ДПС диктува решенията на властта, скочи Борисов

"Приказките за рестарт на "Белене" са прах в очите"
Обновена: 5 фев 2014 14:05 | 5 фев 2014 11:20, Камелия Цветанова
228
ДПС диктува решенията на властта, скочи Борисов
Снимка: БТА, архив

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заподозря ДПС, че е факторът, който диктува решенията на управляващите, въпреки че правителството е сформирано с мандата на БСП.

Този път причина за това негово твърдение се оказа обстоятелството, че днес в парламента като точка първа беше входирано искането на “Атака” за рестарт на проекта “Белене”, което обаче беше оттеглено от лидера на националистите Волен Сидеров.

Още по темата
 „Когато научих дневния ред, си зададох въпроса защо “Атака”, а не БСП, като се има предвид, че цялата им предизборна кампания премина върху това, че ще строят АЕЦ “Белене”. Но още по-голямо беше учудването ми, когато Михаил Миков прочете, че “Атака” оттегля своето предложение“, написа Борисов в социалната мрежа Facebook.

Той споделя, че това го е накарало да си зададе риторичен въпрос – коя сила и кой е накарал Волен Сидеров да направи това.

„Вчера при президента той настояваше за строителството на АЕЦ “Белене”. Защо БСП не бяха вносител? И няма ли институция в държавата, която да потърси отговорност на лидера на БСП затова, че принуди държавата да похарчи 14 милиона за референдум?

Всички тези въпроси, които съдържат отговори, ме карат все пак да бъда доволен, че решението на ГЕРБ да замрази този проект остава в сила. Но става напълно ясно, че приказките на Сидеров за нови мощности, приказките на Станишев в същата посока, са прах в очите на хората, на техните избиратели и това е поредната им лъжа, която струва на българите милиони левове. Коя е тази сила, която похарчи толкова много пари от данъците на хората и накара Сидеров днес да изтегли това свое предложение с одобрителното мълчание на депутатите от БСП? Отговорът го даде Йордан Цонев преди няколко дни, който каза, че ДПС няма да подкрепи “Белене”. Всички решения се диктуват от ДПС“, обобщава експремиерът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
1
 
1
 
! Отговори
pepi преди 10 години
otdavna tova e vidno
181
0
 
4
 
! Отговори
ЗЗЗ преди 10 години
До СМЪРТТАНАИ ГОЛЕМИЯ ПРЕДАТЕЛ НА БЬЛГАРИЯ Е ГЕОРГИ ДИМИТРОВ,РАЗДЕЛИ МАКЕДОМИЯ ОТ БГ.И Я ПОДАРИ НА СЬРБИТЕ!!!!!
180
6
 
6
 
! Отговори
Сретан преди 10 години
Боко, чекам те!
179
8
 
6
 
! Отговори
Митрополит преди 10 години
Лицето ББ е една обикновена *** мутра с афинитет към безплатните полети и бързите пари.Нищо повече.
178
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще дойде ден и всички патриотични партии ще се обединят, за да се спаси България от ционистките марионетки, еврогейовете, олигарсите, продажниците, чуждите монополи, антибългарските неправителственни организации, тайните общества, сектите и другите народни изедници. Не гласувайте за БСП, ГЕРБ, ДПС, РБ, СДС, ОДС, НДСВ, защото всички, са клонинги на бившата БКП. Гласувайте за патриотичните партии, за да спасим България от юдомасоните. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
177
8
 
10
 
! Отговори
БКП преди 10 години
ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ - КОМУНИСТ С КОМУНИСТИЧЕСКО ПОТЕКЛО, ОТ КОТИЛОТО НА ДС НА БКП! СИКАДЖИЙСКА МУТРА И МАФИОТ. БИЯЧ ОТ ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС. КРАДЕЦ, УБИЕЦ И РЕКЕТЬОР С БУХАЛКА. ОПРОСТАЧИЛ И ЗАГРОБИЛ БЪЛГАРИЯ!
176
0
 
