Трима от БАСТА казаха баста и отидоха при Бареков

Напускали, защото БАСТА била патерица на ГЕРБ
26 мар 2014 14:35,
31
Трима от БАСТА казаха баста и отидоха при Бареков
Напусналите БАСТА. Снимка: barekov.com

Трима членове на БАСТА - Константин Хаджигаев, Иван Петров и Павел Димитров, както и Ангел Даскалов, който преди дни напусна ГЕРБ, стават членове на "България без цензура".

"Тези хора направиха своя личен, идеен и политически избор. Тези хора от днес, заедно с хората, които стоят и ги подкрепят, стават членове на партия "България без цензура". Това са хората, които са донасяли най-много гласове и успех на своята предишна партия. Те ще бъдат част от нашите предизборни щабове от името на "България без цензура", каза Николай Бареков.

Той сподели, че познава четиримата повече от 10 години и знае какво са направили те за демокрацията в България.

"Идеята в БАСТА беше да бъдем алтернативна на ГЕРБ, на лошите практика, които се случиха там. Останахме верни на тази кауза до преди няколко дни. Оказа се, че БАСТА е патерица на ГЕРБ и Бойко Борисов. Шест месеца след учредяването на БАСТА нищо не се случва в нея. Никой не желае да се коалира, да си партнира и да си сътрудничим. Те ни наричат гербаджиии. Явно това е поредният задкулисен проект на ГЕРБ. Ето защо ние решихме да се разделим с БАСТА", коментира на свой ред Павел Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
банкеръ преди 10 години
Така,като гледам и Атака,НФСБ,ВМРО имат подобни платформи относно спасението на държавата и Бареков може да се пробва да ги обедини.Ако това стане БСП,ГЕРБ и ДПС трябва да се коалират за да влязът в Парламента.Различията между националистите са в полза на сегашното статукво.Какви ли чупки в кръста остава да видя.
27
0
 
2
 
! Отговори
Евтим преди 10 години
Ако се проследи пътя на Иван Петров ще стане ясна че където е бил , след него става провал.
26
0
 
5
 
! Отговори
STANIK преди 10 години
Искат да направят ГОЛЯМ ШЛЕМ остава им само ДПС
25
0
 
8
 
! Отговори
Яна преди 10 години
ББЦ и лидера им не ми се вярва да получат повече от свойте собствени гласове на изборите. Е може и някой роднина от съжаление да ги подкрепи, но провалът им е предначертан
24
0
 
6
 
! Отговори
Тодор преди 10 години
Бареков и партията му от незнайни хиени целят единствено да си откъснат голямо парче от властта, което да дъвчат и да му се радват
23
1
 
6
 
! Отговори
Алек преди 10 години
Подозирам, че от някоя лудница в момента издирват лидера на ББЦ, дано скоро да го приберат, че прекалено много замърсява политическото пространство с присъствието си
22
1
 
6
 
! Отговори
Даниела преди 10 години
Преди 1-2 години се питах дали има някой по-зле от Бойко - Бареков е напът да ми даде този отговор...
21
2
 
3
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Бареков с поведението и изказванията си е единствения, който може да се съревновава с Бойко за приза клоун на републиката
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абсолютно харакири. Поздрав за ритуалното сомоубийство. Вече няма кой да не ви разбере, дори и най-наивните. Браво. Корупцията с гърдите напред. Щастливо събитие за всички българи. Цопнахте смело в блатото, а от там връщане назад няма. И понеже хватките ви на всички са познати, а и некадърността ви на висок глас крещи, няма нужда да полагате усилия да си чистите ръцете, целите сте окъпани в мръсотия, че чак лъщи. И както се подразбира - новия политик Бареков най-много, не допуска да е втори.:)
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
vsichkata tazi paplach e skybachi na pari ,tia otrepki naroda tr.da gi raztrelia do edin za nazidanie.
18
0
 
8
 
! Отговори
Бюреков преди 10 години
Е седнал върху едни 50-100 милиони от мустакатия банкер и от дебелото момче, и понеже е психо и послушко ще купува с тях всички по трасето, само и само да не го свитнат накрая, че не е свършил работата.
17
0
 
12
 
! Отговори
CVETA преди 10 години
Аман от слънчогледи !Държавата е тръгнала към катастрофа,а те се чудят откъде и как да захапят по голямо парче от кокала,та да си напълнят гушите/ама се оказва,че техните гърла са бездънни и напълване нямат/.Станали са политици,защото келепир има в тая работа/както е казал Бай ***/,а не за полза роду.
16
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДО 1 другарко таня много си ***, ама много си ***. Земи се скрий някъде.
15
1
 
14
 
! Отговори
Баста-Праста преди 10 години
Константин Хаджигаев от Благоевград изреди всички партии досега. Иван Петров беше н-к на ОДМВР-Хасково и Б.Борисов го направи ръководно лице в ГЕРБ. Сетне заедно с Павел Димитров "изпаднаха" от списъка с депутатите и напуснаха ГЕРБ. Виждат,че с Баста те няма да станат депутати и се пласират навреме при ***. дават го яки службогонци.
14
2
 
15
 
! Отговори
Константин Хаджигаев преди 10 години
Константин Хаджигаев, Иван Петров и Павел Димитров - смешници, сметкаджии, мошенници, предтели, изменници, мишоци, номади, страхливци.......................
13
1
 
17
 
! Отговори
Аман преди 10 години
от слънчоглед партии. Сутрин при изгрев на слънцето в една партия, на обяд във втора, а на вечеря с трета. Някой хора ходят като пчелички от цвят на цвят, само за да успеят да се докопат до кокала. Ама и той вече е оглозган, а има още много гладни кучета като Барека.
12
3
 
0
 
! Отговори
боклук преди 10 години
До Tanqна *** креатурата рошавата
11
2
 
6
 
! Отговори
Благо преди 10 години
Хахаха, заглавието кърти мивки със зъби!!!
10
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако предположим,че Бареков няма нищо общо с Доган,Пеевски и Цветан Василев и че той е един честен български журналист и съвсем искренно иска човечецът да ни оправи,то аз се питам КАК аджеба ще стане тая работа.Нали за да правиш операция "чисти ръчички"трябва да почнеш от олигарсите,дето управляват процесите в България.Нали трябва да имаш честна и почтена прокуратура и още по честен и свестен съд.Е как ще стане тая работа.Няма как.Но той и не иска.
9
2
 
21
 
! Отговори
ИСТ преди 10 години
*** до ***-разнася се зловеща воня.