Кого плаши и на кого помага партия ПОМАК

Корман Исмаилов и Димо Гяуров: Водещо е противопоставянето
Обновена: 9 дек 2013 11:37 | 9 дек 2013 10:57,
34
Кого плаши и на кого помага партия ПОМАК
Ефрем Моллов на вчерашната сбирка в Пловдив. Снимка: БТА

Партия ПОМАК ще обслужва етническия сценарий, който се разиграва неколкократно у нас след 1989 г.

Около тази теза се обединиха пред bTV бившият директор на Националната разузнавателна служба Димо Гяуров и председателят на Народна партия "Свобода и достойнство" Корман Исмаилов.

Още по темата
"Ще се създаде усещане за заплаха", посочи Корман Исмаилов, според когото една от целите е отклоняване на гласове от ДПС.

"В ДПС има прекалено бивши агенти на ДС, които са участвали във Възродителния процес, а сега представляват засегнатите", обясни лидерът на НПСД.

"Всички видяхме обаче какво стана на "Орлов мост", посочи той с препратка към извинението на Сергей Станишев и прошката от страна на Лютви Местан по време на съвместния партиен митинг в столицата.

Димо Гяуров обаче настоя, че ДПС също има интерес от новата формация.

"Противопоставянето гарантира съществуването. Доган играе по тънкото въже на етническия мир", обясни той и подчерта, че извън Възродителния процес, който е дело на партийната върхушка в БКП, в България няма случаи на етническо противопоставяне.

Гяуров прогнозира, че ПОМАК ще получи отказ от регистрация, защото според Конституцията партии на етнически и религиозен признак са забранени.

И той, и Исмаилов бяха категорични, че от учредяването на новата партия полза ще извлекат националистически формации.

Dnes.bg припомня, че вчера в Пловдив бяха положени основите за учредяването на политическа партия "Патриотично обединение за многообразие, автентичност и култура" (ПОМАК).

50 души учредиха Инициативен комитет, който да изготви документите за регистрация на новата формация.

Вероятният бъдещ лидер на партията Ефрем Моллов посочи, че ПОМАК няма да разделя хората по религиозен и етнически принцип. Не изключи обаче възможността някой да се опита да попречи на регистрацията на партията му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 10 години
И тъй ние стъпихме на земята, управлявана от оня Ахмед Ага, който по време на възстанието(Априлското- м.р.) през 1876год. потегли начело на въоръжените българомохамедани от непрестъпните планини на юг, към равнината, за да убива, пали и граби всичко, що е българско. Кой не е чувал за Брестовица, Пурущица, Батак, където цели хекатомби хора са падали жертва на яростната жестокост на фанатизираните мохамедани-помаци, роднини на българската народност по език и обичаи, различни само по вяря тя си?!- стр.73 от книгата България през погледа на чешки пътешественици- издателство на ОФ, 1984год.
30
1
 
0
 
! Отговори
bai bonio imaniara преди 10 години
MRASEN EVREISKI GEUR BRADATA TI MAZA NA LENIN
29
0
 
4
 
! Отговори
ПСИXО- оръжие преди 10 години
страхът от Османско е най-опасното ПСИXО- оръжие на вселената
28
0
 
1
 
! Отговори
дo: 14 преди 10 години
Да но не си разбрал , като Манипулатор си се провалил тука в форума , чети в интернет има достатъчно информация , дано разбереш нещо все пак
27
2
 
7
 
! Отговори
Do komentar 22 преди 10 години
Ей , *** ***. И по 10 пъти на ден да се молиш на Алах все на *** ще си миришеш. Що не вземеш да емигрираш в Пакистан, там е твоето място и културно и физически. Там поне глупавата ти физиономия няма да се различава от тези на улицата. Там със сигурност ще се чувстваш добре. Недей ми говори за османлии, понеже в турската армия само *** не са вземани и знаеш ли защо ? Сам знаеш отговора , ненадеждни сте. Недей ми намесва помаците в глупавите ти братвежи, те никога не са били с турците
26
2
 
2
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Този явно е клонинг на Доган с лека пластична операция.
25
3
 
4
 
! Отговори
pomak преди 10 години
Е защо пък да е етническа партия.Нали няма такава етнос.Значи няма проблеми.
24
0
 
