Мотивите на ГЕРБ за вота са самокритика, няма да успее!

Вътрешната сигурност не е силна за тях тема, рече Орешарски
Обновена: 6 фев 2014 10:48 | 6 фев 2014 10:46,
84
Мотивите на ГЕРБ за вота са самокритика, няма да успее!
Пламен Орешарски. Снимка: архив, БТА

Премиерът Пламен Орешарски не очаква третият вот на недоверие, внесен от ГЕРБ, да успее.

"Това не е силна за тях тема. На пръв прочит аргументите ми звучат като самокритика", заяви Пламен Орешарски.

Както Dnes.bg писа, по-рано днес ГЕРБ внесоха трети вот на недоверие за провала във вътрешната сигурност и обществения ред.

Битовата престъпност и контрабандата, които бяха посочени като мотиви за вота, според Орешарски са се очертали като тенденция през предишните години.

Още по темата

"Може би, виждайки какво са направили, сега се забавляват", заяви Орешарски.

Той не очаква вотът да успее, но не знае кой как ще гласува.

"Очаквам да има дебат. Убеден съм, че ГЕРБ не могат да спечелят тази тема", заяви той. По негови думи решението за това кой как ще гласува, си е решение на парламента.

"Опозицията критикува сегашното правителство за това, че се опитва да овладее нелегалната имиграция. Сами можете да си направите изводите за мотивите на опозицията. Ние ще продължим да охраняваме държавната граница от нелегалната имиграция, не от бежанците", заяви той.

Премиерът обясни, че ще води дебата и ще обори опозицията с факти. Тук виждам много хипотези, но фактите не ги потвърждават, каза той относно мотивите за вота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още по темата: гербПламен Орешарски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
14
 
! Отговори
пффф преди 10 години
тази пионка взе да наглее нещо.кога ли ще го захвърлят,като носна кърпичка началниците му?
26
1
 
12
 
! Отговори
АНТИ преди 10 години
Седем милиона мишлета,робуват на ДС-ченгета,а със доклади критикува ни ЕС-тои си пие кафето!
25
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тук отново проличава, колко ограничен е умствения багаж на лидерите на ГЕРБ. Разбирам, че тази тема им е слабост, но провала им ще бъде толкова огромен, че ще се чудят 4 месеца , защо са внесли този вот. Това е каквото сам си направиш ,друг не може да ти направи. Глупостта в ГЕРБ е безконечна.
24
16
 
4
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Борисовата гнусотия няма измерение !!!
23
3
 
3
 
! Отговори
АНТИ преди 10 години
До Анонимният 26Защо плагиатсваш,колега?!Имам още стихчета за Буда...
22
13
 
3
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Всичко в и около ГЕРБ вони, смърди.Тоава е само върхът на айсберга. Далаверите са навсякъде: зала Армеец, магистрали, метро, здравепазване, здравна каса, железница (инфраструктурата), отряд 28, Белене (парите на HSBC), митници, конртрабанда, няма място където да посочиш и да не се е крадило на поразия!Съдът ще има работа години наред!
21
8
 
4
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Ако се потвърдят изнесените твърдения, на Боко подфърчанията със ароплан нумбер 28 с бистришките баби на борда, ше му се видят, кат една детска игричка на бели пеперудки.Да видим сега ше посмее ли Боко да натисне некое висшо чинги пак да му оправя бакиите.Боко, почваш да ставаш проблемация за началството.А тия хаярсъзи имат навика много бързо, тихо и най-паче летално да се отърват от проблематичните си таварищи.Да не се случи Боко нема Боко, нема проблема.
20
1
 
15
 
! Отговори
политолог преди 10 години
Опорните точки са в действие:- Ще се справим с битовата престъпност в края на 2014 г.- 2015 г.-Ще повишим минималната заплата 2016-2017 г.Ще повишим мин. пенсия и заплата един друг пътТака от година на година и мандата ще свърши с обещания за светло бъдеще. Кой ще го чака и докога не знам. Хайде и пак да гласувате за БСП-ДПС-Атака-ДС.
19
13
 
