Манолова прогнозира още отцепници от ГЕРБ

Според нея партията на Борисов е без кауза
14 дек 2013 17:48, Петя Славова
94
Манолова прогнозира още отцепници от ГЕРБ
Мая Манолова. Снимка: Булфото

Няма кауза в партията на Борисов, обясни пред bTV зам.-председателят на парламента Мая Манолова. Според нея, това е формация на властта на всяка цена.

Манолова прогнозира, че там ще има още отцепници.По думите й, било въпрос на време кога ГЕРБ ще започне да се рони. „Това е партия на властта – когато стана ясно, че предсрочните избори няма да са скоро, ако изобщо има такива, нормално беше интересите на отделни депутати да се изместят. Тази парламентарна група е под контрол и действа по заповед – „влез-излез”. Двамата отцепници от ГЕРБ обаче не променят ситуацията в парламента. Ако трябва да съм честна, това НС има проблем с кворума, но тези двама души няма да го променят”, каза Манолова.

Тя направи коментар и на скъпите пътувания на Волен Сидеров. "Не е нормално 5 дни медиите денонощно да се занимават с тази тема. Има два важни въпроса – първо, с какви пари са пътували тези депутати на „Атака”. Води се счетоводство от всяка партия –няма как това да не може да се установи.

Сметната палата може да го провери. И второ – защо пътуването им до Куба е било точно по време на приемането на държавния бюджет. Аз не го приемам това”, обясни Манолова и допълни, че не „Атака”, а ГЕРБ направили всичко възможно този бюджет да не бъде приет, чрез процедурни хватки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
27
 
! Отговори
kostur преди 10 години
МАЯ--ЧЛЕН ЛИ Е НА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА...ПРЕЦЕНЕТЕ..ПРИ СИГНАЛА ЗА КОСТИНБРОД , СЪЧИНЕН ВЕРОЯТНО С МОНИКА , СЪГЛАСУВАН С БАРЕКОВ , ПЛАТЕН ОТ....----НЕЩАТА СЕ ПОДРЕДИХА ТОЧНО...И С ПАРИТЕ НА--СЕЩАТЕ ЛИ СЕ....САМО ДА ПРИПОМНИМ-- МАЯ УЧАСТВА И В ЗАКОНА ЗА ЕДИН ЧОВЕК-СВОДНИК--ВАНКО -1-..УЧАСТВА В ЗАКОН ЗА ЕДИН ЧОВЕК--ПЕЕВСКИ--И ГЛАСУВА ЗА ПЕЕВСКИ.....ЗА ВСИЧКО ТОВА ---НАГРАДЕНА С ПОСТ ЗАМ.ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА..С КАБИНЕТ , МЕРЦЕДЕС , ВИСОКА ЗАПЛАТКА...
10
15
 
3
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Вильо Офшорналиев и Буда-лите НЯМА ДА СЕДНАТ НА РАЗПРАНИТЕ СИ ***, ДОКАТО НЕ НЕ НИ ПОДПАЛЯТ ЧЕРГАТА(дано не сме толкава прости, че да го допуснем)- До сега се клаха, в Румъния, Молдова, Сърбия, Македония, Хърватска, Босна. От 1923г. се избиват кюрдите в Турция- Сега било наш ред!- ПЪРВО беше диверсията САРАФОВО, ПРОВОКАЦИЙТЕ ПЕЕВСКИ И БЯЛ АВТАБУС, ПОМАГАМЕ В СИРИЯ НА АЛ,КАЙДА, а подписали с ислямиста Ердоган договор да приемем 30 000 терористи от Ал,кайда (и семействата им), опитват се да подпалят и УниверситетаА гладния българин плаща ли плаща.
9
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вярно е. От всички партии се отцепват хора! Само от БСП не се отцепват- те направо УМИРАТ!!!
8
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
това не е прогноза,просто знае още на кой са платили,знае кои са от ,,нашите'' внедрени във всяка нова партия,точно с тази цел,знае за колко човека имат компромати и подлежат на изнудване....ДС никога не е спирала да работи!Всичко е толкова смрадливо,че съм отвратен от тях!!!!
7
5
 
30
 
! Отговори
anonim преди 10 години
На мене ми е интересно кога бсп ще се разцепи и те не са цвете за мирисане
6
19
 
5
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Интересно... "Празнодумните" Талибани в СУ искаха: - "Морал и Оставка", а единствения критерий за морал е това: - КАК СЕ ХАРЧАТ НАРОДНИТЕ ПАРИ!!!- От Парламентарна комисия се разбра, че Боко е харчил милиони, от парите на гладните, голите и болните българи, за... "леки жени с тежки пороци"... - А ТОВА Е КРАЙНО АМОРАЛНО...!!!Що така бе..., депутатите... ЗА БИСТРИШКИТЕ ТИГРИТЕ ВСИЧКО РАЗБРАХМЕ..., А ЗА СИЛИКОНОВИТЕ ТИГРИЦИ - НИЩО... - НЕ Е ХУБАВО ТАКА...!(... или са толкова грозни, че не е за разправяне... или... малолетни..., или са... *** защо никой нищо не казва...).
5
28
 
1
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Политически Рекет- Сидеров пречи КОМПРОМАТ!- Бандита Буда, чрез КОМПРОМАТА Бисеров, рекетира, Кръстника А.Доганов, за обща Власт (без да иска разлешение от ДС), но А. Доганов, като параноик и Почти Бог от божествена ярост отстрани Бисеров.- Всички активисти на ГЕРБ се държат с КОМПРОМАТИНо Истинския проблем на МАФИЯТА (ДС) са Глупостта на Цветанов и руснака Станишев!Затова:- Б.Б. и Първанов ще изгонят Станишев в Европарламента и Цветанов (може би в затвора) - за да съставят съвместно Правителство!Крайна цел, Първанов Премиер, Буда Президент!.
4
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази пък кога стана врачка.... а може би им плаща за да напускат Герб.
3
3
 
25
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
"Ако трябва да съм честна",трябва но не си,останалите и те са така.
2
43
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Невероятно умна и невероятно красива!
1
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Манолова хвърля боб и гледа на кълбо. Работно време: от време на време, Офис: народното събрания