В ГЕРБ единни: Като семейство сме, не чакаме нови отцепници!

Цветанов не знаел какви са мотивите на напусналия Георги Марков
Обновена: 4 дек 2013 14:15 | 4 дек 2013 11:42,
102
В ГЕРБ единни: Като семейство сме, не чакаме нови отцепници!
Цветан Цветанов Снимка: архив, БТА

Парламентарната група на ГЕРБ е единна и не се очаква да има други отцепили се. Това стана ясно от думите на зам.-председателя на парламентарната група Цветан Цветанов след вчерашното напускане на Георги Марков, който стана независим депутат.

Цветанов нарече парламентарната група на ГЕРБ "тим" и "семейство". Нормално е в едно семейство да има различни мнения, заяви Цветанов по повод изявленията на Марков, че в ПГ на ГЕРБ има партийни комисари.

99 на сто са предложения, излезли от местните структури, заяви Цветанов по повод твърденията, че Марков е негова номинация. По думите на зам.-председателя на ГЕРБ партията е една от най-демократичните и повечето кандидатури за различни позиции се издигат на местно ниво. Цветанов обаче не отговори директно дали Марков е част от тези 99 на сто.

Още по темата
Той беше категоричен, че няма съмнения относно цялостта на групата.

Аз смятам, че тя е цяла. Нямам никакви притеснения да мисля обратното, но има някой път и подобни грешки, които наблюдаваме и в момента с Георги Марков, обясни още той.

От думите на Цветанов стана ясно още, че той не е запознат с мотивите на напусналия депутат и пред него Марков не е изразявал несъгласие с начина на ръководене на ПГ, не е и споделял намеренията си да напусне.

Нека да се срещнем, да разговаряме, за видим какви са мотивите и дали можем да се вслушаме в това какво предложи, каза още Цветанов. От думите му стана ясно, че може да се търси диалог с Марков, в случай че предложенията му са достатъчно добре аргументирани.

Цветанов обаче се спря на изразените в медиите позиции на напусналия депутат, че в ПГ на ГЕРБ има "политкомисари" и "фидосовщина".

Некоректно е да се правят подобни изказвания. Във всяка една ПГ има по-активни депутати, каза Цветанов.

Той няма данни Марков да е получавал пари за напускането си, нито върху него да е упражняван натиск. Зам.-председателят на ГЕРБ обаче не изключи възможността такъв натиск все пак да има, но не уточни откъде може да идва.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
4
 
25
 
! Отговори
Д-р МАХМУРЛИЕВ преди 10 години
Семейство пребоядисани ***!
42
3
 
14
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До герботъпкател цуцко получи единично разрешение да напусне страната, след надлежно попълнена молба до главния прокурор. Да не забравяме и кой "надзираваше" избора на Цацата, че да не стане някои гаф.
41
5
 
18
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
хакам ви го на парламентарната група на ГЕРБ ...или сте полезни или безполезни за България...Пътят е един..два пътя няма!!!!!!!!!!!!!!!
40
6
 
8
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Г-н 45, защото всички са от едно и също котило и само си менкат капите, а простия матриал си мисли, че са големи врагове :DА Цацаров надзирава нещо да не се обърка и да не би някой наистина да влезе в панделата :)
39
0
 
19
 
! Отговори
Даола преди 10 години
В мнго български семейство се водят дела за наследство и след това най-близките на искат да се познават.
38
3
 
23
 
! Отговори
аман преди 10 години
като семейство сте наистина, но *** семейство
37
2
 
11
 
! Отговори
корпоратизъм преди 10 години
Господстващата днес идеология се нарича корпоратизъм
36
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този на снимката защо още не е в следствения арест или в затвора. Що за наглост е това. Да си подсъдим и в същото време да си всеки ден в новините с "мъдрите" си мисли на физкултурник. Определено има по-умни хора в тази държава, които има какво да кажат. Продажните журналисти издигнаха някои *** в култ за нацията.
35
3
 
