Делян Пеевски: Цветан Цветанов е патологичен лъжец!

Срещите им били цели 40, а си говорил и с други "фигури от ГЕРБ"
Обновена: 12 фев 2014 14:12 | 12 фев 2014 12:32,
463
Делян Пеевски: Цветан Цветанов е патологичен лъжец!
Делян Пеевски. Снимка: архив, Булфото

Депутатът от ДПС Делян Пеевски обяви в писмо, изпратено до Агенция "Фокус", че многократно се е срещал с Цветан Цветанов в неговия кабинет в Министерство на вътрешните работи, а и на други места.

Неуспелият шеф на ДАНС допълва, че писмото му е в отговор на твърденията на ексвътрешния министър, че вижданията им били 5-6-7, както и че главният прокурор Сотир Цацаров го е въвел на една от срещите им в МВР.

"Изумих се от наглостта на този човек, като с направените изявления Цветанов за пореден път доказва, че е един патологичен лъжец", пише Пеевски и продължава:

Още по темата
"Бях решил да не коментирам повече лицето Цветанов и неговите изявления, но съм длъжен да разкрия истината по случая, така както го направих и в интервюто, а истината е, че многократно съм се срещал с Цветан Цветанов в неговия кабинет в Министерство на вътрешните работи и на други места и никога не е било необходимо някои да ме води или представя.

Бях в кабинета на Цветанов и по време на коментираната среща между Цветанов и главния прокурор преди идването на главния прокурор, и в този смисъл не съм бил доведен от него. Правя това разяснение, тъй като Цветан Цветанов, воден от свои користни подбуди, цели единствено да забърка една сериозна държавна институция в манипулиран от него скандал", пише депутатът.

Делян Пеевски твърди, че за да изясни истината, е поискал от настоящия вътрешен министър Цветлин Йовчев справка от регистъра на министерството за проведените между него и предщественика му срещи.

"От нея е видно, че броят на регистрираните посещения, които съм правил в централната страда на МВР, на ул. “Шести септември“ №29, за периода 2009 – 2013 г. (когато Цветан Цветанов бе министър), е общо 40, т.е. много повече от твърденията на Цветанов за не повече от седем проведени срещи между нас. Какви са били темите на провежданите между нас разговори, следва да питате него – не е в мой стил да коментирам същите, но представената от мен справка доказва един вече безспорен за мен факт, а именно, че Цветан Цветанов е лъжец", пише Делян Пеевски.

Депутатът настоява да изясни в писмото си, че освен с Цветанов се е срещал и с други политически фигури от ГЕРБ, "но не коментирам тези срещи, защото не съм бил предизвикан да го направя. Коментирам единствено срещите си с Цветан Цветанов именно защото бях провокиран от Цветанов, но не защото съм засегнат лично, а защото Цветан Цветанов с лъжливите си изявления се опитва да дискредитира трети лица, което считам за недопустимо", заключава", Делян Пеевски.

Той вече обвини Цветанов в кадруване на най-високо ниво в прокуратурата, в медийни и полицейски чадъри над лица от криминалния контингент и за политически контрол над прокуратурата и ВСС.

Главният прокурър  Сотир Цацаров пък още вчера обяви, че няма да участва в задочния диалог между Делян Пеевски и Цветан Цветанов, който според него "очевидно е породен както от настоящо политическо противопоставяне, така и от техни лични и други отношения в близкото минало".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


463
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
324
3
 
16
 
! Отговори
КВИИИИ преди 10 години
КВИИИИИИИИИИИК
323
1
 
10
 
! Отговори
безпартиен преди 10 години
Само като им видя физиономиите на Цветаннов,Пеевски и Цацаров направо започвам да им вярвам.Внушават доверие.Когато ни облъчват по всички медии с даден проблем,значи основният е някъде другаде.А той е,че не можем да се откъснем окончателно от комунистическото си минало.Няма как да стане,защото няма как да ни го позволят.Разликата между фашизма и комунизма е единствено в броя на жертвите и в главите на вярващите сляпо в едното и другото.При комунизма жертвите са много повече.
322
4
 
17
 
! Отговори
акуд преди 10 години
пеевски патологичен предател си на България, чрез теб дпс си изпира черните пари от саудитска арабиия
321
1
 
