За Борисов лъжите са като "Добър ден", прозря Станишев

"За пръв път чувам, че Моника е едва ли не главен прокурор"
Обновена: 16 яну 2014 16:16 | 16 яну 2014 12:27,
259
За Борисов лъжите са като "Добър ден", прозря Станишев
Сергей Станишев Снимка: архив, БТА

За господин Борисов лъжите са като "Добър ден". Така лидерът на БСП Сергей Станишев коментира думите на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов, че съпругата на соцлидера Моника Станишева и ДПС стоят зад подслушването му и фабрикуването на записи.

Чух изявлението на господин Борисов. Много се смях от сърце. Аз познавам Моника много добре. Мисля, че знам всичко за нея. Много неща пък съм чувал врели-некипели. За първи път чувам, че тя едва ли не е главен прокурор на Републиката и определя кой да бъде подслушван, изтъкна Станишев.

Още по темата
Както Dnes.bg вече писа, днес Борисов обяви, че никога не се е срещал с президента в периода 2002-2012 година Георги Първанов и Румен Петков в Банкя, но очаква да се появят манипулирани записи, които по думите му били дирижирани от ДПС и Моника Станишева. Според него той е подслушван незаконно.

Станишев не пропусна да припомни скандалите с незаконното подслушване по време на управлението на ГЕРБ.

Лидерът на левицата коментира и други обвинения – този път "приятелски огън" от страна на Първанов, който обяви, че държавата се управлява от Делян Пеевски и Станишев.

"Сергей Станишев и Делян Пеевски са отговорът на въпроса "Кой?", макар и в различен смисъл. Още тогава Сергей Станишев пое политическата отговорност за избора на председател на ДАНС. Единият е взел решението лятото, за което бе награден с активната подкрепа на медийния кръг, другият взема решенията сега. Има и други хора около тях, но важно е кой поема отговорността", категоричен бе Първанов.

"Пълна спекулация. Държавата се управлява от правителство, оглавено от Пламен Орешарски, под контрола на парламента, който го е избрал и политиката се прави на основата на програмата на правителството. Нещата се обсъждат от двете ПГ, отсече по-късно Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Dedovia Поздравления. Един човек да каже една свестна мисъл. Борисов на всяко изказване освен името на Станишев,непрекъснато споменава и Моника. Грозно и нелепо. чак тя била нареждала кого да подслушват! И изобщо,да се душиш чаршафити на политическия си опонент е чиста проба простащина и просташка завист.
196
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А за теб са като "Добро утро", още от сутринта. Пълен *** си.
195
2
 
4
 
! Отговори
Кара Колю преди 10 години
Мръсен, мазен, грозен ПЛЪХ!!!!!!!
194
3
 
10
 
! Отговори
24 преди 10 години
Този Предател накъде ще взима (посока, де!?).
193
3
 
11
 
! Отговори
Факти преди 10 години
"Ръководството на БСП изпълнява решения, които се вземат другаде, то е в тежка зависимост". Решенията се вземат от един много тесен кръг посветени, даже ако щете и не от ръководството на БСП. Ръководството на БСП е в тежка зависимост - казвам думата съвсем ясно и убедено. Кой е този, който разпъва медиен чадър над председателя на БСП? Отговорът на този въпрос ще даде отговор на въпроса - кой направи злополучната номинация за шеф на ДАНС през лятото на миналата година"
192
16
 
5
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
Мутрафоня няма срам, няма чест, няма мярка.Ясно е, че мрази Станишев, че му развали далаверата и декриминализира страната след него, но няма оправдание да замесва и да плюе жена му понеже не може нищо да направи на Сергей.Това е изключително долно и мерзко, макар да не е изненада за тип като тиквата.
191
6
 
16
 
! Отговори
партиен член преди 10 години
Другарю Сергей , Ти си най големия Лъжец и Мишок.Срам за партията...ха.ха.Не че другите са различни.
190
4
 
23
 
! Отговори
ЖАЛКИ СТЕ преди 10 години
Г-н Станинишев,а вашите изказвания можем да ги вземем за...Добър вечер...-става,нали
189
2
 
17
 
! Отговори
Симо преди 10 години
За мен истинския дургар Станишев се казва Пламен Митев---шефа на БГ СОД гр. Варна. Общината му плаща за охранителна дейност всеки месец ,а той плаща на служителите си на третия месец. на всичко отгоре лъже,че не са му превели парите навреме. Те това е комунизам в действие. ДА ЖЮВЕЕ КОМУНИЗЪМА.
188
6
 
24
 
! Отговори
Владимир преди 10 години
Хубаво са казали хората , завистта разрушава животи и съдби ! Точно това се случва със световноизвестния некадърник сТанишеФ в момента! Завиждааа до безбожие на Борисов и с всички законни и незаконни действия си служи само и само да на прави Борисов маскара ..за всичко им е виновен Борисов! Така е от яд и завист ще затриеш не само теб а и БКП и това ще стане много скоро а когато стане аз ще съм там и ще вдигна банкет в чест на падането и разрухата на БКП !!! Гадна комунистическа напаст , убийци!
187
5
 
24
 
! Отговори
Владимир преди 10 години
най - големия лъжец на този свят си ти чужденецооо сТанишеФ !!!!! Разкарай се от тази държава *** почувешка световноизвестно некадърна !!!! Нагла буболечка!!
186
4
 
13
 
! Отговори
Съсела педалист преди 10 години
Еврея е мошеник,лъжец,крадец и на всичко отгоре и ГеЙ-зер!Точно по еврейски!но лошото е,че и Борисов им ходи на крака в Исраеля и за сметка на партията Герб,а е по покана на тамошните хиени!Оправия НЯМА да има!
185
2
 
16
 
! Отговори
КОЙ? преди 10 години
За кой са приоритет лъжите за евреина Станишев или за православния Борисов?
184
2
 
20
 
! Отговори
stanick преди 10 години
Не ти личи да си се заливал от смях а обратното стистнатите устни показват друго
183
4
 
22
 
! Отговори
Rumen преди 10 години
Немога да повярвам колко умело БСП се справя с манипулациите. Създадоха скандал с Бюлетини с репортаж по тв7. Стана ясно че щом е тв7 няма да стане и сега съсздадоха скандал през в Галерия. Страхотни са. Отново успяха да отклонят вниманието от Сидеров и едновременно с това да дискредитират АБВ. Като се разчуе че сестрати е к....После ходи обяснявай, че нямаш сестра:) Станишев е умел лъжец, поне в това го бива. Крадеца вика дръжте крадеца. Това е реалността тук.
182
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Злобен, нагъл, крадлив и душевно нечистоплътен, както всички от червената върхушка! До кога ще злодейства! С дявола ще се съюзи, за да има лични облаги!
181
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На всички лъжите им са като добър ден.
180
3
 
24
 
! Отговори
tribun преди 10 години
Ехидната усмивка на Станишев,означава само едно на глупав народ ,глупави обяснения.От тези политици не очаквайте ,че живота ще ви стане по хубав.
179
4
 
22
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Станишев има комплекси,че не е мъж и затова се мери с Борисов. Всяко негово изказване е насочено към противника му. При това влага всичката си злоба . На лицето му е изписана амбиция без покритие. Само с интриги и подмолни комунистически игри не се управлява. Не те искаме, Станишев! Държавата не ти е бащиния, та да управляваш на инат!
178
4
 
21
 
! Отговори
санде преди 10 години
Сатанишко нормален ли е? Така ли се говори? Това ли е езика на един политик с претенции? С Моника усмърдяха София. Гнусотия.