17
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 10 години
Как може все още да им фенове на ТИКВАТА-БУДА прочел една книга през живота си СРАМ !!!
34
2
 
13
 
! Отговори
герботъпкател преди 10 години
Аз ще продължа да питам...Цветанов получи забрана да напуска страната а беше в Брюксел. Какви ще са санкциите нарушавайки забраната???
33
1
 
19
 
! Отговори
Играч преди 10 години
Прав е г-н Цветанов ГЕРБ=*** :)
32
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като семейство? Като кое семейство? Като семейство Симпсън, семейство Адамс, семейство Флинтстоун, семейство Мейзга, семейство Милър? Като Барбароните, фамилията на Реймънд Бароун? И ако сте семейство, къде ви е домът? В Банкя? В Брюксел? Аз ще ви кажа обаче къде НЕ ви е домът. В парламента.
31
3
 
20
 
! Отговори
Dnes.bg.1 преди 10 години
Аз мислех, че в ГЕРБ има само тикви. А то имало и умни хора. Дано и други се осъзнаят като Марков. ПОКАЖИ, ЧЕ НЕ СИ ТИКВА, А УМЕН ЧОВЕК! НАПУСНИ ГЕРБ ОЩЕ СЕГА!
30
4
 
20
 
! Отговори
Ф.С.В преди 10 години
ГЕРБ е партия в небитието - всички го знаят само водачите на ГЕРБ не го виждат защото са сляпи и не могат да повярват че повече няма да хапват от баницата БГ - Уви 25 г продажни мекерета с бели якички ни разпродадоха държавата и населението - БГ е робска държава и сега е в най тежкото си икономическо робство - единственият път за да оцелее Бг е ОПИТОМЕНИЯТ КАПИТАЛИЗЪМ _ в момента този демократичен див капитализъм ще точи парите на Бг към чужбина ще създава безработица и демографска катастрофа
29
3
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Тиквата пак ще влезне болница,а Цецо ако върне апартаментите тогава може би ще се вдигне рейтинга на ГЕРБ.
28
5
 
4
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Доган и Д. Пеевски са покровителите на Пешо сумиста, Златко баретата и Маргините, а старците от кръга ' монтерей ' Л. Гоцев, В. Вълков и Бр. Аспарухов са покровителите на братя Галеви .Учудващо е, че двойникът на Георги Илиев от ВИС-2 мълчи и не казва нищо по този въпрос !? А може би Л. Кулезич е уцелила десятката с казаното от нея и сега него го мъчи съвестта ?Братя Галеви, Маргините, Пешо сумиста , Златко баретата , Чолата, Трактора, Хамстера и сие са си все ' наши ' момчета от ДС ...
27
4
 
16
 
! Отговори
до шайката преди 10 години
Защо да не може да твърди, че Тодор Живков е велик ръководител? Фактите са си факти - Тодор Живков беше велик държавник, тепърва има да го разбираме! Не е важно, накъде е ориентирана във външната си политика една държава, ако народът ти е добре! А народът по Живково време стана 9 милиона, сега се топим като ланшния сняг!!!! И то при положение, че *** раждат на поразия заради социалните помощи и майчинските.
26
2
 
15
 
! Отговори
куки преди 10 години
този на снимката няма ли да напусне парламента докато текат делата му. Или той и босът му смятат че той с шесте апартамента, нескопосното си управление на МВР е достойно лице за НС? Ако е толкова нахален че не разбира колко е аут, то поне да мълчи.
25
2
 
17
 
! Отговори
bashkolio преди 10 години
Ха,ха,ха........"Като семейство сме,не чакаме нови отцепници"Сиреч,чакаме новите.........нацепници!Цецко,бъди сигурен че на следващите избори /без значение кога/ народът ще ви го нацепи!
24
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какви отцепници, като ви чака тотално разпадане.