Манолова прогнозира още отцепници от ГЕРБ

Според нея партията на Борисов е без кауза
14 дек 2013 17:48, Петя Славова
94
Манолова прогнозира още отцепници от ГЕРБ
Мая Манолова. Снимка: Булфото

Няма кауза в партията на Борисов, обясни пред bTV зам.-председателят на парламента Мая Манолова. Според нея, това е формация на властта на всяка цена.

Манолова прогнозира, че там ще има още отцепници.По думите й, било въпрос на време кога ГЕРБ ще започне да се рони. „Това е партия на властта – когато стана ясно, че предсрочните избори няма да са скоро, ако изобщо има такива, нормално беше интересите на отделни депутати да се изместят. Тази парламентарна група е под контрол и действа по заповед – „влез-излез”. Двамата отцепници от ГЕРБ обаче не променят ситуацията в парламента. Ако трябва да съм честна, това НС има проблем с кворума, но тези двама души няма да го променят”, каза Манолова.

Тя направи коментар и на скъпите пътувания на Волен Сидеров. "Не е нормално 5 дни медиите денонощно да се занимават с тази тема. Има два важни въпроса – първо, с какви пари са пътували тези депутати на „Атака”. Води се счетоводство от всяка партия –няма как това да не може да се установи.

Сметната палата може да го провери. И второ – защо пътуването им до Куба е било точно по време на приемането на държавния бюджет. Аз не го приемам това”, обясни Манолова и допълни, че не „Атака”, а ГЕРБ направили всичко възможно този бюджет да не бъде приет, чрез процедурни хватки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В момента правителството на БСП-ДПС-Атака-ДС е в тотална изолация от ЕС и САЩ. Спрени са всички Еврофондове. Станишев много добре знае това и затова е изнервен. Въпроса е как ще ни го *** от Брюксел, а че Путин това иска е ясно. Никой не иска да говори с Орешарски, защото знаят, че той не е Премиер на България, а на В. Божков-черепа. Апропо , защо се намалява данъка на хазарта-защото там е въпростния Череп. Е другари пенсионери на вас по 4. 50 лв. увеличение на пенсията , а на тия чорбаджии-изедници милиони.
50
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
1Жената на министъра на културата е министър на здравеопазването.2.Любовника на Мая Манолова е министър.3 Жената на Местанминистър.4.Министърът на околната среда е жена на осъден за източване на държавния резерв.6. Министърът на културата има извънбрачно дете от министърката на здравеопазването.7. Министърката на здравеопазването е приятелка на половинката на Станишев Моника 8.Министър на външните работи половинката на серГЕЙ Вигенин.9.Министър на труда е турчин с фалшива диплома. 10. Министърката на спорта литератoрка, която иска да се изучава турски в училищата в България.
49
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КОЛКО Е ГРОЗНА И ЕЛЕМЕНТАРНА КУХАВЕЛКАТА МАЯ!С комуно(соц)-турско-шизофреничноТо правителство на червената МАФИЯ,отиваме бързо и мъчително към ГРОБиЩАТА! ЧЕРВЕНИ УБИЙЦИ! ЧЕРВЕНИ ***! ЧЕРВЕНА МАФИЯ! ГОСПОД ДА ВИ НАКАЖЕ ВСИЧКИ ДО ЕДИН В ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПАРЛАмента!
48
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Секирчи и МанарчоНай-тъпо е да не гласуваш така се съгласяваш турците и *** да определят кой ще ни управлява. Ще им накривиш капата на политиците като не гласуваш. Гласуваш не гласуваш управляващи винаги ще има. По-добре гласувайте за тези които ти се струват то-малкото зло макар да си отвратен от политиците.Или ти си от платените драскачи на Доган дето точно това им е изгодно - българите да не гласуват за да може турците да имат повече депутати в парламента и да ни управляват.
47
6
 
15
 
! Отговори
Уоуо преди 10 години
Ако има такива,то явно сте им дали пари от народа за да го покупите и те трябва да се махнат . Герб няма нужда от подкупници .
46
2
 
19
 
! Отговори
1 преди 10 години
Според нея, това е формация на властта на всяка цена.Нещо не ми се връзва.След протестите миналата година.Борисов си даде оставката.След протестите тази година,комунистите се правят на ударени и не си дават оставката.Е в случая питам аз-коя е формацията на властта на всяка цена? Когато фактите говорят,нека кифлите да си траят.
45
2
 
4
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
До СандоПише се се "откоС".
44
2
 
18
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
според тая не знам ... ама според мен всички трябва да ви наредят до стената и един откоз
43
8
 
27
 
! Отговори
БГ преди 10 години
*** КОМУНИСТИЧЕСКА !!!МАРШ !!!
42
8
 
38
 
! Отговори
куца кокошка преди 10 години
Явно другарката Манолова си признава, че ще се опитат да си купят още депутати от ГЕРБ! Сидер ага много си дигна тарифата за подкрепата и те търсят поевтин вариант!
41
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички имате кауза, само че парите са малко и не достигат за всички по много.
40
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Според нея партията на Борисов е без каузаИ ГЕРБ и БСП имат да кауза да крадем като за последно колкото може повече! В параламента все влизат хора които ги държат на каишка ....като народа е *** държавата слабаСвестните хора никой не ги допуска до управлението, а на тях им трябват разни *** за да ги държат на каишка и тези послушковци служат на олигархията и на чужди сили и ще приемат антинародни закони----а вие ще сте най-бедните в Европа.
39
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С тез опорни точки останахте без никаква опора Маичка.
38
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И тогава какво става с е ичарите на болен бе майче? Толкова пари му наляхте за нищо. Ще ги връща ли, ще му спретнете ли някои опорни точки или нови снимчици сте му приготвили на лудия. И вашия гей има отклонения напоследък, не може да се контролира. Явно местан не го намества качествено.
37
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дреме ми за герб аз чакам оставката на тези родоотстъпници и предатели на народа и родината. Пенсионерските, *** и турските гласове в действие. ОСТАВКА!!!
36
16
 
3
 
! Отговори
Секирчо и Манарчо преди 10 години
по обясними причини не обичам никои аз съм от партията на негласуващите докато не се присъедините към мен така ще ви управляват кукли на конци
35
10
 
2
 
! Отговори
Секирчо и Манарчо преди 10 години
по обясними причини не обичам никои аз съм от партията на негласуващите докато не се присъедините към мен така ще ви управляват кукли на конци
34
3
 
12
 
! Отговори
българин преди 10 години
България би била по добро място за живеене без БСП,ГЕРБ,ДПС,НДСВ и други партии произлезли от БКП и представящи се за различни от БКП.Колкото по бързо се отървем от такива партии толкова по добре за всички ни.За четвърт век те доказаха,че са вредни з България и че освен да ни крадат друго не правят.
33
5
 
2
 
! Отговори
до № 2 преди 10 години
ти си гвоздея на програмата, ама не те разбират. жалко.
32
2
 
11
 
! Отговори
nerez преди 10 години
А дали пък Бойко нарочно не ги пробута на комунистите. Времето ще покаже какво точно става.това с отлюспването е много гнуснаа работа. Типично комунистически номера