Колко взе левицата за "личната" визита в Сирия

Сирийски опозиционер: 15 души на лични разноски, абсурд!
Обновена: 21 яну 2014 09:19 | 21 яну 2014 09:17,
148
Колко взе левицата за "личната" визита в Сирия
Страхил Ангелов на една от срещите си в Сирия. Кадър: YouTube

Сирийският режим плаща на подобни делегации, като българската, предвождана от Страхил Ангелов, а преди това и на руска, за да получи подкрепа за действията си, обяви пред Нова тв Мохамад Ал Бармауи, представител на сирийската опозиция у нас.

По думите му няма как 15-членна делегация от България да се озове в Дамаск на лични разноски, защото полетите са три – София-Истанбул, Истанбул-Бейрут и Бейрут-Дамаск, а и през цялото време родните ни политици били разхождани с коли.

Още по темата
"Попитайте делегатите от левицата колко пари са взели. Със сигурност са взели голяма сума пари... Със сигурност това не е "гражданско" посещение, защото гражданин не може да стигне до Асад", настоя Бармауи.

Той разкри, че левият депутат Страхил Ангелов е провел четири срещи в Дамаск - с премиера, с министъра на социалната политика и министъра на финансите и с представител на сирийското Народно събрание.

"Подигравка е да кажеш, че това е било лично посещение, когато се срещаш с министри. Трябва да си наясно какво искаш да кажеш и как да го направиш", възмути се Мохамад Ал Бармауи.

Той преведе за какво точно разговаря Ангелов по време на срещите си, а именно "властите се надяват той да информира българския парламент, а и целия Европейски съюз, със случващото в Сирия и борбата на Асад с тероризма, извън медийното отразяване на ситуацията там".

Според Бармауи Ангелов е осъдил и намесата на Саудитска Арабия в сирийския конфликт.

"От моето семейство вече са избити 17 човека, вчера загубих братовчед на 5 годинки", обяви той и отново настоя на тезата си, че това посещение не е било лично.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
13
 
5
 
! Отговори
Kreti преди 10 години
По добре за пари но за ^ове^на кауъа отколкото ГЪЗОЛИЗЕЦ НА ФАЮИСТКИТЕ СЪЕДЕНЕНИ ЧАТИ И ИСРАЕЛ
11
14
 
21
 
! Отговори
ОСТАВКА-некадърници преди 10 години
Вече на всички стана ясно,че БКП_БСП се финансира от диктатора Башар Асад,а сириците бягат от него да търсят убежище у нас,но управляващата левица,която е наследница на терористичната деспотична партия БКП,която подържаше един диктатор 45г.,показва и днес че пак подкрепя диктатор макар и на друга страна.ИСКАМЕ ОСТАВКАТА НА сърГей без негово разрешение това посещение не може да се осъществи,позор за цялата шайка управляващи днес,защо мълчи лудия фикус явен противник на асад и сирия на мужким...
10
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Голям "скандал" голямо нещо.
9
10
 
26
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
Те това е българска външна политика, после ривем за атентата на морето, за обстрел с ракети на български строители, за жертвите в Кербала, за бежанците и за какво ли още не!!!!Продължавай народе все така да гласуваш за БСП-ДПС-ДС, после се вайкай и се моли на господ!!!ОСТАВКА и избори за ВНС, нова Конституция, 100 депутата и президентска република това е изхода!!!!!
8
6
 
15
 
! Отговори
Браво АСАД преди 10 години
мачкай главорезите на "демократичните" саудитци - първи дружки на САЩ и борци за демокрация /по шириаттски табиет с рязане на глави и крайници/
7
1
 
2
 
! Отговори
ДА преди 10 години
До АнонименАМИ ТЕГЛЕТЕ АДБЛОКЕРИ,БЕ!ХОРАТА СА ГО ИЗМИСЛИЛИ!!
6
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И аз подкрепям Асад. Какво срамно има в това? Не подкрепям терористите, които колят християни в Северна Сирия и на които оръжията им ги праща САЩ и Западът. Тоя кифльо да ходи да се бие в Сирия, акто толкова знае, отстрани е лесно да си опозиция.
5
8
 
30
 
! Отговори
zapoznat преди 10 години
На тази среща се договарят оръжия за Асад,но парите няма да ги спечели държавата а нашите *** и ще ги харчат за изборите,нали Серго се закани, че земята ще изрови ама ще спечелят ,ей с тия пари. А да не говорим за българопредателя Захари Захариев,отявлен русуфил,който се прави на оръжеен посредник.
4
17
 
25
 
! Отговори
St. John Red преди 10 години
Колко трябва да си ***, за да подкрепяш излезлите от контрол главорези на США в Сирия? Може би по не колкото онова л....но младенчов и останалата герберастка пасмина.Асад е легитимната власт в Сирия, която се грижеше за държавата си и явно бръкна на някой някъде, та му спретнаха гражданска война... но алчен г... кръв с.....
3
14
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Асаде имаш и моята подкрепа, смазвай тази арабско-америианска ***.
2
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
сигурно повече са взели, от бойко при полетите със самолет
1
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
то да е само това ,само тази екскурзия милиарди са взели за тези 25 год