ГЕРБ остави съсипана икономика, упрекна Стойнев

Ще изведем страната от тази дупка, закани се той
Обновена: 1 май 2014 13:14 | 1 май 2014 13:14, Камелия Цветанова
105
ГЕРБ остави съсипана икономика, упрекна Стойнев
Снимка: БСП

Министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев  разкритикува опозицията и на митинга на левицата по случай 1 май.

Той припомни, че ГЕРБ на два пъти се отказва от властта, а според него БСП ще изведе страната от "дупката", която са оставили бившите управляващи.

„Веднъж избягаха, втори път върнаха мандата, защото те знаят какво оставиха – една съсипана икономика, една енергетика в колапс, пазар на труда пред срив“, заяви Стойнев.

По неговите думи БСП е обещала, че ще даде надежда на хората и правителството изпълнява обещанията й.

„Ние тръгнахме по пътя на икономически растеж. Освободихме бизнеса от административната примка, която го бе хванала, наляхме милиони в икономиката и се борим за дълготрайни работни места“, обясни Стойнев, цитиран от пресцентъра на БСП.

Той е категоричен, че България вече не е разграден двор.

 „Тук трябва да се спазват закони и да се уважават българските институции и който не го прави ще си носи последствията“, допълни той.

Стойнев припомни, че въпреки трудната ситуация са отделени 500 млн. за развитие на регионите.
„Нещо невиждано до сега, защото правителството е отговорно към всички граждани на тази държава и трябва да усетят политиката, която водим в момента“, заяви той.

По мнение на социалиста опозицията с лекота предава националните интереси.

Според него евроизборите, които предстоят са избори за България, защото там ще бъдат изпратени хора, които няма да бъдат безгласни букви.

„Тези избори са за европейските ценности, които Европа изгуби, защото след 10 години управление на десните Европа не е по-солидарна, няма социална политика, която се грижи за хората и няма индустриална политика. Вървим по пътя на победата и заедно ще я постигнем“, заключи Драгомир Стойнев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цитирам "ГЕРБ остави съсипана икономика..." Но имаше икономика и то тогава когато цяла Европа беше се "свила" в кризата. Сега има ли икономика и изобщо какво има- страх , глад, немотия, пълна простотия... и всичко това благодарение на управниците в момента. Браво на нас, че сме *** овце
45
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МЕГАГЛУПАКА НА БЪЛГАРИЯ МУТРАТА БУДА СИКАДЖИЙСКИЯ *** ОТ ХУНТАТА НА БЕДНОСТТА ГРОБ Е НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО В МОМЕНТА ЗА БЪЛГАРИЯ ОПИТА ЛИ СЕ ДА СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ ГО ЧАКАТ РОТЕСТИ И САМОЗАПАЛВАНИЯ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТОЗИ НЕНОРМАЛЕН ПР ***!!!!
44
13
 
7
 
! Отговори
Не е новина..... преди 10 години
Всички знаем, че след управлението на Бойко Методиев Борисов-Дянков никой от екипа му не разбираше от икономика, производство, банки. Това бяха хора,които са били аутсайдери в компартията и шимпанзето ги събра на кацата с меда.На тях не им оставаше нищо друго освен да крадат. И го направиха за да утвърдят името ГЕРБ. Е, след тях ще е трудно, много трудно да се работи в тази държава...
43
1
 
7
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Еееей такава риба хванах!
42
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
прехода пак почна
41
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каква икономика бе Стойнев ,като 25 години такава няма,за три години нещо което го няма неможе да се съсипе,нагъл *** на червени ***.
40
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
аз днес работя ..един честен работещ човек не може да си позволи да почива ! Радвам се за празника, да сте живи и здрави но на мързели без капка ден стаж като този от снимката и доказаниа некадърник станишеф им желая само злини такива каквито направиха те многократно на България!! Мързеливи комунистически *** ще ми говорят за работа ! Божеееее имали кой да им вярва вече на тези долни *** бе!?
39
3
 
