Левицата ще изслушва Страхил Ангелов за Сирия

Посещението на депутата там било лично
Обновена: 29 яну 2014 17:13 | 20 яну 2014 15:58,
33
Левицата ще изслушва Страхил Ангелов за Сирия
Страхил Ангелов. Снимка: БСП-София

Парламентарната група на Коалиция за България ще изслуша народния представител Страхил Ангелов след завръщането му в България, за да разбере какви са били мотивите за посещението му в Сирия и какви срещи е провел там. Това става ясно от позиция на левицата относно новината, че Ангелов, който е председател на групата за приятелство със Сирия на НС, е на посещение в страната. Той твърди, че е на лична визита, но сирийското посолство у нас не смята така.

Още по темата
Българска делегация за приятелство със Сирия пристигна на четиридневно посещение в Дамаск, информираха оттам.

БСП и ПГ на Коалиция за България ясно заявяват, че посещението на народния представител Страхил Ангелов в Сирия е в лично качество и не представлява позиция на Народното събрание и ПГ на КБ, категорични са от „Позитано 20“.

От партията обясняват, че темата за посещение на парламентарна делегация в Сирия е била дискутирана преди около месец. Тогава Хасковската търговско-промишлена палата се обърнала с молба за подкрепа на усилията на българския бизнес за развитие на двустранните икономически отношения. Още тогава изразихме позиция, че посещение на парламентарна делегация при настоящите условия в Сирия е неуместно, казват от левицата.

БСП и ПГ на КБ подкрепят усилията на международната общност за решаване на конфликта в Сирия и стартирането на преговори за намиране на политическо решение на гражданската война, за каквото сме апелирали още от самото й начало, пише още в позицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** и нагла муцуна като всички бесепари.Напомня ми за Куюмджиев.
28
2
 
2
 
! Отговори
Сирия преди 10 години
До 24 всяка партия сама си избира кого да посети. Асад е лидер на сирийската революция . Бсп има официални контакти с Баас. Отношенията ни със Сирия са заслуга на Братската дружба на Тодор Живков и Хафес Асад за борба с империализма
27
3
 
5
 
! Отговори
Браво на момчето преди 10 години
Най-после да се намери един от БСП да каже кой е легитимния представител на народа на Сирия. Другите - Станишев, Вигенин, Калфин само лижат задниците на американците и лъжат електората си, че са леви.
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ПуркоА и воленчо беше в Куба на ЛИЧНО ПОСЕЩЕНИЕ. На тези "народни представители" не им ли се търси отговорност за неприсъствие на 'РАБОТНОТО ИМ МЯСТО" в парламента? Или кои където и когато иска отива и не е длъжен да получава разрешение и да дава после обяснение?Кого баламосват ? Или май ние си го заслужаваме?
25
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Отишъл е при законното правителство на Сирия. А НАТО и САЩ подкрепят винаги във всяка война само бандити, убийци и мародери.Т.е. себеподобни.
24
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ВЕРОЯТНО ЩЕ СЕ УКАЖЕ ЧЕ Е ДОГОВАРЯЛ ОРЪЖИЕ.......
23
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този ще бъде изслушан и му възстановят комондировките.НО ЗАЩО ПАК ТАЙНО.
22
7
 
5
 
! Отговори
до до патриот преди 10 години
Доказано е че от БСП сте сепаратисти и трябва да носите отговорност според новия НПК(16та република на СССР), но ако не си забелязъл имаме договори с ЕС и НАТО и всяко действие против тези структури ще навреди на България.А това да преговаряш еднолично като български политик без да се иска разрешение на НС си е чисто предателство на национална външна политика!
21
7
 
11
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Според мен БСП искат да разбият някоя престижна класация за гафове на годината.Няма друго обяснение за глупостите ,които ежедневно сътворяват.
20
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ПАТРИОТПатриоте, едно е лакейското ти патриотарстването, докато пълзиш сред собствени лиги пред великите господари оттатък океана, съвсем друго е, да защитаваш народ и родина. Гръмни се.
19
7
 
