Кунева призова политиците да се разграничат от Сидеров

За нея поведението му е много скандално
Обновена: 8 яну 2014 16:44 | 8 яну 2014 14:26, Камелия Цветанова
58
Кунева призова политиците да се разграничат от Сидеров
Лидерът на ДБГ Меглена Кунева. Снимка: Булфото, архив

Лидерът на „Движение България на гражданите“ Меглена Кунева призова политиците да се разграничат от председателя на „Атака“ Волен Сидеров заради скандала, който предизвика в неделя вечерта във Варна, и определи поведението му като „скандално“.

Още по темата
Не вярвам, че българските граждани приемат за нормално народен представител да посяга на служител на реда, на граждани и на дипломатически служител. В европейска България не може да има търпимост към подобно политическо поведение. Законите важат и за депутатите“, заявява Кунева, цитирана от пресцентъра на партията.

Според заместник-председателя на ДБГ Йонко Грозев казусът със Сидеров е изключително показателен за начина, по който се упражнява властта в България.

„Срещу подкрепата му за правителството на Сидеров му се позволява и прощава всичко. Това е поредното ярко доказателство, че в България тези, които са на власт, са убедени, че са над закона“, коментира той.

По думите на Грозев лидерът на „Атака“ от години сее слово на омразата и призовава към насилие, замесва се в скандали, ксенофобски провокации, злоупотребява с имунитета си на народен представител, подбужда агресия, саморазправя се с дипломати, служители на реда и граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
13
 
9
 
! Отговори
Оня преди 10 години
Вкарвайте тази проруска, националистическа к*рва у панделата. Нека там се прави на ербап ***....
19
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шест месеца Деформаторският блок подкрепя Атаките срещу парламента, 6 месеца Деформат Безумний сочи НС и вика:" Търчете, тамо са раите на народа, изгонете ги, за да влезем ние!". Окупираха университети, пречеха на уличното движение, оплакваха се от полицейско насилие и т.н. Наглеци.
18
5
 
24
 
! Отговори
a3 преди 10 години
Най-голямата *у*ва се обади ... Кунчеее отиваи на село да доиш кравите ! Окраде държавата сега акъл ще даваш. Че Сидеров го хапят щъркелите да съглесен съм ама ти па*авра грозна няма какво да се обясняваш. Само заблудени хора ще гласуват за тебе овцоо !!!
17
13
 
8
 
! Отговори
.... преди 10 години
Стига ни занимавахте с този ***, наричащ себе си националист, а не разбирайки, че е един психично болен човек.
16
7
 
2
 
! Отговори
Hemy преди 10 години
НОВОТОТАЛИТАРНИЯТ ПОДХОД ЗА НЕСКОПОСНО И БЕЗСМИСЛЕНО ПИШМАН-НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКО "ПРЕИМЕНОВАНЕ" НА ОРГАНИЧНО ПОСТАНОВЕНИ ИМЕНА НА МЕСТНОСТИ И ОБЕКТИ В РЕГИОНА НА ВАРНА-ГРАД - ВСЕ ОЩЕ МНОЗИНА КОРЕНЯЦИ-ВАРНЕНЦИ ГОВОРЯТ "ГАГАУЗКИ" Т. Е. ПРОТОТУРСКИ - ОТ ПОДОЗРИТЕЛНО НЕПРОЗРАЧНО ОПЕРИРАЩ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ - ВАРНА, Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЕДИНСТВЕНО ЗА НЕЗАКОННО УСВОЯВАНЕ НА ПУСТЕЕЩИ РЕГИОНАЛНИ ЗЕМЕЛНИ УЧАСТЪЦИ. НИКОЙ НЯМА ПРАВО - ОСВЕН НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ - ДА ПРЕНАСТРОЙВА ТЕКУЩИЯТ ГЕОГРАФСКИ
15
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре че се махнах от България, много прости хора
14
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А от Кунева няма ли да се разграничат? Жената която нанесе толкова щети на България,която беше част от крадливата тройна коалиция и която излъга,че няма да прави партия.
13
2
 
