Делян Пеевски: Цветан Цветанов е патологичен лъжец!

Срещите им били цели 40, а си говорил и с други "фигури от ГЕРБ"
Обновена: 12 фев 2014 14:12 | 12 фев 2014 12:32,
463
Делян Пеевски: Цветан Цветанов е патологичен лъжец!
Делян Пеевски. Снимка: архив, Булфото

Депутатът от ДПС Делян Пеевски обяви в писмо, изпратено до Агенция "Фокус", че многократно се е срещал с Цветан Цветанов в неговия кабинет в Министерство на вътрешните работи, а и на други места.

Неуспелият шеф на ДАНС допълва, че писмото му е в отговор на твърденията на ексвътрешния министър, че вижданията им били 5-6-7, както и че главният прокурор Сотир Цацаров го е въвел на една от срещите им в МВР.

"Изумих се от наглостта на този човек, като с направените изявления Цветанов за пореден път доказва, че е един патологичен лъжец", пише Пеевски и продължава:

Още по темата
"Бях решил да не коментирам повече лицето Цветанов и неговите изявления, но съм длъжен да разкрия истината по случая, така както го направих и в интервюто, а истината е, че многократно съм се срещал с Цветан Цветанов в неговия кабинет в Министерство на вътрешните работи и на други места и никога не е било необходимо някои да ме води или представя.

Бях в кабинета на Цветанов и по време на коментираната среща между Цветанов и главния прокурор преди идването на главния прокурор, и в този смисъл не съм бил доведен от него. Правя това разяснение, тъй като Цветан Цветанов, воден от свои користни подбуди, цели единствено да забърка една сериозна държавна институция в манипулиран от него скандал", пише депутатът.

Делян Пеевски твърди, че за да изясни истината, е поискал от настоящия вътрешен министър Цветлин Йовчев справка от регистъра на министерството за проведените между него и предщественика му срещи.

"От нея е видно, че броят на регистрираните посещения, които съм правил в централната страда на МВР, на ул. “Шести септември“ №29, за периода 2009 – 2013 г. (когато Цветан Цветанов бе министър), е общо 40, т.е. много повече от твърденията на Цветанов за не повече от седем проведени срещи между нас. Какви са били темите на провежданите между нас разговори, следва да питате него – не е в мой стил да коментирам същите, но представената от мен справка доказва един вече безспорен за мен факт, а именно, че Цветан Цветанов е лъжец", пише Делян Пеевски.

Депутатът настоява да изясни в писмото си, че освен с Цветанов се е срещал и с други политически фигури от ГЕРБ, "но не коментирам тези срещи, защото не съм бил предизвикан да го направя. Коментирам единствено срещите си с Цветан Цветанов именно защото бях провокиран от Цветанов, но не защото съм засегнат лично, а защото Цветан Цветанов с лъжливите си изявления се опитва да дискредитира трети лица, което считам за недопустимо", заключава", Делян Пеевски.

Той вече обвини Цветанов в кадруване на най-високо ниво в прокуратурата, в медийни и полицейски чадъри над лица от криминалния контингент и за политически контрол над прокуратурата и ВСС.

Главният прокурър  Сотир Цацаров пък още вчера обяви, че няма да участва в задочния диалог между Делян Пеевски и Цветан Цветанов, който според него "очевидно е породен както от настоящо политическо противопоставяне, така и от техни лични и други отношения в близкото минало".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


463
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
264
1
 
7
 
! Отговори
хмммм преди 10 години
с тоя колко свинско можем да изнасяме. Той завалията и истината да каже, човек като го види и...
263
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Депутатите отхвърлиха идеята за задължително гласуванеНякой ден тези хора ще бъдат в учебниците по история като съсипниците на България преди новото робство. Въпросът е кой ще е поробителят.
262
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Hajde da glasuvame za Ц. Ц. ili mamin Prascho
261
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цвинокио не лъже! Той даже и да излъже, пак казва истината!)))
260
1
 
