Какъв сценарий тече в държавата, чуди се Борисов

"След като свалиха ГЕРБ с метеж, същото готвят и за президента"
Обновена: 13 фев 2014 17:25 | 13 фев 2014 15:47, Анисия Иванова
188
Какъв сценарий тече в държавата, чуди се Борисов
Бойко Борисов Архив: Булфото

След като ГЕРБ беше свален с метеж, сега се готви същото и за президентската двойка, смята лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.  В профила си в социалната мрежа той коментира спорния параграф 12, който се оказа включен в доклада на предишната временна комисия за изработването нав Изборен кодекс, в която участваха и граждански организации. Текстът обаче не присъстваше в окончателния вариант на кодекса, който парламентът гласува днес.

Вчера президентът Росен Плевнелиев също видя задкулисни планове в коментирания текст и заяви, че "за пореден път в проект на закон намират място идеите и плановете на тайни лаборатории за политически инженеринг".

Още по темата

Днес в пленарната зала зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цецка Цачева запита по повод текста дали той е опит за преврат, или решение на някакви кръгове, че в държавата ще се случат процеси, които ще доведат до президентски избори. Депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова пък заяви, че е видна атаката срещу президента и вицепрезидента.

От страницата си във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също се включи в дебата около въпросния параграф и написа, че това е нечуван скандал, защото с този текст управляващите явно подготвят държавен преврат.

"Чета параграф 12-и от проекта за Изборен кодекс, който е изпратен до Венецианската комисия. В него се казва "при произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент от Република България през 2014 г. едновременно с избори за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители, районите за организационно-техническата подготовка на изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за президент и вицепрезидент на републиката съвпадат с изборните райони за народни представители"., пише в коментара му на страницита му.

"Президентските избори са 2016 година. А говорейки за избори 3 в 1, означава, че БСП, ДПС и “Атака” очакват до май месец президентската двойка да бъде дискредитирана. Какъв сценарий тече в държавата? След като ГЕРБ беше свален с метеж, сега се готви същото и за президентската двойка.",  анализира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
17
 
11
 
! Отговори
вещица преди 10 години
Тиквата пак го тресна шизофренията.Само метежи се въртят в кухата му глава.Или си мисли,че и другите действат като гробаджиите.*** човек,ама така е като не чете книги.
71
11
 
10
 
! Отговори
Ниа преди 10 години
Ех,вечно срещу него някакъв заговор да има. Как пък не се замисли дали пък народът не го харесва и иска да го измете с основание. Много нагъл човек. Колко крадеше,че иска да продължава,но нормално то на алчните никога не им стига. Тъжно е само,че го прави на гърба на народа.
70
4
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
А взе ли си поука ако дойдеш на власт какво трябва да направиш с агентите и доносниците.
69
13
 
16
 
! Отговори
Ей, мухльо преди 10 години
Ти като сложи една -утка за президент .......Пуста въжена ВРАТОВРЪЗКА ЗА ВАС.......
68
1
 
14
 
! Отговори
зулус преди 10 години
как може да няма един, който да мисли поне малко като управленец и държавник? като слушаш говоренето в публичното пространство излиза, че смисъла на живота е да бъдем занимавани с интригите бсп-дпс-герб, няма визия, мисъл за бъдещето, морал, нормалност, само някакви малки човечета, всичките изцапани и заети да се дооцапват един друг.
67
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ех Боко, Боко КОГАТО БЕШЕ НА ВИСОКО ТРЯБВАШЕ ДА ГИ ПОДПУКАШ ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ *** ЗА ДА ТЕ ЗАПОМНИМ ,ЧЕ В ТОЗИ ПРЕХОД НЯКОЙ Е СВЪРШИЛ НЕЩО.
66
3
 
5
 
! Отговори
Какво стана с оня ?? преди 10 години
Дето си "ЗАБРАВИ" АК-то до палатите му?Я да се върне!!!!!!!!!!!!И да си довърши работата.
65
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** ПРОДЪЛЖАВА ДА Е ЖИВ!
64
6
 
13
 
! Отговори
СЦЕПИ ТИКВА преди 10 години
СПАСИ БЪЛГАРИЯ - Това е сценария
63
11
 
20
 
! Отговори
гост преди 10 години
*** нещастен и Цвъко вече не ти вярва.
62
7
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Борисов е виновен за това ,че им здаде власта . Сега народа да изиска да ги свали от власт.
61
8
 
6
 
! Отговори
ivan преди 10 години
Ti si karai po tvoqt scenarii "VOT NA NEDOVERIE" I bez tova ti drugo nemojesh da mislish i pravish.TOTALETARKO.
60
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боче, ама ти от един метеж ли се посра бе....
59
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕХ ДРУГАРЮ ГЕНЕРАЛ НА ПОЖАРИТЕ ЗАЩО НЯМАШЕ ПОНЕ МАЛКО СИВО ВЕЩЕСТВО В ТАЗИ ГОЛЯМА ТИКВА? АКО ИМАШЕ СЕГА НЯМАШЕ ДА СЕ ЧУДИШ И МАЕШ. МНОГО НОРОД ТИ ГЛАСУВА ДОВЕРИЕ ПРЕЗ 2009 Г. НО ТИ СЕ ОКАЗА НЕПОДГОТВЕН ДА УПРАВЛЯВАШ. ВМЕСТО ДА НИ ИЗВАДИШ ОТ КАЛТА В КОЯТО НИ ВКАРАХА ПРЕДИШНИТЕ ТИ НАПРАВИ ТОЧНО ОБРАТНОТО. ВМЕСТО ДА ВЪРШЕШЕ РАБОТА ТИ ЛЪЖЕШЕ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР И НАЙ ЛОШОТО БЕШЕ ЧЕ ЗАБРАВЯШЕ ЛЪЖИТЕ ОТ СУТРИНТА И НА ОБЯД И ВЕЧЕРТА НИ ЛЪЖЕШЕ С ТРЕТА ЛЪЖА. Е ТАКА ЛИ СЕ УПРАВЛЯВА БЕ ДРУГАРЮ ПОЖАРНИКАР?
58
9
 
17
 
! Отговори
Bit преди 10 години
"Чета параграф 12-и от проекта за Изборен кодекс............", браво Бойче, евала Борисов.А сега ми кажи от прочетеното успяли да разбереш нещо или пак, някой ти казва в слушалката?
57
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този като беше на власт омете всичко, а сега се чуди защо няма нищо. Ами нали трябва БСП, ДПС и Атака да вземат нещо. Това е все едно *** да види нещо ценно и да го остави, без да го открадне, въпреки че е гладно. Тези обаче не са гладни, а трупат богатства на гърба на народа.
56
9
 
25
 
! Отговори
Виц преди 10 години
- Ало, БСП-то в Монтана ли е?- Не, тук сега е АБВ-то, няма вече БСП в Монтана. Ама вие не се ли обаждате за десети път с един и същ въпрос?- Да, бе хора, вярно, ама ако знаете какъв кеф ми е да чувам, че в града ми вече няма БСП, разберете ме .
55
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какъв метеж бе Бойчеееее, виж какви мачове ще дават по Диемата в Събота и Неделя , не се занимавай с глупости ......
54
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Паническо праскане на минуси от платените тиквуните буаахахаа
53
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сикаджия разсъждава по морални и етични въпроси в държавата.Майтап.