3
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
10 ЗАПОВЕДИ НА БУДАСамо Буда е Бог твой.Пази снимката на Бойко.Не изговаряй напразно името Борисово.Шест дни работи, седмия играй мач като Боко.Агитирай майка си и баща си за ГЕРБ.Не убивай.Постната пица на Дянков сама води до самозапалване.Не прелюбодействай. Буда жена няма и не му трябва.Не кради. Буда само усвоява пари на европейския данъкоплатец.Не лъжи. Буда само променя мнението си на 24 часа.Не пожелавай апартаментите на Цецо може да ги е завещал на ГЕРБ.
18
1
 
6
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
До AlooНа мен лично не ми се слуша повече кой колко е откраднал.Всички са крали,всички ние дори и да не го знаем,го усещаме всеки ден.Който дойде на власт обвинява предишните.А какво прави,за да не случва повече-нищо,и продължава линията и утъпканата пътека на предишните.За сметка на народа,естествено!И при преди сигурно е имало злоупотреби,да разследват.Но бездействието на това правителство,за да влязат толкова чужденци-какво е? Сега полицаите-на границата и пред парламента,а в селата -ужас?
17
10
 
4
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Критиките на ЕК разбира се, нямат отношение към управлението на правителството Орешарски, защото то просто не е имало управленско време да предизвика такъв апокалипсис в една европейска държава, но все пак го засягат, защото е несъмнено, че все още видима промяна дори не се мерджелее на хоризонта. Колкото и да се гордее с връзките си с ЦРУ и с конграчулейшъните на вече бившите си западни колеги, Бойко Борисов и неговото правителство са главните виновници за онова, което четем в този унищожителен доклад за състоянието на България като държава.
16
14
 
3
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Бойко Борисов и неговото правителство са главните виновници за онова, което четем в този унищожителен доклад на Европейската комисия за състоянието на България като държава.
15
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До тънката ФидоскаПлатен, необразован ***. :)
14
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И така полекаи от Вот на Вотвиждаш е изтекълтежкия живот!
13
2
 
11
 
! Отговори
Ганка Коева преди 10 години
Слуга на много господари - първо беше в СДС, но след срещата му с Васил Божков е изгонен, след това в НДСВ - тогава нарече стачката на учителите седенка, сега - БСП. Как да вярваш на такъв хамелеон. Той е просто слуга - каквото му заръчат, това прави. Само в ДПС не е бил още, но никога не се зная - е, те и Йордан Цонев и Бисеров бяха в СДС, но сега са в ДПС.
12
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като свърши предишния мандат на Тройно Крадливата коалиция и ББ дойде на власт завари хазната на минус 500 милиона, самият Орешки призна че БГ е с 500 милиона на червено и е в практически фалит! ББ завари държавата фалирала заради кражбите на над 9 милиарда и това се случва в най-голямата икономическа свет. криза! Въпреки катастрофалното положение в което беше БГ, правителството на ГЕРБ успя въпреки св. криза да ни издърпа от фалита, построи с евро пари хиляди неща и тъй като настъпи фин. интер
11
15
 
3
 
! Отговори
тънката Фидоска преди 10 години
Знаете ли,че от днес на Борисов му казвали Боко летеца!Щял да става пилот в авиоотряда.Бил натрупал по-вече часове във въздуха,отколкото на земята като премиер.Използвал самолетите като таксета,нагоре-надолу с любимата си Лили М....а!Ходили да палуват и да ритат мачлета,да играят белот с Вучката,да гостуват на Цецо в шестте му апартамента,да си пият кафето с Петното,с Вежди да пушат пури,с Ердоган да правят съвместни съвещания,с Емил да ловуват и с Мишо Бирата да си пият бирата.ПОТЕН ОВЕН!?!?!
10
4
 
12
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
Орешарски,дори не знаеш какво е извън София.Зад огражденията и от задния вход няма как да видите пребитите старци,разбитите къщи.Вас ви охраняват,а в родното ми село единствения полицай е командирован на границата!В Сирия войната не е от миналата година,защо нямаше по времето на ГЕРБ преминали в толкова огромни размери,а се случи по ваше време.Защо каналите проработиха по времето на вашето управление?Какво са правили с парите,крали ли са?Тези бежанци тогава е трябвало да ядат.
9
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Народът следи много добре нещата,правителството и подръжниците да не се самозабравят!!!
8
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гаргамелчо как се хили....радва се че прецаква държавата....