Колко взе левицата за "личната" визита в Сирия

Сирийски опозиционер: 15 души на лични разноски, абсурд!
Обновена: 21 яну 2014 09:19 | 21 яну 2014 09:17,
148
Колко взе левицата за "личната" визита в Сирия
Страхил Ангелов на една от срещите си в Сирия. Кадър: YouTube

Сирийският режим плаща на подобни делегации, като българската, предвождана от Страхил Ангелов, а преди това и на руска, за да получи подкрепа за действията си, обяви пред Нова тв Мохамад Ал Бармауи, представител на сирийската опозиция у нас.

По думите му няма как 15-членна делегация от България да се озове в Дамаск на лични разноски, защото полетите са три – София-Истанбул, Истанбул-Бейрут и Бейрут-Дамаск, а и през цялото време родните ни политици били разхождани с коли.

Още по темата
"Попитайте делегатите от левицата колко пари са взели. Със сигурност са взели голяма сума пари... Със сигурност това не е "гражданско" посещение, защото гражданин не може да стигне до Асад", настоя Бармауи.

Той разкри, че левият депутат Страхил Ангелов е провел четири срещи в Дамаск - с премиера, с министъра на социалната политика и министъра на финансите и с представител на сирийското Народно събрание.

"Подигравка е да кажеш, че това е било лично посещение, когато се срещаш с министри. Трябва да си наясно какво искаш да кажеш и как да го направиш", възмути се Мохамад Ал Бармауи.

Той преведе за какво точно разговаря Ангелов по време на срещите си, а именно "властите се надяват той да информира българския парламент, а и целия Европейски съюз, със случващото в Сирия и борбата на Асад с тероризма, извън медийното отразяване на ситуацията там".

Според Бармауи Ангелов е осъдил и намесата на Саудитска Арабия в сирийския конфликт.

"От моето семейство вече са избити 17 човека, вчера загубих братовчед на 5 годинки", обяви той и отново настоя на тезата си, че това посещение не е било лично.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименPak si pomisli za bazite v celiq iztok kadeto ima bazi na USA ima haos i razruha
31
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Подкрепа за Станишен и Башар Асад!!!
30
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Моят въпрос е към "опозиционера" Колко взеха сирийските ви терористи от американските си кукловоди? Колко хора сте обезглавили до момента? Изнасилванията вървят ли по план?
29
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като имаше избори къде спахте, а? Къде спахте? На салата и ракия пред телевизора, за да покажете големия български дух. Сега ще си сърбате попарата. Като имаше протести за оставка на тези престъпници, тогава къде спахте, а? Все спите. За това България е и скапано подобие на държава. За това и тези студенти, които протестираха, утре ще отидат в Западна Европа и Америка. Не е нормално, на едни избори избирателната активност да е 40%. И на следващтите избори си спомнете фактите, а не компроматите!!
28
10
 
12
 
! Отговори
зина преди 10 години
Този бандит не стига че дошъл да се крия в България ами и акъл ще дава кой къде ходи.
27
8
 
29
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ БСП_ДПС преди 10 години
Вече на всички стана ясно,че БКП_БСП се финансира от диктатора Башар Асад,а сириците бягат от него да търсят убежище у нас,но управляващата левица,която е наследница на терористичната деспотична партия БКП,която подържаше един диктатор 45г.,показва и днес че пак подкрепя диктатор макар и на друга страна.ИСКАМЕ ОСТАВКАТА НА сърГей без негово разрешение това посещение не може да се осъществи,позор за цялата шайка управляващи днес,защо мълчи лудия фикус явен противник на асад и сирия на ужким.По скоро земята ще ИЗКОПАЯТ ЗА ДА СА НА ВЛАСТ ОТКОЛКОТО някой от цк на БКП_БСП да си подаде Оставка,това
26
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много правилно, сирийски опозиционер ще дава оценка. що не питате и оня Алгафари ?!
25
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Болния с патериците чудодейно оздравя и хвръкна за Израел на лична визита, ама за това на герберастите не им се говори, защото в момента се опитват да създадат "новина". Напънала се планината и родила мишка.
24
28
 
13
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
Мисля, че е време да бъде направен референдум, дали да останем в Евреиския съюз и НАТО. Резултатът ще е 5 към 1 в полза на напускането.Глас народен, глас божи.
23
2
 
9
 
! Отговори
контакти с режима преди 10 години
Режимът на Обама също има контакти с режима на Асад. Обама търси съюзници за съвместни действия срещу Ал-Кайда!
22
6
 
19
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Странни дестинации избират нашите политици за да харчат "лични пари"И тук ли става дума за обмяна на опит?
21
15
 
6
 
! Отговори
ИНТЕРНАЦИОНАЛ преди 10 години
ЕДИН Е БАШАР АСАД И СТАНИШЕВСКИ Е НЕГОВИЯТ ПРОРОКЕДИН Е МЕСТАНОВСКИ И СИДЕРОВСКИ Е НЕГОВИЯТ ПРОРОКЕДИН Е ЯНОКОВИЧ И ОРЕШАРСКИ Е НЕГОВИЯТ ПРОРОКЕДИН Е БОРИСОВ И БАРЕКОВ Е НЕГОВИЯТ ПРОРОК
20
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ОСТАВКА-некадърнициBrat teroristite sa to4no sauditska arabiq i amerikancite po-dobre proveri kade sa korenite na terorizma predi da pishesh glupostite si
19
6
 
25
 
! Отговори
грозната Истина преди 10 години
Частната делегация до Сирия е била от 15 човека, но вместо на кайманите, те отишли на почивка при башар асад, като за целта сменили 3 различни самолета.Причината, харесвало им е атмосферата на безредици, глад и война.Очаквайте в близко време същото и при нас.Истината, един сириец го писа, доставка на оръжие, подкрепа на асад, и вземане на пари.България ще стане втората страна след Русия която ще подкрепи асад
18
10
 
10
 
! Отговори
tv7 преди 10 години
БСП/ДПС/Атака -Сирия-Северна Корея задружни в борбата скоро ще наложат нов ред на земята!
17
4
 
3
 
! Отговори
kzrd преди 10 години
tarsili sa zagubenite ot premiera Stanishev bg darjavni dokumenti v Siria li?!
16
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"представител на сирийската опозиция у нас."Каквото ви казва сирийската "опозиция", разбирайте точно обратното :)
15
9
 
17
 
! Отговори
обикновен преди 10 години
ПОЗОР!
14
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако подкрепят някого, да имат смелостта и почтеността да го кажат! Омръзнаха ни лъжите на БСП!
13
18
 
10
 
! Отговори
до sokrat62 преди 10 години
Ти май забрави когато Цвинокио побърза да се подмаже на американо-юдейските си господари като каза, че било дело на Хизбула още преди да е приключило разследването. Можеш да благодариш на боковата "Дюнер Секюрити" и на Цвинокио, затова, че ни превърна в мишена със слагачеството си.