Манолова прогнозира още отцепници от ГЕРБ

Според нея партията на Борисов е без кауза
14 дек 2013 17:48, Петя Славова
94
Манолова прогнозира още отцепници от ГЕРБ
Мая Манолова. Снимка: Булфото

Няма кауза в партията на Борисов, обясни пред bTV зам.-председателят на парламента Мая Манолова. Според нея, това е формация на властта на всяка цена.

Манолова прогнозира, че там ще има още отцепници.По думите й, било въпрос на време кога ГЕРБ ще започне да се рони. „Това е партия на властта – когато стана ясно, че предсрочните избори няма да са скоро, ако изобщо има такива, нормално беше интересите на отделни депутати да се изместят. Тази парламентарна група е под контрол и действа по заповед – „влез-излез”. Двамата отцепници от ГЕРБ обаче не променят ситуацията в парламента. Ако трябва да съм честна, това НС има проблем с кворума, но тези двама души няма да го променят”, каза Манолова.

Тя направи коментар и на скъпите пътувания на Волен Сидеров. "Не е нормално 5 дни медиите денонощно да се занимават с тази тема. Има два важни въпроса – първо, с какви пари са пътували тези депутати на „Атака”. Води се счетоводство от всяка партия –няма как това да не може да се установи.

Сметната палата може да го провери. И второ – защо пътуването им до Куба е било точно по време на приемането на държавния бюджет. Аз не го приемам това”, обясни Манолова и допълни, че не „Атака”, а ГЕРБ направили всичко възможно този бюджет да не бъде приет, чрез процедурни хватки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
6
 
19
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Купиха си двама от Герб, вече Сидеров не им трябва.
30
1
 
5
 
! Отговори
stanick преди 10 години
ALO manolova misli kato ti svarshi mandata i nemash PARIza fom du TEN koi shte ti obarne FNIMANIE i jukata(ystata ti) nyama da ti pomognat
29
6
 
26
 
! Отговори
kostur преди 10 години
МАЯ Е ТИПИЧНА СЕЛСКА КЛЮКАРКА--НАГЛА , БЕЗОЧЛИВА...ВМЕСТО ДА НАВЕДЕ ГЛАВА , ЗА ВСИЧКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ , КОИТО НАПРАВИ НЕЙНАТА ПАРТИЯ И ЛИЧНО ТЯ--НАПОМНЯМ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА И-- ВАНКО -1 , ПЕЕВСКИ , КОСТИНБРОД , ПАСА КЪМ БАРЕКОВ , ГУЗНОТО МЪЛЧАНИЕ ЗА БИСЕРОВ , ПАСУВАНЕТО ЗА ПАШАЛЪКА НА СИДЕРОВ - ВСИЧКО --ГАВРА С ХОРАТА...И КАЗУСА С ПУШЕНЕТО , И ПЕНСИОННАТА РЕФОРМА , И АЕЦ....А ПЛЮЕХА ПО ГЕРБ , ДАЖЕ КОГАТО ДАРЯВАХА ПАРИ ЗА НАВОДНЕНИЕТО... ,
28
4
 
15
 
! Отговори
4321 преди 10 години
А каква е каузата на кюстендилската сливова Мая Манолова? Въобще каква е каузата на мутро-мафиотите номенклатурници от БСП? Тя е простичка - да трупат пари в задгранични сметки, докато българският народ страда и се самозатрива. Те няма да се спрат докато не ликвидират и последния българин
27
0
 
11
 
! Отговори
ODESSA преди 10 години
Братчет, аз се клех пред българското знаме.Още си спомням думите. Танка ми го нарязаха за старо желязо, но още си спомням думите.
26
1
 
13
 
! Отговори
ТУРЧИН преди 10 години
ЩОМ ПОЗВОЛЯВАТ ГАРГИ ДА УПРАВЛЯВАТ ЕДНА ДЪРЖАВА,ОТ ТАЗИ РАБОТА ХАЙИР НЯМА.
25
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Овцете се разбягаха. Оплакват се от овчарските кучета и чобанина.
24
9
 
