамилия,а не просто семейство начело с дон Буда.
68
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така е Цветанов! Вие от ГЕРБ наистина сте като едно семейство - всички обслужват теб и простата Тиква! Хубавото е, че съвсем скоро и грасоподавателите Ви ще са на брой колкото едно голямо *** семейство - ти, дъртия *** Боко, Жената-мъж от Плевен, Главанака, *** мустакато ченге и оная загубена бивша юристка от болницата в Дулово. Аааааа, да не забравя и габровския философ, който си представя, че е икономист и оная лудата, която е в перманентен мен_ис! Много ме кефите ....... ГЕРБ! Ха-ха
67
6
 
15
 
! Отговори
хамалина преди 10 години
До Анонимен78- В началото на 90-те за БСП гласуваха "червени бабички". 95 година БСП спечели пак с гласовете на "червени бабички"! 2005 година-пак "червени бабички"! 2013 година-пак същото! Тия от БСП все столетници,бе!Като Партията!Така,че не се надявайте БСП да отпадне от Парламента!С тоя многолетен електорат ще е фактор в политиката още много годни напред!И ще погребе още доста "лидерски" ,"десни" и други подобни партии!То старите обичат да ходят по погребения-да запалят свещ за
66
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И всичко в името на кефа на Бащицата, нали? И кого сте нарочили за майката? Обаче май нещо ви куца образованието в това семейство! Точно като семейство на мутра сте! Той бие и осигурява манджата на децата, що им е да се образоват! Не сте семейство, да знаете, глутница обезумели за власт варвари сте!
65
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Червените бабички измират всеки ден. Скоро няма да има кой да гласува за БСП. Само Самоковските ***.
64
2
 
25
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
Егати семейството.Като гледам там някои от мъжете ги ползват за жени ... пък и обратното.Ми нормално беше някой да не издържи.