Несериозно е да напускаш партия след партия

Найденов: Няма драма, отиваме на избори и без отцепниците
24
Несериозно е да напускаш партия след партия
Снимка: България без цунзура

Съпредседателят на БАСТА Мирослав Найденов не е изненадан от това, че трима членове на партията днес я напуснаха и се присъединиха към "България без цензура". Според него те са дали заявка за това преди време, но призна, че не може да каже на какво се дължи разочарованието им от БАСТА.

„Изкушени са да членуват в другата политическа формация. Мисля, че когато си напуснал една партия – ГЕРБ, и си учредил собствена партия, а на шестия месец да я напуснеш и да отидеш в друга, е малко несериозно, и по отношение на хората, които са ти повярвали, и по отношение на собственото ти име”, коментира Мирослав Найденов, цитиран от „Фокус“.

Още по темата
По-рано днес Константин Хаджигаев, Иван Петров и Павел Димитров, както и Ангел Даскалов, който преди дни напусна ГЕРБ, обявиха, че  стават членове на новата формация на Николай Бареков и като мотив посочиха, че БАСТА е патерица на ГЕРБ и Бойко Борисов.

„Очаквахме подобно нещо. Те дадоха заявка на конгреса, който проведохме в събота. На него трябваше да решим по какъв начин ще се яви БАСТА на предстоящите европейски избори. Г-н Хаджигаев не дойде на конгреса, г-н Петров и г-н Димитров напуснаха конгреса преди неговия край, несъгласни с решението на нашата партия да се явим самостоятелно и с номинациите, които дадохме. Те дадоха заявка и във времето назад, тъй като по настояване на същите трима колеги, които напуснаха БАСТА, ние проведохме две срещи с формацията на Николай Бареков”, допълни Найденов.

Той разясни, че на първата среща представители на „България без цензура“ е било предложено на БАСТА да се обединят в общ фронт и да предприемем общи действия.

„Имаше и втора среща, отново организирана от тримата колеги, които днес се присъединиха към Бареков, на която ни беше предложено да се присъединим директно към „България без цензура”. Естествено отказахме подобно предложение”, добави Найденов.

Според него обаче няма драма в това, че има отцепници от БАСТА и партия ще се яви на предстоящите избори.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Тони преди 10 години
Всичките *** - на едно място! Честито!
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На тея именат да се пишат само с инициали, за да се знае какви са.
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И БАСТА и ББЦ са *** на ***.
18
0
 
11
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
Единият смърди на ***,другият на ла-на ,останалите с противогази ли дишат ,или келепира да си в политиката е по голям?
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
avtomata i na otkosi
16
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много е сериозно даже. НДСВ е на власт, айде с тях. БСП е на власт, айде с тях. ГЕРБ е на власт, айде с тях. После БСП+ДПС е на власт, айде ставаш от ДПС. Това му се вика политическа ***, но носи дивиденти. Примери има много - Олигархски, Ментата, Бисерчето и прочие.
15
0
 
7
 
! Отговори
Врабец преди 10 години
Тоя реве като ученичка. Зле прикрива злобата си дори, че са му откраднали симпатизантите.
14
0
 
23
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
Виж ти, кой говори за несериозност. Миро Найденов, подслушвача от тоалетната на Борисов. Несериозно било. А сериозно ли е твоят лидер да ти повярва, да те направи министър за цели 4 години, да те защитава от атаките на опозицията и накрая ти да го предадеш, подслушваш и напуснеш, а след това и да го обвиняваш във всички земни грехове. Без значение кой ти е лидерът и коя е партията. Това сериозно ли е, Найденов?
13
10
 
0
 
! Отговори
Надя преди 10 години
Няма лошо хората, на които им се работи и искат да са полезни да преминат в партия като ББЦ, където реално се случват нещата.
12
0
 
8
 
! Отговори
AM преди 10 години
Яяяяя Найденов все пак ще ходи на избори... понеже нямаше уж да влиза във властта или то това за бг парламента ще да е било, а иначе ЕП си е отделен въпрос с отделна заплата!
11
0
 
13
 
! Отговори
1 преди 10 години
На кого му пука за партия и държава, следват паритеееея а пък Барека явно е набарал златна жила , пък и никой не го пита от къде се финансира.
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Моралните *** си търсят нова изява и намират място, разбира се, в партията на Бареков. Там се събраха куцо, криво и сакато, а това е добре за всички в България. *** мирише през девет села в десето и от там до края на света.:) Случващото се е добре не само за ГЕРБ, не само за хората с дясна ориентация, но и за всички нормални граждани на обществото. Отвращението от корумпираните е толкова силно, че такива екземпляри автоматично се превръщат в "персона нон грата". Убийствена самореклама.
9
3
 
8
 
! Отговори
Устат преди 10 години
Първо БАСТА не е партия защото ако това е партия то всеки *** от квартала може да си направи такава! Второ нормално е да напуснеш ГЕРБ поради ред причини но е нормално и да идеш там където ще се работи съвестно. Вие що сте се махнали от ГЕРБ? Защото никой не ви е искал мнението и са се правели далавери. Е какво правите в БАСТа? Седите и не взимате решения. Нима има полза от участието ви на изборите? Това е само проформа.
8
0
 
5
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Като сме оставили милиционерите да движат партийните дела така ще е .Смеят ли обикновени хора да се самоорганизират?Земята ще изровят ,за да ги унищожат.
7
0
 
14
 
! Отговори
Стефан преди 10 години
Миро Найденов, по-известен като Миро Мършата, като какъв дава оценки?
6
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това просто показва какви хора напускат ГЕРБ и какви се присъединяват към Бареков ! :))
5
7
 
11
 
! Отговори
турчин преди 10 години
След година тези и Бареков ще изоставят. Интереса движи всичко. За състоянието в което сме са виновни тези продажни политици, който сменят партиите като носни кърпи. Местан от БКП после СДС после ДПС. Цонев е същия. Бойко Борисов- БКП СДС в СИК после НДВС и ГЕРБ, примери бол. Избирателите са същите и остава да не се гласува изобщо.
4
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абсолютни ***
3
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Със стари ........ нов бардак ще правят.
2
0
 
24
 
! Отговори
Мари преди 10 години
Чудят се къде ще ударят джакпота, вятъра е много променлив!!!