0
 
! Отговори
Никога повече ГЕРБ преди 10 години
До Статус ЪпдейтДа не би да те е ... :)
23
2
 
25
 
! Отговори
Petko78 преди 10 години
Мая Манолова е втора братовчедка на братя Галеви в Кюстендил и участва в повечето от фирмите им.Какъв морал има тази жена?
22
1
 
8
 
! Отговори
dimitrov преди 10 години
А вашата-да крадете!
21
1
 
21
 
! Отговори
ставри преди 10 години
Точно тя да говори за кауза?
20
0
 
17
 
! Отговори
П.Петров преди 10 години
Щом Манолова казва, значи и на други са платили. Очевидно ще ритнат Сидеров, дори за комунистите е твърде нагъл, а ДПС се готви за избори и им разваля имиджа пред електората...
19
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е те това е нагло, дебелооко създание.
18
6
 
4
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
"Да бе, да..., ама едва ли...- Нима мислите, че между Партията на партийните секретари (БСП и креатури) и партията на милиционерите (ГЕРБ и креатури) и командващите ги мафиоти-милиардери (генералите от ДС) има голяма разлика...- И едните и другите са се клели..., първите да обясняват, вторите да пазят КОМУНИЗЪМА..., под мъдрия Контрол на генералите от ДС = Олигархията...!- СЕГА и едните и другите ПАЗЯТ И УМНОЖАВАТ ПАРИТЕ НА ДС = Мафията!Проблема ни е Кои са по-малко алчни, а Сидеров явно пречи!!!.
17
1
 
23
 
! Отговори
ODESSA преди 10 години
Тая *** дори и под земята е във състояние да оцапа нещо.
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do 2 ave nekadarnik kvo si xaresal tova pla6ilo odi pri neq i se gramnete i dvamcata
15
1
 
20
 
! Отговори
kostur преди 10 години
ОБЕКТИВЕН 100%-- ОСТАВКА ---ЕДИНСТВЕН ИЗХОД...НО---САМО АКО ИМАТ МАЛКО ОСТАНАЛ МОРАЛ...В КОЕТО СЕ СЪМНЯВАТ ЧЕСТНИТЕ ХОРА...СЛЕД КАТО ДВА ПЪТИ ФАЛИРАХА ДЪРЖАВАТА--ПРИ ЛУКАНОВ И ЖАН , СЕГА ЗАПАЛИХА БЪЛГАРИЯ , СЕЯТ ОМРАЗА , РАЗДЕЛИХА НАРОДА ...ЗА СИДЕРОВ СИ ТРАЯТ--ГАВРА С ДЕМОКРАЦИЯТА ...АМИ АКО СНИМКИТЕ БЯХА НА БОЙКО..ЗА БИСЕРОВ СИ ТРАЯТ---СЪЩО ГАВРА ...КЪДЕ ИМ Е МОРАЛА..САМО ДА ПРИПОМНЯ--ПЛЮЕХА ПО ГЕРБ , ДАЖЕ КОГАТО ДАРЯВАХА ПАРИ ЗА НАВОДНЕНИЕТО
14
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Маяма Нолова сигурно ги е внедрила в ГЕРБ и си ги води на отчет?
13
2
 
33
 
! Отговори
etwas преди 10 години
А, каузата на БСП е: "Нека да крадем до дупка!!!"
12
4
 
26
 
! Отговори
Марк преди 10 години
Червени ***!Що не кажат какво стана с тяхната "кауза" ПОСТРОЯВАНЕ НА БЕЗКЛАСОВО КОМУНИСТИЧЕСКО ОБЩЕСТВО В НРБ?!?!45г. бяха впрегнали целия народ да го "строи" тоя комунизъм и накрая ЧЕРВЕНИТЕ *** СТАНАХА ПЪРВИ КАПИТАЛИСТИ!!Необходимо е:НЕЗАБАВНА ЛУСТРАЦИЯ!!ЧЕРВЕНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ В ЗАТВОРА!ЗАБРАНА НА БКП/БСП!Само тогава имаме шанс да се оправин /но и тогава не е сигурно/!Ако това не стане финито България, финито Бгнарод!Чао и да живее Юнайтед стейтс оф Америка!!