Делян Пеевски е сигурен кандидат за евродепутат

Най-вероятно той ще е втори, а Филиз Хюсменова ще е водач на листата на ДПС
Обновена: 16 апр 2014 21:56 | 16 апр 2014 20:56,
266
Делян Пеевски е сигурен кандидат за евродепутат
Снимка: Архив, Булфото

Делян Пеевски е сигурен кандидат за евродепутат. Най-вероятно той ще бъде втори в листата на ДПС, а водач ще е Филиз Хюсменова. Това стана ясно след близо 4-часово заседание на предизброния щаб на партия, на което присъстваха само определени медии. 

Номинацията на Пеевски е издигната от 25 от общо 28-те области. Лидерът на младежкото ДПС Илхан Кючук пък е получил номинация от всички области. Всички местни лидери, в това число и Кючук, са подкрепили номинацията на Пеевски.

Още по темата
Лидерът на ДПС Лютви Местан е заявил, че всички кандидати за евродепутати, издигнати от ДПС, имат безспорни качества. Според него публичният образ на депутата не трябва да бъде взиман под внимание пред този на партията.По негови думи тази номинация не е аналогична с кандидатурата на Пеевски за шеф на ДАНС, предаде БНР.

След дългото обсъждане на номинациите от областните структури до окончателно решение за подредбата на листата не се стигна.

В края на заседанието Лютви Местан обобщи нагласите за вида на листата като прочете имената на евродепутата Филиз Хюсменова като водач, а след нея - на народния представител Делян Пеевски, заместник-министъра на отбраната Неджми Али, председателя на Младежкото ДПС Илхан Кючюк, министъра на  околната среда и водите Искра Михайлова, Станислав Анастасов, Айсун Авджиев, Севим Мусак.

"Няма да ви предложа това за гласуване. Всички преспиваме и се съветваме с възглавницата. Централният предизборен щаб ще вземе окончателното решение и ще се протоколира", заяви лидерът на ДПС, цитиран от БТА.

"ДПС в Европа, Европа в България" е слоганът на предизборната кампания на ДПС за европейските избори, обяви при откриването на  заседанието лидерът на партията Лютви Местан.

Той посочи, че целта на ДПС за евровота е да съхрани позицията си в Европейския парламент с трима свои представители и да се опита да осъществи качествен пробив с четвърти евродепутат. Това изглежда като свръхзадача, предвид факта, че този път България разполага с квота от 17 български представители, а не от 18, както досега, каза още Местан.

„Няма съмнение, че резултатът от тези избори ще има пряко отношение или отражение и върху стабилността на кабинета на премиера Орешарски, зад който Движението за права и свободи стои твърдо”, коментира още лидерът на ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
5
 
2
 
! Отговори
вярно преди 10 години
Пращат го да е далеч от Тиквун Банкянски, , че каратиста се оаква само от името му.За това беше кафето в Кърджали.Герберунгелите треперят от Дебелян ,защото им знае *аните ***.
118
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Грух-грух, браво Дидо - схрускай герберасттике Тикви !
117
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТОЯ грухо-пеещия ГЛЕДА КАТО НАТРОВЕН КОЧ ОТ ДИВ ЛАПАД!
116
3
 
8
 
! Отговори
Иван Младенов преди 10 години
Това е истинското ми име.Депесарската мафия номинира и има 100 % вероятност избирането на Делян Пеевски за евродепутат! Аз се срамувам от народа си. Хора нямате ли гордост и достойнство? Пиша с истинското си име и заставам зад казаното! Тази мафия, която ни управлява изпитва търпението ни и покорство ни! Вземете пример от руснаците как обичат родината си и как се борят, но и тя не ги забравя! Роби вземете се в ръце!
115
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДПС са обречени,защото и мюсюлманите и *** все повече обедняват.Освен това идва ново поколение,което няма да слуша оялите се ДПС лидери.Нека Пеевски да иде в Европейския Парламент,там ще го докарат до лудост от кодош,онези нямат жал.
114
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Европа категорично заяви, че на тия наши управници няма доверие, поради което спира луди пари, жизнено важни на страната. Толкова много пари, наши по същество пари, пари, отредени на България, пари, които щяха мощно да стимулират вървенето ни към просперитет. Е, глобява ни ЕК с тия пари, и го прави неслучайно, а пък внушението е съвсем ясно: направете нещо, сменете компрометираните си управници, отървете се от тази напаст, и ще отпуснем парите. По-ясен знак от този, който ни дават със спирането на парите, едва ли може да има: ще има пари, ама ще ги дадем на правителство, на което имаме дов
113
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз също харесвам Фелиз Хюсменова. И пак съм българин. Бих й направил едни помачета. Десетина.
112
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе разправяте тука, че Делянчо бил прасе, ама не забравяйте че прасетата са харанят с тикви.
111
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прасето Дидо схруска тиквите. Ха-ха, хрус-хрус-хруси и не останаха тикви в Банкя.
110
0
 