10
 
! Отговори
ПАТРИОТ преди 10 години
Това си е национално предателство и заслужава съд и отнемане на всички привилегии.Не може като български депутат да водиш политика различна на твоята родина и против НАТО и европейските ценности.
18
5
 
11
 
! Отговори
Равносабуден преди 10 години
Ходил да обмени опит как Башар се справя с протестиращите.
17
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не вярвам, че Ангелов е осъзнавал достатъчно, какво прави и сега ще вземе да увърта.Но пък ако наистина се е опълчил на измекярското ни навеждане пред янките - шапка му свалям.
16
4
 
14
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
Планирано бизнес посещение по покана от сирийска страна.С участие на Хасковската търговско-промишлена палата.Проведен разговор с външния министър дали да се осъществи или не,след като Волен Сидеров е огласил пътуването.Сега никой нищо не е чувал.След като са отишли,някой от най-горните етажи е знаел и е разрешил.Да не се правят на ощипани всички,ами да си носят отговорността.Аман от излагациите и скандалите им вече.
15
11
 
5
 
! Отговори
ЦЪФНАЛ ГЕРБ преди 10 години
НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ХОДИ В СИРИЯ И ДА ДЕКЛАРИРА ПОДКРЕПАТА СИ ЗА ЗАКОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА АСАД , ТРЯБВАШЕ КАТО ОНОВА ЕВРЕЙСКО ВЛЕЧУГО НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ ДА ОТИДЕ ПРИ БРАДЯСАЛИТЕ ИСЛИАМСКИ ТЕРОРИСТИ ,ПОДКРЕПЯНИ ОТ САУ.АРАБИЯ,КАТАР,ИЗРАЕЛ , ЕС И САЩ ,ИЛИ ПОНЕ ДА ОТИДЕ НА КУЦ КРАК КАТО НАШАТА МУТРА БОЙКО В ИЗРАЕЛ И ДА ЗАСВИДЕТЕЛСТВА ,ЧЕ Е ВЯРНО ДРЕСИРАНО КУЧЕ НА НАТАНЯХУ И МАСОНИТЕ ИЛЮМИНАТИ
14
0
 
9
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
"Делегация с участието на депутати,начело със социалиста Страхил Ангелов,планира посещение в Сирия на 7 декември.Това потвърди пред"Труд"Ангелов,който е и председател на групата за приятелство със Сирия в Нар.събрание.Окончателната програма за срещи не е готова,но се очаквали разговори с икономическия и външния министър на Сирия.Възможно е да има среща с президента на страната Башар Асад."22,11,13ДарикТрябваше Волен да е в групата,но поставил сигурността им и не отидоха.Какво се правят на ощипа
13
0
 
2
 
! Отговори
stanick преди 10 години
Тази събота на семинар в Пловдив а от там в TYRKIE
12
3
 
9
 
! Отговори
Ivo_1 преди 10 години
Аз ако ходя на частно посещение някъде ще уведомя само хората на които отивам на гости, ама да се срещам с държавен глава и то на частно посещение ... айде бе да не ни взимате за балами? щяло да има изслушване.. само протакате и сами се вкарвате в интриги. Не ни губете времето и живота не сме ви слуги подайте оставка. И оставете на избори хората дали сте се справили и дали имате тяхната подкрепа както твърдите.
11
3
 
14
 
! Отговори
Jdkdkddk преди 10 години
Оставка!
10
1
 
21
 
! Отговори
асад преди 10 години
Ох, миличките!Те - изненадани и ощипани - не знаели къде им ходят дупетатите!И изобщо пък не знаят кой им прави оръжейните сделки в Сирия!А моми убави, лични - СерГей и *** - най-изненадани!ОСТАВКА СЕГА, преди да са ни изхвърлили от ЕС!