18
 
! Отговори
ИСТ преди 10 години
Абе Дрррагомммиррррчо,голям лъжец се извъди. Това ли ще ти бъде предизборното изказване за българският парламент, защото за евро парламента се говорят други неща. Тази червената тарикатка ти подсказва опорните точки - за някакви 500 милиона които се свиха до 200 милиона.А що се отнася за дупката която си наследил, ти и проби дъното и сега пропадаме под дъното.
38
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Българина се умори от прехода.То не беше преход и чудо.Защо не седнат, и да изберат фундаментални за държаната ни приоритети за 20-30 год напред? Те да се спазват от всички които дойдат на власт? Как другите могат, а ние не? Защо който дойде на власт, обвинява другия преди него, а няма никой в затвора?Колкото по вече партии и партийки, толкова народа е по разединен.Защо мислите ги създават толкова много партии? За благото на българина ли? Ха сетете се сами.
37
3
 
25
 
! Отговори
severoz@padnal.eu преди 10 години
Как, може човек без един работен ден да празнува 1май?
36
4
 
26
 
! Отговори
Сопрете Пелтека преди 10 години
Само глупости говори!
35
1
 
10
 
! Отговори
до 45 преди 10 години
ами *** народ сме да защото всички са едни и същи и даже играят от един отбор - отбора на политиците и ни залъгват като се карат и се правят че са от отделни партии...а ни грабят и смачкват по един и същи начин и то в комбина
34
2
 
29
 
! Отговори
аз преди 10 години
кога ще ни изведеш от дупката бе ***? след 30 40 години когато няма да си на власт вече и никой няма да ти търси сметка за малоумщините дето приказваш ли? вие все ни вадите от дупки 20 години пък как все по-надълбоко ни заривате не знам.....
33
3
 
25
 
! Отговори
55 преди 10 години
Този нали беше професионалист,какво прави по партийни дела...Да *** и пелтек да ***...
32
4
 
29
 
! Отговори
то вече преди 10 години
То вече на левицата само това им остана да лъжат и да се оправдават само с ГЕРБ, за всичко, все някой друг им е виновен и все някой им пречи да си изпълнят обещанията. Ама свърши се вече, не следващите избори ще си проличи дали ги искат хората. Остана няколко месеца да се отървем от такива смешници като тоя Стойнев, Станишев и т.н. крадливи и ллъжливи комунисти. п.п. С извинение към истинските комунисти, защото тия от БСП в момента нямат нищо общо с лявата идея, а са сбирщина крадливи ***.
31
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***!!! Три милиарда кредити ни натресохте.
30
3
 
28
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
БСП изкарало хора на манифестация,да не е гръмнала някоя АЕЦ?
29
5
 
29
 
! Отговори
qdosan преди 10 години
Как може да се лъже толкова грозно и то публично?
28
3
 
26
 
! Отговори
ПЕЛТЕКА преди 10 години
ФЪФЛЕЩ ПАРТИЕН ФУНКЦИОНЕР КОЙТО КАТО СТАНИШЕВ НЯМА ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ,ФЪФЛИ НЯКАКВИ ЧЕРВЕНИ СЪНИЩА ПРЕД СЪБРАЛИЯ СЕ ЕЛЕКТОРАТ СЪСТАВЕН ОТ ЗАБРАДКИ *** И ФЕСОВЕ
27
2
 
14
 
! Отговори
detelina преди 10 години
ВИЦ, КОЙТО Е АКТУАЛЕН ВИНАГИ.БИВШ МИНИСТЪР, ОТИВА ДА СДАДЕ ВЛАСТТА, В РЪКА ДЪРЖИ 2 БЕЛИ ПЛИКА. НАСТОЯЩИЯ ГО ПИТА, КАКВИ СА ТЕЗИ 2 ПЛИКА. ЕКС ПРЕМИЕРА -ПЪРВИЯТ ЩЕ ГО ОТВОРИШ, КОГАТО ПОЛОЖЕНИЕТО Е НЕУДЪРЖИМО И ЩЕ СЕ ОПРАВДАЕШ С МЕН! А,2-Я, ПОПИТАЛ НАСТОЯЩИЯТ МИНИСТЪР, КАКВО ДА ПРАВЯ С НЕГО!? БИВШИЯТ ОТГОВОРИЛ-СЯДАЙ И ПИШИ 2 ПИСМА!ТОВА НАРОДА ГО ЧУВА ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ!ВИНА ИМА -ВИНОВНИ ,НЯМА!!!!