Препоръката за спиране на европарите – жесток шамар

ГЕРБ пита какви действия ще предприеме кабинетът
Обновена: 9 апр 2014 11:48 | 3 апр 2014 15:13, Камелия Цветанова
180
Препоръката за спиране на европарите – жесток шамар
Снимка: БТА

Като жесток шамар определиха от ГЕРБ новината, че Европейският парламент прие препоръка, в която призовава Европейската комисия "да възприеме решителна позиция по отношение на България и сериозно да разгледа въпроса дали (. . .) изобщо е възможно използването на средства на Общността съгласно правилата".

Още по темата
Докато БСП се занимава с глупости, ЕП прие препоръката, коментира Ивелина Василева от опозицията. Това е сериозна критика, добави и Лиляна Павлова.

Тя настоя управляващите да отговорят на въпросите какви действия ще предприеме правителството, дали бюджетът ще издържи при евентуално спиране на еврофондовете и няма ли да се стигне до финансов колапс.

Томислав Дончев посочи, че е в интерес на България всички финансови инструменти да работят. Цялата група на ГЕРБ в ЕП е гласувала против резолюцията, макар че в текста имало основание, посочи Дончев. "Не става дума за политически истерии, а за реален проблем", обясни още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Партиният спор в България вече дори не е: "Ние ще се справим по-добре". Не, вече минахме на, "Нашите крадат по-малко и са по-малко некадърни". За примери -- по-долу. И после се чудим що сме зле...
52
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ както винаги преувеличава, "жесток шамар" ще е ако спрат парите, а то е препоръка без "законодателна стойност", я бъде взета под внимание, я не.
51
4
 
4
 
! Отговори
До До 49 преди 10 години
И така де а, КАКВО НАПРАВИХТЕ ВИЕ БЕ БОРСУК? БАРАХТЕ СИ МАКАРИТЕ, ПО ЗЛЕ СТЕ ОТ ГЕРБ 300 ПЪТИ.
50
0
 
3
 
! Отговори
bratya Grim преди 10 години
Pitayte BB i CvCv!Te da vi svetnat koy gi zabarka tiya l.na!To ne e kato da revat i plyuyat Bg navsyakade,*** dolna!
49
0
 
2
 
! Отговори
Do 41 преди 10 години
Povjarvai mi , Tova keto si napisal ne go mislish seriozno , po-skoro e shega .Ne si bil skoro v Russsia opredeleno moga da kaja che v Balgarija jivota e po-dobar.Osven tova imame svoboda da patuvame I rabotim v ES, ako tolkova ti e kriva Balgarija.Ako sme chast ot neshto to ES e pravilnijat izbor pone za men.
48
1
 
9
 
! Отговори
До 49 преди 10 години
Не от 2012 до сега!!!!Отново хлъзгави като змия!!!ФИНАНСОВАТА 2012 ГОДИНА!!!!А ФИНАНСОВАТА 2012 ГОДИНА ОБХВАЩА ПЕРИОДА ОКТОМВРИ 2011-ОКТОМВРИ 2012!!!ФИНАНСОВАТА,НЕ Е КАЛЕНДАРНА ГОДИНА!!!!!!!
47
6
 
6
 
! Отговори
АЙДЕ ,КОМУНЯГИТЕ.... преди 10 години
ПОЧВАЙТЕ ДА СЕ ПАЛИТЕ ,БЕ .....ПАРИ НЕМА,ТОКА СКЪП , ХРАНАТА СКЪПА , БЕЗРАБОТИЦАТА РАСТЕ.....ХА,ХА,ХААААААААААААААА...ПАРТИЯТА БКП/бсп ЩЕ ВИ ОТПУСНЕ БЕЗПЛАТЕН БЕНЗИН И КИБРИТ....ХА,ХА,ХАААААААААААА........АЙДЕ ,ПАЛЕТЕ СЕ ,БЕ ....КВИ СТЕ ВИЕ КОМУНИСТИ??!!
46
1
 
7
 
! Отговори
george преди 10 години
Евала аватари пишете си още партийни глупости. Спират еврофондовете и вие пак герб,бсп,дпс. Само сегашното правителство има инструменти да се справи с тоя проблем,като затегне дисциплината и почне да усвоява пари,ако него направи значи са некомпетентни и некъдърни и тогава всички в тая страна горим. Дори и разни Аватари като вас
45
10
 
2
 
! Отговори
До миро преди 10 години
има една дума и тя е: БЕЗДЕЙСТВИЕ! или знаете само да обвинявате? То това ви е в кръвта де. " в последния доклад на ЕК по механизма за сътрудничество и проверка комисията отчита "липсата на напредък " - от 2012 до СЕГА
44
2
 
13
 
! Отговори
л`йна преди 10 години
Препоръката за спиране на европарите жесток шамарда жесток шамар за народа, нанесен от вас политиците!!!
43
11
 
12
 
! Отговори
varg преди 10 години
Лилянче аз на твое място се бих повече притеснявал как ще отговоря на въпросите зададени ми на военният трибунал,които те очаква за престъпления срещу човечеството.Също така бих вложил поне малка част от парите които си откраднала в здравето си и външният вид.
42
0
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 40 преди 10 години
И АЗ ПИТАМ КОЙ??!!?!? АМА НЯКОЙ ОТГОВАРЯ ЛИ МИ? ТО Е ЯСНО ВИЕ !!!!!
41
0
 
4
 
! Отговори
До 43 преди 10 години
Точно!
40
4
 
11
 
! Отговори
миро преди 10 години
Абе може ли някой да ми обясни, че след като се говори за бюджет 2012 г. каква вина има Отрешарски? До колкото си спомням той застъпъ края на май 2013 г.
39
2
 
15
 
! Отговори
през 2012 преди 10 години
На власт бяха същите както сега, само че тогава водеха друга кукла на конци, ГЕРБ. Сега куклата се казва БСП, но мафията си е същата.
38
6
 
4
 
! Отговори
До ЦИТАТ преди 10 години
и след тях, нещо направи и се да се поправят грешките? НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ. Знаете само да плюете червени ***. Ако си бяхте свършили работата, ако ще и от преди 200 год. да е този доклад, нямаше да се стигне до тук. Просто сте некадърни, пролича ко 60-те години на вашето управление. Следвайте си точките и си .... мамата
37
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако не си платиме вноската за Евросъюза може спокойно и да издържи бюджета.Пък в краен случай Русия е наблизо и тея в Брюксел хич да не го забравят.
36
4
 
9
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
Лиле, ще си припомниш ли кой точно беше на власт през 2012 г.? Защото докладът, който установява "липса на развитие", се базира на "общия бюджет на ЕС за финансовата 2012 година"... Не беше ли по ваше време, а? Ау, май да!
35
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая или е луда, или ни мисли за безкрайно ***, но при всички положения е ужасно нагла.Доклад от 2012 г.!КОЙ управляваше европарите тогава?Кой сега да яде шамарите?
34
11
 
9
 
! Отговори
1 преди 10 години
Комуниста никога не признава грешки, той никога не е виновен, виновен е някой друг. Комунистите са секта, като сектанти не ги интересува положението на държавата и на останалите граждани. Те са готови винаги да продадат държавата, както се опитаха да е ликвидират през 60-те и да я включат в СССР. комунистите са фалирали държавата три пъти и са докарвали хората да просия. Ще го направят и сега.Да не забравяме че забраниха на хората в пиринско да се наричат българи.