БСП чака вота хладнокръвно: Ще го преодолеем!

Мотивите са несъстоятелни, отсече Атанас Мерджанов от левицата
Обновена: 6 фев 2014 13:59 | 6 фев 2014 13:01,
31
БСП чака вота хладнокръвно: Ще го преодолеем!
Атанас Мерджанов Снимка: архив, БСП

БСП не се притеснява от внесения вот на недоверие за сектор "Сигурност" от ГЕРБ.

Вотът ще бъде преодолян, отсече председателят на комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Атанас Мерджанов.

Никой не оспорва правото на опозиционната политическа партия да внася вот на недоверие. Конкретните шест мотива са изключително несъстоятелни, заяви той.

Мерджанов припомни скандалите във вътрешната сигурност по време на управлението на ГЕРБ – подслушването, полицейските акции и т.н.

Още по темата
Всичко това ни дава основание да очакваме дебатите по вота спокойно и хладнокръвно. Вотът ще бъде преодолян в пленарна зала, отсече Мерджанов.

Нас вот на недоверие не ни притеснява, като имаме предвид практиката на управление на ГЕРБ. Един от големите успеха на правителството на Пламен Орешарски беше справянето с бежанската вълна, отсече още той.

От левицата отговориха и на нападките на ГЕРБ срещу съпругата на лидера на БСП Моника Станишева.

Свидетели сме на поредната мръсна кампания от страна на ГЕРБ към лидера на ПЕС Сергей Станишев. Отвратително е, когато мъже, които претендират за мъжественост, атакуват една жена. След като не могат да се разправят с лидера на БСП, атакуват жена му. Кампанията за евроизборите започва и ГЕРБ я започват по познатия начин с нападки и кал, заяви Манолова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
" Несъстоятелни" ли??? Тези слепи ли са или какво????
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕЙ , *** , СЕГА СЕ УСТАНОВИ , ЧЕ ВИЕ ПОДСЛУШВАТЕ 3 ПЪТИ ПОВЕЧЕ И БИЕТЕ ХОРАТА 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ...ВИЕ СТЕ ЕДНА БОКЛУЧИЙСКА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАСМИНА КОЯТО Е ВРЕДНА ЗА ЖИВОТА НА ПЛАНЕТАТА ...
25
0
 
1
 
! Отговори
gogo преди 10 години
Бежанската вълна намаля защото дойде зимата, и за сменянето на сезоните взимат кредит ГОВЕДАТА.
24
0
 
4
 
! Отговори
мафия червена преди 10 години
Гнусни болшевишки отпадъци, дърпащи страната назад към мракобесното комунистическо минало на масови убийства, зверства, концлагери, радиоактивно замърсяване и мафиотизация. Кога ще се събуди заспалия български народ и ще измете тази помия? ОСТАВКА!
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП или АБВ са оригиналната издънка na БКП/дс,кгб ГЕРБ е мутро-милиционерската издънка на БКП /дс,кгб! ДПС е етно-доносническата издънка на БКП/дс,кгб Атака е псевдо-националистическата ,а всъщност проруската издънка на БКП/дс,кгб
22
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЯМА СВЯСТНА ПАРТИЯ ПРИ "БИВШИТЕ" КОМУНИСТИ...ВСИЧКО,КОЕТО ПРАВЯТ Е ЗА ЗАБЛУДА НА НАРОДА И ЗА ПО-ГОЛЯМА БРОЙКА НА КОМУНИСТИЧЕСКИ ЕВРО-ДЕПУТАТИ...И ДА СА ВЕЧНО ВЪВ ВЛАСТТА,като уж "демократи"... БСП+ДПС+АТАКА+ВМРО+АБВ+БАРЕКА= БКП/дс,кгб
21
2
 
