Препоръката за спиране на европарите – жесток шамар

ГЕРБ пита какви действия ще предприеме кабинетът
Обновена: 9 апр 2014 11:48 | 3 апр 2014 15:13, Камелия Цветанова
180
Препоръката за спиране на европарите – жесток шамар
Снимка: БТА

Като жесток шамар определиха от ГЕРБ новината, че Европейският парламент прие препоръка, в която призовава Европейската комисия "да възприеме решителна позиция по отношение на България и сериозно да разгледа въпроса дали (. . .) изобщо е възможно използването на средства на Общността съгласно правилата".

Още по темата
Докато БСП се занимава с глупости, ЕП прие препоръката, коментира Ивелина Василева от опозицията. Това е сериозна критика, добави и Лиляна Павлова.

Тя настоя управляващите да отговорят на въпросите какви действия ще предприеме правителството, дали бюджетът ще издържи при евентуално спиране на еврофондовете и няма ли да се стигне до финансов колапс.

Томислав Дончев посочи, че е в интерес на България всички финансови инструменти да работят. Цялата група на ГЕРБ в ЕП е гласувала против резолюцията, макар че в текста имало основание, посочи Дончев. "Не става дума за политически истерии, а за реален проблем", обясни още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
7
 
27
 
! Отговори
Гого преди 10 години
При ГЕРБ ги спират най - вече ВИЖТЕ ГОДИНАТА ГЕРБАДЖИИ " В доклада за освобождаването от отговорност по изпълнението на общия бюджет на ЕС за финансовата 2012 година докладчикът Маркус Пипер (ЕНП, Германия) предложи въпросния текст, който бе утвърден днес след предварителното одобрение на парламентарната комисия по бюджетен контрол."
12
10
 
24
 
! Отговори
Чудна работа.... преди 10 години
При цялата ситуация имам само предположения:1.Или за членове на ГРОБ са избирани с конкурс по тъпотия ИЛИ2.Са много нагли и разчитат на "озлобения лош мат'рял" да гласуват за тях на евроизборите.
11
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дам. Става въпрос за бюджета за ЕС средствата от 2012г.
10
21
 
27
 
! Отговори
ХА,ХАА АМИ ,ДА... преди 10 години
МНОГО ПРАВИЛЕН ХОД ОТ СТРАНА НА ЕВРОПА!!!ДА ИМ ЧЕСТИТО НА БСП !КРАЙНО ВРЕМЕ БЕША НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ ...ДА РАЗБЕРАТ ,ЧЕ *** ГИ КРАДАТ И ЛЪЖАТ!!!ЕДНА ДОБРА НОВИНА ЗА ЕВРОПЕЙСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ..ха,ха,ха,хаааааааааааааа
9
13
 
31
 
! Отговори
MiB преди 10 години
Ами честно казано по-добре е да спрат тия пари... Така или иначе народа нищо не вижда от тях... Така или иначе Оставка на малоумното правителство!!!
8
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"ГЕРБ пита какви действия ще предприеме кабинетът"Отговор: Ще уволним ВСИЧКИ "КАЛИНКИ".
7
15
 
29
 
! Отговори
грух грух преди 10 години
Дебелата Берта пък е "света вода ненапита" ,ами че не беше ли и тя 3,5 г във властта само допреди по-малко от година !!!!
6
3
 
18
 
! Отговори
от 4 преди 10 години
пардон Павлова
5
24
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шопарчето на Баце пак взе да грухти - сигруно скоро не е онождано.
4
19
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като начало ще ви разследва за злоупотреби и безстопанственост, зощото доклада на база на която е издадена препоръката е за периода на вашето управление госпожо Попова
3
29
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А ГЕРБ защо не пита как Цветан Цветанов само с една полицайска заплата си е купил 6 апартамента, когато нашите изстрадали майки и бащи живеят с 15 лева пенсия? Кой може да си купи 6 апартамента за една година само - защо Цветан Цветанов мълчи за шесте апартамента?
2
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не ми пука.Шамара е за олигарсите. Ерво хранилка
1
18
 
43
 
! Отговори
ee преди 10 години
тоя *** са не пита, ами да каже къде са спали през 2012