Манолова прогнозира още отцепници от ГЕРБ

Според нея партията на Борисов е без кауза
14 дек 2013 17:48, Петя Славова
94
Манолова прогнозира още отцепници от ГЕРБ
Мая Манолова. Снимка: Булфото

Няма кауза в партията на Борисов, обясни пред bTV зам.-председателят на парламента Мая Манолова. Според нея, това е формация на властта на всяка цена.

Манолова прогнозира, че там ще има още отцепници.По думите й, било въпрос на време кога ГЕРБ ще започне да се рони. „Това е партия на властта – когато стана ясно, че предсрочните избори няма да са скоро, ако изобщо има такива, нормално беше интересите на отделни депутати да се изместят. Тази парламентарна група е под контрол и действа по заповед – „влез-излез”. Двамата отцепници от ГЕРБ обаче не променят ситуацията в парламента. Ако трябва да съм честна, това НС има проблем с кворума, но тези двама души няма да го променят”, каза Манолова.

Тя направи коментар и на скъпите пътувания на Волен Сидеров. "Не е нормално 5 дни медиите денонощно да се занимават с тази тема. Има два важни въпроса – първо, с какви пари са пътували тези депутати на „Атака”. Води се счетоводство от всяка партия –няма как това да не може да се установи.

Сметната палата може да го провери. И второ – защо пътуването им до Куба е било точно по време на приемането на държавния бюджет. Аз не го приемам това”, обясни Манолова и допълни, че не „Атака”, а ГЕРБ направили всичко възможно този бюджет да не бъде приет, чрез процедурни хватки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
0
 
! Отговори
hristovtn преди 10 години
Гладна кокошка просо сънува
70
0
 
1
 
! Отговори
смахнат.сом преди 10 години
А представяте ли си как Мая говори на Найден " шнел шнеле шнеле майне атлете шприц мих и ето ти сутрешния макиаж
69
0
 
3
 
! Отговори
самоБСП преди 10 години
Нарастване на Брутен Външен Дълг на България по години ,в млрд ЕВРО при управлението на :НДСВ , през 2001 -2005 год. ; БВД нараства от 12,100 млрд до 15,500 млрд Евро !При БСП -ДпС-ДС през 2005 - 2009 год ; От 15,500 млрд до 37,800 млрд ЕВРО !и при ГЕРБ през 2009 - 2012 год От 37,8 млрд пада на 37,164 млрд Евро !Та , при БСП -ДпС управлението Брутния Външен Дълг нараства сцели 22 - 23 млрд ЕВРО !??????????????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Е това можете да очаквате при управлението на БСП - ДпС - хАтакаДС сега ,още 20 - 30 млрд Евро Дълг
68
0
 
3
 
! Отговори
Май преди 10 години
Мая май е Манол. :)
67
0
 
6
 
! Отговори
реалист преди 10 години
Аз пък прогнозирам,че скоро ще си ходиш от там където си се настанила,я с патерици,я с бродерия по тъпата глава ! Защо я снимат от близо тази цървулана?Тя дори и нагласена като за пантомима изглежда като хапче за страх,представям си какво плашило е сутрин преди да сложи 1 кг.грим.Хайде "сбогом",че ни писна от вас!
66
3
 
6
 
! Отговори
не син преди 10 години
Иска ти се краво смотана !
65
2
 
10
 
! Отговори
Наивен преди 10 години
Манолова е в състояние да прогнозира единствено настъпването на месечния си цикъл и нищо друго.Просто на нея и е вменено единствено всячески да провокира всички извън тяхното управление с цел разединение.И най-лошото е че това до някаква степен успява е благодарение на старите муцуни , които така и не си научиха урока от Великия Чърчил че могат да победят и изместят завинаги комунистите само и единствено с правилно взаимодействие на политическите партии вдясно в името на общата цел
64
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
otdavna e qsno,4e GERB si zamina i nikoga nqnma da bude vuv vlastta..za tva si e vinoven vojda, velikiq tupunger ot bankq koito ima6e vuzmojnostta dabude vuv vlastta o6te 2 mandata kato udari monopolite, ne krade i upravlqva a ne da vlastva. na vsi4ki e qsno, 4e ogrona4ast ot ne6tastnata mu partiq sa se subrali za da kradat, mursuvat i vlastvat.kak iskate da ne se cepqt kato nai-izvestnite bqha fidosova,cvetanov, glav4ev,cecka groznata iflorov koito susipaha hilqdi hora.sega gi 4aka vuzmezdie!!!
63
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Манолова, откажи се тикво празна. За нищо не ставаш.
62
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дrooooog-arko manolova, Borisov I Tzvetanov biaha edinstvenite koito konfrontiraha vashata mafia. Dokato te gi izdirvaha ti SPECIALNO si pieshe rakiata s tiah.
61
0
 
3
 
! Отговори
Ибрик преди 10 години
В България много *** малко ибрици
60
1
 
3
 
! Отговори
Биг Ша преди 10 години
гласувайте за мен .
59
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Влизат в парламета от политическа партия избрани от народа защото са от полит.партия ане независими.Независимите да го барат гол!!!Без заплата като се отцепват да ги еваа...
58
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Растрел трябва на всеки предател независимо от коя партия е...
57
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това да не е някъв герберастки ТЕАТЪР!Всеки ГЕРБЕРАСТ с НОВА ПАРТИЯ!ТАКА поне герберастията ще е навсякъде!Хитра мутренска тактика!!!
56
7
 
15
 
! Отговори
българин преди 10 години
До 58Прави си, че Станишев е изнервен и се е покрил от известно време! Никакав го няма да ръси злоба и омраза, към българите, които не ги искат!
55
5
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Как няма да прогнозираш дърта проскубана кокошко, като вие БСП и ДПС ги купувате?! Обаче правите услуга на ГЕРБ, като ги чистите от продажните ***!
54
0
 
20
 
! Отговори
някой преди 10 години
ужас...драги управляващи и готвещи се да управляват...погледнете мръсните улици,вижте българските села,корупцията навсякъде,просяците и ровещите в кофите,демографския срив...нима нищо не трепва в вас драги депутати,та вие живеете също в пустинята която създадохте за 24 години...благодаря ви...
53
4
 
20
 
! Отговори
GRIMYOR преди 10 години
OT KOI BARDAK IZLIZA TOVA CHUCHELO<DETO PRODAVA BG
52
20
 
7
 
! Отговори
muzaka преди 10 години
Немога да коментирал кога и колко ще напуснат НС.Ясно е обаче,че ППГЕРБ няма да е такава каквато бе.Мая обаче е права когато твърди,че това е партия на властта и то в най-негативен план:мутро-милиционерския от Симеоново.Да ти говори един милиционер за демокрация си е направо смешно но в България е тъжно.Академик министър, а мин.-председател е мутра и шеф.Мутра министър, началник отдел в министерството-доцент и д-р по педагогика.Мутра н-к отдел, инженер служител в транспорта.