2
 
! Отговори
Y Tube преди 10 години
Super Kocek Maja - 25 mai
175
8
 
8
 
! Отговори
777 преди 10 години
НАГЛА МУТРА!!!
174
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
...принцеса без пантофки
173
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТОВА ГО ЗНАЕ ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД ОТДАВНА-НО УВИ!НАДЕЖДАТА НА МИЛЬОНИ БЪЛГАРИ У НАС И В ЧУЖБИНА Е ВЪВ ВАС г-н БОРИСОВ.УСПЕХ! ОЩЕ ЕДНА ГОДИНА УПРАВЛЕНИЕ НА СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ЩЕ ЗАЛЕЗЕ БЕЗСЛАВНО.
172
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не се разбира,Борисов хвали ли,критикува ли,съчувства ли на БСП,ДПС и Атака взети поотделно,или завижда и съжалява,че нищо не зависи от него.Ако иска да е фактор някакъв що не вземе да се разбере със Станишев.Ще е най-добре и за двамата и за България като цяло.Нека се сдобрят и сближат позициите си.Да обединят действията си,което ще доведе до успокояване на обществото и силен тласък на икономиката.А и на Борисов ще му се разминат бедите,които все повече му се струпват на главата и скоро може да се види в чудо,и прокурорско обвинение.
171
7
 
9
 
! Отговори
иван преди 10 години
кофти а , боко. ония си разиграват коня а ти преписвай във фейсбук чужди мисли и се прави на умен . мъка, мъка.....
170
4
 
10
 
! Отговори
НЕМА СТРАШНО! преди 10 години
СКОРО ДОГАН И МЕСТАН , ЩЕ ОБРЕЖАТ БСП И АТАКА ...И ЩЕ СТАНАТ ЕДНА ЕДИННА ПАРТИЯ -ЗА ЧУДО И ПРИКАЗ!НАТАМ ОТИВА РАБОТАТА ...НЕ УСЕЩАТЕ ЛИ...??!!!СОКОЛА Е АДСКИ ПЕЧЕН!!!
169
1
 
9
 
! Отговори
titi преди 10 години
Kakto vinagi Borisov vijda i pro4ita naglasite .I az dnes se iznenadah na naglia ton na Mestan 4e pak se opitvat da sadiat ,,,,S koi o4i se pitam , niamat li srama ?
168
6
 
8
 
! Отговори
1 преди 10 години
До СМЪРТТА,тиквата иска той да диктува,но скоро няма да го огрее.
167
9
 
12
 
! Отговори
СМЪРТТА преди 10 години
А Ердоган пък не диктувал решенията на Борисов по ключови въпроси и кръга Бориславова не диктувал по-финансовите такива!!!!НАЙ-ГОЛЕМИЯ *** БОРИСОВ ПРОДЪЛЖАВА ДА Е ЖИВ ВСЕ ОЩЕ ЗА СРАМ И РЕЗИЛ НА НАРОД И ДЪРЖАВА!~
166
6
 
8
 
! Отговори
Върл атакист преди 10 години
Баце,а можеше решенията на властта да ги диктуваш ти,ако имаше малко мозък да се сработиш с АТАКА,вместо да им купуваш депутатите и да се праиш на велик.Защо не прие нито едно от справедливите искания на АТАКА ???Еми каквото повикало,такова се обадило...
165
2
 
3
 
! Отговори
stanik преди 10 години
Oshte edin otkri toplata voda
164
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
времето нaстъпи бг. пaтриоти, дa нaпрaвим федерaция с мaдa туркей и мaдa рaшa, светло будущее ишшш aллa, долу фaшисткия, ционистки и монaрхо фaшистки ес, помози бох, ишшш aллa
163
7
 
10
 
! Отговори
PPL преди 10 години
ОТВРАТИТЕЛЕН НЕКАДЪРНИК