6
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
Пеевски се бори с Борисов като "прасе с тиква"!
109
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само Дидо е способен да се справи с герберастите. Затова и го подкрепям. Пожелавам му успех в Брюксел, и дано да отвори очите на евроидиотите от ЕНП за действителното състояние на нещата в БГ.
108
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И тая *** ще е представител на България?! Лицето на България!Просто немога да повярвам ! НЕ....ТОВА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВЯРНО...АБСУРД!
107
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди всичко дебелите хора са лесни за манипулиране,те наистина мислят предимно за ядене,защото маста бълва хормони,които действат на мозъка и предизвикват глад.Много лесно се подкупва дебелак.Освен това,sorry,но мъжете сте си виновни,издигаге си за лидери ***,на които се подчинявате.Няма как да успее един мафиот без йерархия от подчинени и не говоря за слугата Пеевски.
106
1
 
7
 
! Отговори
БАСИ преди 10 години
ДС *** ОТ *** НА МАФИЯТА !!! тоя плаща на разни *** да пишат мачкай дидо !! Дидо може да мачака *** като тебе дето се продават за 30 лв.....СВОБОДАТА Е ВИСША ЦЕННОСТ МАЛОМНИКО!!! дидо е една *** КРАДЛИВА БЯХА ГО ХВАНАЛИ С 10 000 БЕЛЯЗАНИ ЛВ КАТО СЛЕДОВАТЕЛ ЩОТО ИЗНУДВАЛ ЕДИН ЗА ПАРИ!!!!!!
105
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мама продава бизнеса, а синчето след дипломата, сега си купува депутатско място и се изнасят от страната на бедните, обрани, незабравящи и непрощаващи българи. Крепостната рая на ДПС ще си отиде до урните под строй, както винаги. А и колко ЕГН-та по места има да дописват комисиите... Знаем си "изборните" хватки. Наше момче е, и да може, може, ама ха!!!
104
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пеевски е много близък с Л. Гоцев от кръга ' монтерей ', Доган , Цв. Василев, Гоце, Цацаров, Г. Гергов, серГЕЯ, сестра Галева (мая), и ... др.мафиоти...В ЕВРОПА ЛИ???????МУТРА!
103
1
 
8
 
! Отговори
ей шопар пеевски преди 10 години
ШОПАРЧЕТО НА ДС МАФИЯТ И БАНКА КГБ- СВИНЕТЕ НИ СА НАЙ ВАЖНИ!!! Кви са тия *** СВИЕ И ШИПАРИ НЕРЕЗИ И КОЧИНИ БЕ!??? АБЕ ВИЕ СТЕ ЛУДИ !?? велрно дядо му бил В ДС !! КАТ ДЯДО МУ БИЛ В ДС МАЙКА МУ ДА НЕ Е *** ГЕРОИНЯ БЕ ??
102
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Разстоянието между свинските вежди и началото на черепната четина е около 2 санта. Хубаво свинско челце, сочещо за висок интелект, почти колкото и на Гошко в моята ***. Как мислите колеги, Прасето дали ще може да ни представи подобава в Брюксел? Ще можем ли да се ударим в рунтавите ни гърди и да извикаме с пълно гърло "***, булгааааааааааар!"Ще можем и още как!!! Каква изненада им приготвяме на западняците, бедна им е фантазията... Мухахахахахаха!
101
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И какъв точно мафиот е Делян Пеевски, след като по времето на Мутрите е бил 5-6 годишен.Има един друг истински мафиот, контрабандист на цигари и производител на амфети от село Банкя.Там е заровено кучето.
100
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Откъдето и да го погледнеш си е ***...(само яде и...се*е)...За друго го не бива! СРАМ!