Препоръката за спиране на европарите – жесток шамар

ГЕРБ пита какви действия ще предприеме кабинетът
Обновена: 9 апр 2014 11:48 | 3 апр 2014 15:13, Камелия Цветанова
180
Препоръката за спиране на европарите – жесток шамар
Снимка: БТА

Като жесток шамар определиха от ГЕРБ новината, че Европейският парламент прие препоръка, в която призовава Европейската комисия "да възприеме решителна позиция по отношение на България и сериозно да разгледа въпроса дали (. . .) изобщо е възможно използването на средства на Общността съгласно правилата".

Още по темата
Докато БСП се занимава с глупости, ЕП прие препоръката, коментира Ивелина Василева от опозицията. Това е сериозна критика, добави и Лиляна Павлова.

Тя настоя управляващите да отговорят на въпросите какви действия ще предприеме правителството, дали бюджетът ще издържи при евентуално спиране на еврофондовете и няма ли да се стигне до финансов колапс.

Томислав Дончев посочи, че е в интерес на България всички финансови инструменти да работят. Цялата група на ГЕРБ в ЕП е гласувала против резолюцията, макар че в текста имало основание, посочи Дончев. "Не става дума за политически истерии, а за реален проблем", обясни още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
4
 
10
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Хипопотамката отслабнала ли е или така ми се струва?
72
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лилето добре врътка тлъстото диференциалче. Ха-ха.
71
2
 
13
 
! Отговори
но комент преди 10 години
Само италианската мафия прибира от далавери с европейски пари по 100 милиарда евро годишно, но за това мълчат евробюрократите ,нали?
70
3
 
9
 
! Отговори
Tristan преди 10 години
Ние вече не искаме да сме в Европа !Ние сме Българи и тук е българия и не сме задния двор на европата !
69
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като се съберат заедно некадърност и алчност, а властта се обсебва заради благинки, но в големи размери, няма как това да не се случи. Всичко започна да скърца, а беше започнало да просветва по малко. След толкова затягане на коланите и търпение в името на излизането от дълбините на блатото, дойдоха на власт с манипулации и преврат тези, които ни завлякоха в дивия капитализъм и фасадната демокрация. БСП и коалициите им през годините носеха разруха и корупция. Натрупаха милиони на наш гръб. Гадно
68
6
 
20
 
! Отговори
но комент преди 10 години
Мамка ви европейска, 300 милиарда за година се губят от корупция в ЕС, в България ли идват бе?Престанете да си бършете посраните *** с България , Румъния и Гърция!В Западна Европа корупция хич няма нали?
67
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДА Е ЯСНО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ОТСЕГА И ЗАНАПРЕД!За КОЙ и КОГО точно гласуваме на МИНАЛИТЕ,ПРЕДСТОЯЩИТЕ И БЪДЕЩИ ИЗБОРИ?Гласуваш за ГЕРБ-тази партия вече е член на ЕНП/Европейска Народна Партия/ангажирани с нейната политика У НАС,гласуваш за БСП-тази партия е член на ПЕС/Партия на Европейските Социалисти/ангажирани с нейната политика У НАС,гласуваш за ДПС-тази партия е член на ЕЛС/Европейския Либерален Съюз/ангажирани с политиката му У НАС!ТАКА ЧЕ НА ИЗБОРИ МНОГО ВИ МОЛЯ-ИЗБЕРЕТЕ БЪЛГАРСКОТО!!
66
14
 
10
 
! Отговори
х преди 10 години
А бе комунисти,каква 2012 какви пет лева,някой от платените комунистически писачи прочете ли последният доклад на ЕС.Вие сигурно очаквате доклада през 2020 за да разберете че Олигарски от както е на власт е същия като Бойко даже и по лош , че държавата загива, че Олигарски защитава същите мафиоти и олигарси,че сме най бедни,болни и гладни в ЕС. Защото тези които избираме да ни управляват им е последна грижа държавата и хората.
65
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Русия е готова да инвестира над 3 млрд. евро в развитието на базовата транспортна инфраструктура по Черно море и река Дунав, за която ЕС не ни отпуска почти никакви средства."Трябва да се махнем от ЕС (Европейския съюз) и да се присъединим към ЕС (Евразийския съюз).
64
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
еййй комунисти долни гадни проклети *** чучула! много гадно , че вече не може да избивате хора без наказано а ? гадно е нали? Колко хора санувахте , че убивате и изнасилвате тази нощ а безбожни червей ?
63
9
 
12
 
! Отговори
но комент преди 10 години
Платили сме 6 милиард, получили сме 2 и половина милиарда.Е, хайде и тия два милиарда да не получим, ако може пък само да плащаме!Време е да излизаме от европейската ***!
62
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дебелата Лияна Павлова боко *** и всички българоубийеци от герб са гъзоблизци на Европейския съюз
61
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По-добре да излизаме от този *** съюз !
60
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Голяма работа ще сте ни спрът еврофондовете .Ние Българите от европейския съюз нищо хубаво не сме видели.Дебеланата Лилияна Павлова ,Боко тиквеника и всички българоубийеци от герб са гъзоблизци на Европа.
59
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
то бива наглост бива ,ама това вече е върха-ЕК да визира зулумите в периода 2010-2012г и от ГЕРБ да питат сегашното правителство какво ще прави.Ами как какво-трябва да ви обесят публично,особено тия двамата на снимката,а не да питате
58
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До До миро 49Още известен като коко, без съмнение. Четирибуквените имена с малка буква са все комунешковци, най-вероятно един и същ. 2012 се приема разпоредбата, спирането е за фискалния период април-април. (2013-2014)
57
3
 
9
 
! Отговори
но комент преди 10 години
Е не може за всичко в Европа да са виновни Гърция, Кипър, Румъния , България и Русия, т.е. източнопръвославните държави!Тука не става въпрос за Европейски съюз, насред Европа против православните се води борба и война на унищожение!В ЕС има корупция за 300 милиарда евро, българия ли я прави, като от европейските фондове България е получила 2-3 милиарда всичко на всичко, и е платила двойно повече?
56
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези чели ли са защо искат да спират европарите или са прекалено *** ? Ако изкласят средното образование могат да разберат, че спирането е тяхна заслуга и от тяхното управление !
55
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ,ГЕРБ,ГЕРБ...видяхте ли защо вашият вожд казва,че за ГЕРБ е все едно дали са в опозиция или на власт.Спрете да пречите и нещата ще започнат да се оправят.Ако ли пак е същото,то нека някой друг(други) спечелил доверието на гражданите избиратеки,да управлява но не ГЕРБ,БСП,ДПС Ако ли пък никой друг не спечели доверие,то ще си приемем съдбата и ще се влачим към незнайното си бъдеще и каквото ни е писано.
54
7
 
8
 
! Отговори
ранобуднитепияндета преди 10 години
Докато БСП се занимава с глупости, ЕП прие препоръката, коментира Евелина Василева от опозицията. Това е сериозна критика, добави и Лиляна Павлова.Значи правителството трябва да се занимава само да угажда на ЕС и да им изпълнява изискванията и безкрайните разпоредби само и само за да получи някакво смешни няколко стотин милиона на година.. за това ли същестува родината ни България, за да изпълнява заръките на ЕС и да им служи сляпо.. БЯГАЙТЕ ОТ ТУКА БЕ.. как сме оцелили 1300 години сами ?