7
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Да ви кажа не съм виждал по-малтретирана и нае*ана държава от България. То не е държава, а племе. Племената нямат конституция и закони и си правят каквото си искат. Тук е точно така. И да има конституция, няма кой да е спазва. Надявам се скоро да станем племе и да махнем всякакви закони, институции, управление и всичко. Те без това не функционират.
23
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
нормално при тъпите българианглоамериканците да платят за още една партия колкото повече толкова по-добре - щ еси ги въртят на пръста те създадоха всички "демократични" партии като най-голямото им постижение са гербавитетака че братя от територията на *** вече сте свикнали стига сте се дърпалисъбувайте гащите
22
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
независимо дали сме турци, йерлии-*** или помаци всичките сме братя ОСМАНЛИИ!!! аз съм от карлово и тука османлиите (турци и роми мюсюлмани) сме над 40 процента от хората. в училището и детската градина децата са три четварти наши. след 10 години града пак ще бъде ОСМАНСКИ както беше едно време преди да доидат пианите московски гиаури!!! първата ни работа ще бъде да съборим до основа родната къща на васко крадеца и да направим на нейно място НАЙ ГОЛЯМАТА ДЖАМИЯ НА БАЛКАНИТЕ!! АЛЛАХУ-АКБАР!
21
1
 
6
 
! Отговори
redimag преди 10 години
Дочоолу , Барекоолу , Местаноолу и Ефремоолу !!! Визитката на БГ
20
0
 
3
 
! Отговори
stanick преди 10 години
Oshte edni pari ot kraini ISLYAMISTI kam BULGARIA vmesto slyjbite da presledvat stydentite proverete detailno tozi FES mollov,ako se spazvat zakonite to toi e direktno za zatvora DA AMA NE kade otide CISTATA I SVYATA NA LEVSKI v TYRKIE!
19
0
 
14
 
! Отговори
Димитров преди 10 години
МНОГО Е ЯСНО,ЧЕ ИСКАТ ОТНОВО ДА РАЗИГРАЯТ ЕТНИЧЕСКАТА КАРТА! НАПРАВИХА ГРЕШКА,ЧЕ РЕГИСТРИРАХА ЕТНИЧЕСКАТА ПАРТИЯ - ДПС , А СЕГА ЗАЩО ДА НЕ НАПРАВЯТ И НОВА! ЧЕНГЕТАТА В ПАРТИИТЕ,ПАРЛАМЕНТА И В КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД МОГАТ ВСИЧКО ДА НАПРАВЯТ!
18
0
 
16
 
! Отговори
rm преди 10 години
"Не изключи обаче възможността някой да се опита да попречи на регистрацията на партията му." - да, този някой е Конституцията на република България.
17
0
 
23
 
! Отговори
Дръндер преди 10 години
Учредявам нова партия:ГражданскаЛибералнаАлтернатива заДържаваГЛАД кой ще се включи?
16
3
 
8
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
Г-н Гяуров, не сте прав значи за гагаузина Доган може, пък за помаците българи с майчин език български не може!!!!! Естествено, че за ДПС може, та нали в 90% от тях са агенти на ДС и повече от 40г. са проводника на комунистическата подлост и мерзост и благодарение на тях в България все още съществува татовия режим. Религиозната принадлежност е право на свободен избор на човека, а националната от месторождението му, пък партийната е от акъла му. При теб всичко това е каша в тиквата ти ***!
15
4
 
27
 
! Отговори
тито преди 10 години
Бай Тошо ви е нужен....тогава ще видите -права на малцинствата,етнически партии,право на вероизповедания и други простотии...Не обичам комунизма,но в случая Бай Тошо беше прав!!!! Цяла Европа се ислямизира-благодарение на тъпия и *** Евро Саюз.Най-голямата джамия на балканите се строи в България!?!?!? Проклети демократи....донесохте ни само проблеми.Тея от Брюксел са за растрел....БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ
14
2
 
4
 
! Отговори
кого заблуждаваш преди 10 години
До do: 5и партията на Зелените в Германия е регистрирана КЮРДОТУРЧИН или МЮСЛИМ на религиозна основа?!
13
0
 
25
 
! Отговори
До Анонимен преди 10 години
Истината е друга, приятел. От общо над 6 милиона имащи право да гласуват, това го упражняват половината. Ако 70, 80 или 90 % си направят труда да отделят 1 час на 4 години от "безценното" си време, ДПС и подобни няма да влизат при никакви ситуации в Парламента. Е, какъвто народа, такива му и О(у)правниците.
12
0
 
29
 
! Отговори
Гост преди 10 години
За всичко сме си виновни ние. В САЩ има две партии, демократи и републиканци и всички са АМЕРИКАНЦИ. А ние какво, позволихме да се "нацвъкат" милиони партийки и партийчета, етноси, народности, завери и какво ли не. Чувствуйвайте се каквито искате, но ВИЕ СТЕ БЪЛГАРИ, ЩЕ ГОВОРИТЕ ОФИЦИАЛЕН БЪЛГАРСКИ И ЩЕ СТЕ БЪЛГАРСКИ ПАРТИИ. Че това го има и в закона ни, защо не се спазва?