15
 
! Отговори
888 преди 10 години
Zashto tazi jena e tolkova nahalna i nagla?
12
7
 
8
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Ауууууууууувсичкивсичкивсичките *** от ГЕРП БСП Кунева и Синьо-кафевитесе обединяват са пореден пътоколо Сидеров, най-големия проблм, най-големия предател, човек без кола и жилище в София, който ви ограби, унизи, вие всички гласувате за него и той ви предаде всичкитеПирПир на кравожадните детеубийци от всичко партии на БКП сега трият ръце и чакат Сидеров да бъде разпнат.Но падне ли той, всички ще тръгнат по неговите стъпки и сте до там, българфобски ***!
11
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
и тя като Сидеров, за нищо не става
10
15
 
5
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
11 Сигурно за това събра 15% от гласовете на псоледните Президенстски избори мажоритарен вот като за малко не се яви на балотаж , Волен беше назад , а НДСВ умираше и аз я приемамс резерви , но едно не мога да не и призная , че е с европейско държане , че е един успешно справил се със задачите Български Европейски комисар , че успешно приключи преговрите за членство,а съм сигурен че и идея си нямате коко работа е свършена от екипа и , за да бъде днес реалност еврочленството ни , стигааааааааааа
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Милата ни полиция, всеки ги бие, като брашнян чувал , където ги хване. Като се започне от неграмотните *** и се стигне през хора на изкуството, като В. Рашидов до политици от парламента водеши теми за етика да речем. Пълна перверзия. ББ се оплакваше че ги лови , но ги пускат, а сега вече е ясно , че няма смисъл и да ги ловят. Цирк, правят цирк , като бият полицай и предстои да се разграничат от Сидеров, защото си осигуриха гласове, а Сидеров ще може да позапази "електоратът" си. Какво значът
8
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на Сидеров. Консолидира и изведе на яве цялата политическа и административна мафия.
7
3
 
10
 
! Отговори
Доктора преди 10 години
Че кой се е засилил да го прегръща Сидеров ?Виж Бойко и компания стремително отиват към страстна прегръдка с блока на Куневица и другите остатъци!Но към Волен никой не се засилил, защо ли ?Навремето пак Бойко се втурна да го прегръща и едва не го удуши !От цялата дандания Волен ще отнесе някоя глоба , но после ще се перчи , че ритнал френски дипломат!Той това може , това прави ! Я си гледайте сеира!!! Не си хабете енергията за един ненормалник със синя закваска!!!
6
3
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
В мътна...вода риба ша...ловим и нашето момиче,са...радва.
5
25
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Да е жив и здрав Волен, защото без него България загива!" - *** ,мишкаБолен е турчин и е държан на въженце от Доган. Срам за Бъргария.
4
7
 
37
 
! Отговори
prof.Solomon преди 10 години
Аз предлагам да се разграничим от КУНЕВА-Пръмова ,Сидеров и цялото политическо статукво което работи за своя сметка и против България ! Като давате мнението на Кунева защо не я попитате защо у нас няма круши и спряхме експорта на селскостопанска продукти за ЕС а и СНГ ? Известно ли е на господа журналистите че ако някой произведе един компот от круши и хукне да го продава ще бъде жестоко глобен ? А знаете ли какви са санкциите за другата стока благодарение на тази Кунева ? СЪД за нея
3
32
 
27
 
! Отговори
АТАКУВАЩ преди 10 години
Започнаха да пируват мишките, забравиха политическите си различия и се обединиха около една кауза - да унищожат Волен и АТАКА. На всеки нормален човек би му станало ясно, че има нещо гнило около цялата тази омраза срещу Волен и АТАКА. Не позволявайте на продажните медии да ви водят за носа! Мислете с главите си! Да е жив и здрав Волен, защото без него България загива! Атаката продължава, колкото и да не им се иска на Борисовци, Костовци, Куневици, Догановци, Станишевци и тем подобна ***.
2
10
 
16
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Kuneva bere lavri varhu chujd grab .
1
17
 
33
 
! Отговори
stivybg преди 10 години
Споко,на следващите избори ще го разграничим за дълго..........