21
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Цветанов ли предпожи Пеевски за шеф на ДАНС?Тия ни имат за големи будали.
320
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо Пеевски се притеснява да отиде на едно публично и живо интервю в някой сутрешен блок? Защо и Цацаров се притеснява от същото? Крият ли нещо, гузни ли са, страхуват се от задаването на въпроси ли? Конкретно Пеевски май се страхува и, че не може да върже 2 правилни изречения на български език, без да измисля нови думи. Колко трябва да сте ***, за да вярвате и на една дума на това прасе, с извинение към животните, че ги обиждам с Пеевски.
319
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И като сме на тема медии ето Ви нещо потресаващо-На днешното си заседание Министерският съвет е одобрил проекта на междуправителствена програма за сътрудничество в областта на науката, образованието и културата между България и Корейската народнодемократична република.Тя обхваща периода 2014-2017 г ЧЕСТИТО ДА ВИ Е
318
0
 
14
 
! Отговори
Свинчо. преди 10 години
Присмял се хърбел на щърбел. Всички прасета на мезета.
317
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТОВА нещо ОТ СНИМКАТА И РОДНАТА МУ МАЙКА НАПРАВИХА ТАКА ЧЕ Габон ни изпревари по медийна свобода, страната ни е класирана на 100-но място
316
2
 
12
 
! Отговори
Йеремия преди 10 години
... гледа ли го вчера по нова телевизия..И какво трябваше да вида, което ми е убягнало, но ти си съзрял? Видях само, че поканени бяха още Цацаров и Пеевски, но никой от тях не посмя да се появи в студиото на Нова, защо ли? И защо в такава дълбока нелегалност излезе Цацаров напоследък, доста деен беше покрай изборите, сега само разпраща писмени изявления до медиите ала Пеевски.
315
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Кой, кой"?, той се оказа свой
314
3
 
9
 
! Отговори
ГЮРО МИХАЙЛОВ 1 преди 10 години
Не може добро дърво да дава лоши плодове, нито лошо дърво да дава добри плодове. Всяко дърво, което не дава добър плод, отсичат и хвърлят в огън. Цецо, пожарникарят да те обучи, хем и той да се подготви да гори в този огън.
313
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха ха, за това Цвъко Пъпеша плащаше цяло лято и есента на подскачащите марионетки. Много работи знае Пеевски.
312
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе стига сте го плювали момчето, на 30 години е, изкараха го най-големия мафиот! Медиен магнат с два парцала (Телграф и Монитор), който ги четат само бабичките..да и дял в една телевизия...защо не се каже кой е собственик на големите медии, а се мълчи по тоя въпрос?
311
4
 
7
 
! Отговори
tnt преди 10 години
огромно възмущение наблюдаваме недопустимото бездействие и апатия у т.нар. интелигентни, умни и красиви протестъри, възкачени върху бели рояли, наврени в палатки или слугински твстудиа. След шокиращите изявления на Делян Пеевски, жожетата са си глътнали езиците. А е просто. И очевадно избождащо: Делян Пеевски при Цветан Цветанов няма работа. Освен, ако някой не го е пратил там. Кой би могъл да прати Пеевски при Цветанов? И кой би могъл да накара Цветан Цветанов да приеме Пеевски? Кой, кой, кой, кой, бе?!
310
4
 
6
 
! Отговори
1 преди 10 години
До Колева,мгого късно си го разбрала,хората на часа го разбраха,но герберската машина си изпълни задължението,а трябваше само една седмица Пеевски да беше шеф на ДАНС,сега нямаше изобщо да ги коментираме,те и двамата щяха да бъдат някъде на топло и на държавна храна.
309
3
 
7
 
! Отговори
Колю преди 10 години
Справедливост за Цецо! С Пешо Сумиста в една килия! Ох, котьо...
308
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стана ясно защо Пеевски точно сега вдигна шум около Цветанов,днес офшорка на Пеевски е купила Булгартабак,надяват се хората да не забележат покрай замерянето с ***.
307
4
 
7
 
! Отговори
Велев преди 10 години
Не че Пеевски е най-честния човек, но и регистъра на МВР показва, че Цветанов лъже. Интересно какво ще възрази Цвинокио срещу официални документи?
306
4
 
6
 
! Отговори
санчо преди 10 години
Цецко е цар на доказателствата. Например доказа, че цялата фамилия с години хляб не е яла, но за апартаменти събрали. После шефа на НАП стана депутат от Греб, което също доказва някой неща.
305
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До КолеваЩо не си намериш някое друго занимание bitch?