1
 
! Отговори
ГЮРО МИХАЙЛОВ 1 преди 10 години
Според ГЕРБ е налице опит специалните служби да бъдат подчинени на политически, конюнктурни интереси... Явно се разчита, че хората вече са забравили, че Бойко беше гл.секретар а Цецо вътрешен министър!? Всъщност, много забравиха за Цецовата милиционерщина и вече пак си ги искат !?!? Ако трябва да цитираме класика- Борисов: Комунистите свалиха ГЕРБ от власт с Петна и ***. Това трябва да се чете- Борисов: Свалиха ни от власт, защото сме комунистически петна и ***!
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЧЕРВЕНИ МАФИОТИ И КРАДЦИ - УНИЩОЖИХТЕ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА!О С Т А В К А !
19
0
 
3
 
! Отговори
ХА ХА преди 10 години
Ааа ама ние ви знаем че сте хладнокръвни! ВЛЕЧУГИ!
18
6
 
0
 
! Отговори
Неформална преди 10 години
Тиквениците от ГЕРБ само се чудят как да изместят вниманието от важните въпроси. Защо вместо да се занимават с вотове на недоверие, не започнат, да дават обяснение защо са увеличили дълговете на страната с 4.4 млрд.?
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***! Как няма да го преодолеете като имате златен пръст в ***. Даже вазелин не ви трябва.
16
0
 
4
 
! Отговори
Ал. преди 10 години
До Анонимен Не само децата - и глухият цар чу, че не ги искаме, нито живи, нито умрели!Но..те нито чуват това, нито го разбират.Въобразили са си, че са велики, а човешкият живот за тях не струва и стотинка.Алчност, лицемерие, лъжливи доктрини, празнословие, клевети - това е характеристиката на всичко, което се нарича комунист или социалист.Не усещате ли миризмата на сяра - така мирише дяволът, излязъл от ада!Така миришат всички , а вонята комунистическа отрови земята българска!
15
0
 
5
 
! Отговори
политолог преди 10 години
Опорните точки са в действие:- Ще се справим с битовата престъпност в края на 2014 г.- 2015 г.-Ще повишим минималната заплата 2016-2017 г.Ще повишим мин. пенсия и заплата един друг пътТака от година на година и мандата ще свърши с обещания за светло бъдеще. Кой ще го чака и докога не знам. Хайде и пак да гласувате за БСП-ДПС-Атака-ДС.
14
0
 
9
 
! Отговори
уса преди 10 години
До кога ще се търпи този цирк .Нападките биле започнали кажете ми един комунист който да е запитан за някой проблем в държавата и той да не започва изречението си ами по времето на герб какво беше вместо да дава реални отценки и решения .Полза никаква от тази партия още по малко от Мая манолова ех и аз не можах да нападна сергея та нападам кой жените в бсп ама тя жена му на него не се ли казваше вегенин ,криско мамин златен некъдърник ?!?
13
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
важното е че ни намерихте работа и вдигнахте заплатите ипенсиите
12
0
 
12
 
! Отговори
2121 преди 10 години
Защо ? На пук на всички грамотни хора ? Разберете : НЕ ВИ ИСКАМЕ ! ОМИТАЙТЕ СЕ !
11
0
 
7
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
Майче, виж твоите ръце дали са измити,че доста кал има по тях !
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Българите не искат повече комунисти в управлението на България - това вече го разбраха и децата в детските градини. Нещата стигнаха дотам че въпроса вече е -- ИЛИ ТЕ ИЛИ НИЕ !Всичко друго са пълни глупости.
9
0
 
6
 
! Отговори
Momo преди 10 години
"бетонна плача" да се чете "бетонна плоча"
8
3
 
12
 
! Отговори
Momo преди 10 години
Аз не виждам защо БСП/ДПС и АТАКА да се притесняват от вота. Даже смисъл не виждам от този вот освен да се губи още повече времето на парламента в глупости.За какво се иска вот, който много добре се знае, че няма да мине?! Не проумявам.Все едно да си блъскаш главата в бетонна плача с надеждата да разбиеш плочата. Няма начин!Вместо да си направим един преврат по украински, ние се занимаваме с безсмислени неща.Ако изборът ми е между БСП/ДПС+АТАКА и ГЕРБ... ами избирам ГЕРБ, мамка му!