7
 
! Отговори
ДЕЛЯН ЦАЦАРОВ преди 10 години
ВЪПРОСА СЕГА Е КОЙ , КОЙ , КОЙ , КОЙ КАЗА , ЧЕ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ И СОТИР ЦАЦАРОВ СА ДЪЩЕРИ НА ДОГАН *** ???
259
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Къ'ф е тоя *** на снимката?!?
258
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не могат и да си помислят, че някой от ГЕРБ ще влезе в затвора, защото народа ще ги измете на секундата, червените ***!!! Докато не вкарат в затвора червените хуни , ограбващи 24 години държавата! Излизането на свестните хора заради Пеевски ще им се види като детска приказка! И както заплашваше класика Станишев: като не щете с добро, може и по друг начин! Крайно време е!
257
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой от двамата лъже?Явно са се срещали много пъти - защо ли?И защо не се вземат направо - ГОРЧИВО !!!!И да се скрият някъде и повече да не чуваме за тях,много мръсотия има около тях както навсякъде по горните етажи.
256
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Комунистите са не човек, а желязо- железни конспиратори, железни интриганти, железни провокатори, железни терористи, абе железа. Реален портрет - съставът на конгреса(особено дъртака, с бясна пяна на уста, едва не би артиста, имитиращ Първанката). Хитро през комшулука, снезависимияКС, върнаха БГ-феномена Пеьовски в НС, така ще го гудят пак на най-висша позиция.Много нашдругар! А мишата реиндустриализация ще е най-свирепата приватизация, на огромните обекти, които алчните комунисти от СДС,ГЕРБ,ДПС не смогнаха да лапнат.
255
0
 
8
 
! Отговори
Опорна точка преди 10 години
За близо година 672 трола са произвели 10 154 коментара в полза на БСП, разкри сайтът "Биволъ". Виртуалната инвазия се координира от агенцията "Лийдуей Медия Солюшънс", която пуска, следи и грижливо отчита всички активности на интернет "троловете" - профили зад които не стои реална личност, а са създадени с цел да имитират обществена подкрепа и да прокарват поръчкови директиви.След това от "Лийдуей Медия Солюшънс" се отчитат до отдела за медийна комуникация на БСП и лично до червения депутат Антон КутевRead more: news.plovdiv24.bg/478542.html#ixzz2t6rrMWj3
254
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да не се ограничаваме до един. Всичките сте такива.
253
1
 
8
 
! Отговори
дИлянчо преди 10 години
Дилянче, сладурче гледам, че ушичките ти са станали по големи от главата, да намалиш яденето ли какво....?
252
10
 
5
 
! Отговори
ха ха ха преди 10 години
Вярно че е дебел и непривлекателен , но спрямо Цвъки Ухото , по-известен като Лъжеца на ГЕРБ ,си е цвете...Сега очаквам даскала по физическо да каже , че протокола с 40срещи е манипулиран.Както с апартаментите на тъщата.Цвъки мирише на повръщано.
251
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Понеже червените разбраха , че не могат да пробутат Пеевски под никаква форма, затова решиха той да изпълнява мръсните поръчки! Няма какво да губи! Толкова е гнусен, че всички го мразят без изключение! Затова сега ще мята помия до безкрайност! Не съм фен на ГЕрб, но Цецо взе да ми става симпатичен!
250
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тебе, Делянчо, никой не може за те превари в това отношение. Стиснал си палмата на първенството и заедно с Данчо ментата ще държите здраво тройната коалиция на власт, докато някой ви покаже откъде изгрява слънцето. БСП и ДПС са в кюпа и няма накъде да мърдат, а фикусът само се зъби, но знае че му е за последно и няма сам да си отреже златното пръстче. Браво на Моника - добре строява и женската, и мъжката гвардия. Манипулации безкрай. Всичко, що им трябва, си го купуват. Още малко...
249
4
 
10
 
! Отговори
обективен преди 10 години
Аз пък разлика между Цветанов и Пеевски не виждам.Еднакво умни,еднакво красиви,еднакво нагли.
248
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дали ще има скоро бум-бум, както преди 3 дена ?
247
2
 
15
 
! Отговори
акуд преди 10 години
пеевски патологичен предател си на България, чрез теб дпс си изпира черните пари от саудитска арабиия
246
2
 
14
 
! Отговори
ЧЕРВЕН ТРОЛ преди 10 години
В този сайт нищо не споменават за изтеклите документи на *** ,доказващи платените червени тролчета ,които в днес бегето май се ползват с някакви привилегии.Гледам днеска са заети да обясняват къв хубав чиляк е свинчо пеевски,ми кат е хубав да си го земат да си го угояват а стига са драскали тука.
245
4
 
2
 
! Отговори
Ангела преди 10 години
Има М на челото може и да не е лош човек ,въпреки ,че го окалят, трябва да го видя и да разщговарям с него и ще преценя, имам директна връзка с бог и инфо от него Възможно е да се включи в каузата за премахване на МАФИЯТА И КОМУНИЗМА , защото мъжете в Бг страдат несъзнателно от жени чудовища с власт ,те държат парите в държавата, нека разсечем тази мафия с меч Тровят ,убиват , агресират мъжете ,хората нарочно и това е много години така