Борисов към Цветанов: Какво имаш предвид, кажи си!

"Той трябва да се съобрази с това, което съм казал"
Обновена: 12 фев 2014 13:51 | 12 фев 2014 11:46,
89
Борисов към Цветанов: Какво имаш предвид, кажи си!
Снимка: архив, Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за втори път и за втори ден призова заместникът си в партията Цветан Цветанов, ако има някаква информация или документи, да отиде и да ги предостави в прокуратурата или да каже какво точно има предвид.

Още по темата
Повод за думите на бившия премиер стана задочния медиен спор между бившия МВР шеф, главния прокурор Сотир Цацаров и депутата от ДПС Делян Пеевски за среща помежду им преди известно време.

Сред обвиненията, отправени от Пеевски към Цветанов, са за кадруване на най-високо ниво в прокуратурата, в медийни и полицейски чадъри над лица от криминалния контингент и за политически контрол над прокуратурата и ВСС.

Вчера Цветанов отхвърли твърденията на Пеевски и подчерта, че никога и по никакъв повод не е оказвал натиск. Призна, че двамата се виждали 5-6-7 пъти, но си говорили "общи приказки". И дума не ставало за контрол и кадруване.

"Когато човек каже нещо, трябва да го подкрепи с документи и факти. Ако има някаква информация, да отиде и да предостави или съответно да каже какво точно има предвид. Ясно той да разбере и да се съобрази с това, което съм казал", настоя днес Борисов.

Ден по-рано той призова Цветанов да си извади поука от това, което навремето е направил със съдийската гилдия.

"Сега действа по същия начин и с прокуратурата", каза той и настоя партиите да спрат да се плашат и да прехвърлят собствените си неудачи към прокурорите.

Попитан днес дали не му е минало през ума да спре Цветан Цветанов от визитата му в САЩ и от закуската при Барак Обама, лидерът на ГЕРБ отвърна: "Не, там той е бил по лична покана".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
2
 
! Отговори
реалист преди 10 години
'Що пишете глупости да попитам? Те, че крадоха - крадоха, ама кажете ми кой от 60 години насам (ако не са и повече) не е крал? Всички са крали, всички са гледали на първо място личната си изгода! Нищо ново под слънцето. А сега си отговорете на въпроса кой е виновен за всичко това. Ами ние, бе! Имаме повече власт от тях (защото властта принадлежи на народа), а се крием зад форумчета и статийки! Ох, пак подпалих...
86
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
BKP TO KRADETE OT STO I KUSUR GODINI I ATENTATI PRAVITE TO MANDRI.BANKI. ZEMI FABRIKI BORITE SE PROTIV KAPITALIZMA A SEGA STE PYRVI KAPITALISTI VQRATA VI GADNA I KRADLIVA
85
2
 
4
 
! Отговори
Атанас преди 10 години
Мъка! Бойко изхвърля баласта, за до лети балона още малко! Но...да не бъдем максималисти!
84
0
 
8
 
! Отговори
край преди 10 години
От лична омраза Пеевски и Цветанов нарушават закона за омертата нали Борисов. Трябва да се пазят "институциите" нищо че са формирани по мафиотски начин.
83
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Затвор за Боко и Цветанов!!
82
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"ЛидерЪТ на ГЕРБ Бойко Борисов за втори път и за втори ден призова заместник(ЪТ)a си в партията Цветан Цветанов...."Кой, кой кой....е подлогЪТ в изречението, кое е допълнението и как се членува, а, а, а??
81
1
 
2
 
! Отговори
nana преди 10 години
ne se mesia , ne komentiram ,
80
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Той трябва да се съобрази с това, което съм казал"! Боце, в страните, където Цецо ходи да закусва, а и други такива, които те "крепяха" като някаква форма на Премиер, на това му викат еднолично управление, диктатура и див популизъм! В нашите географски ширини му викаме тъпегьозлък! Нали ти, неуважаеми Борисов "знаеше всичко и всичко контролираше", не се опитваш да ни кажеш, че зулумите в държавицата ни се организираха от Цеко, а ти не си "знаел"? Подличко и нагличко, ама като ти знаем миналото!
79
8
 
14
 
! Отговори
777 преди 10 години
Затвор за Боко и Цветанов!!!
78
4
 
13
 
! Отговори
Жо преди 10 години
Върни милиардите и ще си на спокойствие в затвора!
77
3
 
10
 
! Отговори
1717 преди 10 години
Утре всички калинки... *** обогатени с Герберасти в Банкя на митинг.
76
3
 
16
 
! Отговори
ТТ преди 10 години
СЪН ГО НЕ ЛОВИ НАШ БОЦИ за народните неволи!
75
4
 
12
 
! Отговори
АВ преди 10 години
:)боко свърши ли парете веке?:)о от къде ще вземем други?:)не е ясно а?:)))))нема магистрали вече,а?:)
74
3
 
6
 
! Отговори
777 преди 10 години
определено безпокойството идва, от факта,че той пряко няма достъп до финансите на държавата, ами направо страх, голям страх, не е лесно да ти вземат кокала, сега пък да ядат пасти с хляб!
73
2
 
8
 
! Отговори
Жо преди 10 години
А някои сме сериозно обезпокоени от постоянното присъствие в живота ни на подобни "чутури" и "тикви"...!!!
72
3
 
5
 
! Отговори
1717 преди 10 години
КАКВО РАЗБИРАШ ТИ БОКО, ОТ ПОЛИТИКА, ФИНАНСИ И БЮДЖЕТ!!! ТОВА ДА НЕ ТИ Е КРАДЕНЕ ОТ МАГИСТРАЛИТЕ И ОТ ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ???!!!КАК ТВОЯТ ЛЮБИМ ЦВЪЧКО ОТ КОИТО СИ НАПЪЛНО ЗАВИСИМ СТАНА БОГАТ??? САМО С КРАЖБИ!!!
71
4
 
6
 
! Отговори
ТТ преди 10 години
Тия Герберунгели ни разиграват парчета от селски вечеринки!УмрЕх от смЕх!
70
2
 
8
 
! Отговори
АВ преди 10 години
Защо бе БОКО, нали беше щастлив че сте единствената свястна партия?Сега да не би да Ви е страх че няма да остане за вас за крадене?!
69
2
 
2
 
! Отговори
777 преди 10 години
Е, като няма новини от протестите и това е новина. В същност защо спря летоброенето, кой пореден ден от "оставка"-та стана?
68
3
 
5
 
! Отговори
Жо преди 10 години
"Ние окрадохме България и това никой не може да ми го вземе", каза още Борисов.