ГЕРБ остави съсипана икономика, упрекна Стойнев

Ще изведем страната от тази дупка, закани се той
Обновена: 1 май 2014 13:14 | 1 май 2014 13:14, Камелия Цветанова
105
ГЕРБ остави съсипана икономика, упрекна Стойнев
Снимка: БСП

Министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев  разкритикува опозицията и на митинга на левицата по случай 1 май.

Той припомни, че ГЕРБ на два пъти се отказва от властта, а според него БСП ще изведе страната от "дупката", която са оставили бившите управляващи.

„Веднъж избягаха, втори път върнаха мандата, защото те знаят какво оставиха – една съсипана икономика, една енергетика в колапс, пазар на труда пред срив“, заяви Стойнев.

По неговите думи БСП е обещала, че ще даде надежда на хората и правителството изпълнява обещанията й.

„Ние тръгнахме по пътя на икономически растеж. Освободихме бизнеса от административната примка, която го бе хванала, наляхме милиони в икономиката и се борим за дълготрайни работни места“, обясни Стойнев, цитиран от пресцентъра на БСП.

Той е категоричен, че България вече не е разграден двор.

 „Тук трябва да се спазват закони и да се уважават българските институции и който не го прави ще си носи последствията“, допълни той.

Стойнев припомни, че въпреки трудната ситуация са отделени 500 млн. за развитие на регионите.
„Нещо невиждано до сега, защото правителството е отговорно към всички граждани на тази държава и трябва да усетят политиката, която водим в момента“, заяви той.

По мнение на социалиста опозицията с лекота предава националните интереси.

Според него евроизборите, които предстоят са избори за България, защото там ще бъдат изпратени хора, които няма да бъдат безгласни букви.

„Тези избори са за европейските ценности, които Европа изгуби, защото след 10 години управление на десните Европа не е по-солидарна, няма социална политика, която се грижи за хората и няма индустриална политика. Вървим по пътя на победата и заедно ще я постигнем“, заключи Драгомир Стойнев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
18
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Излизаш от дупката като изкопаваш по голяма.
25
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Постна пица, постна пица", квака Дянков като кикерица.
24
1
 
27
 
! Отговори
Винету преди 10 години
***. Икономиката беше съсипана много преди ГЕРБ. А кой беше на власт тогава?
23
1
 
20
 
! Отговори
Captain Jack преди 10 години
стойнев, на-големия грях на ваща клика е този, че масивно изгонихте младостта от България. сега ще ви се наложи лично да отговаряте за недъзите си, собствени! аз никога не говоря празни приказки! трябваше да го знаеш вече! поздрави на сова харис- .
22
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП все целят периоди, когато световната икономика е във възход. та долу-горе не личи какви лъжци са. След тях идва криза и някой трябва да им мете поразиите.
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кога?
20
1
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Мдааа, наляха милиони в икономиката, ама приятелите им - Пееф и Цвети Василев-Борат - съответно ги източиха от икономиката и резултатът е дългове на гърба на дъкоплатеца за поколения наред. Ша 'дигнити икуномикътъ тъка, ша я 'дигнитииии, ама друг път! ***!
19
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От каква дупка вадите България, след като вече ви спряха първите еврофондове?
18
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЕ Е ВЕРНО ДРУГАРЮ СТОЙНЕВ. ПРИ ГЕРБЕРАСТИТЕ ВСИЧКИ ЖИВЕЕХМЕ ПЕЕХМЕ И КЮЧЕЦИ МААХМЕ НЕ И ЧЕ СЕГА НЕ Е СЪЩОТО ДЕ. САМО ИМА МАЛКА РАЗЛИКА ЧЕ НЕ РЕЖЕТЕ ЛЕНТИЧКИ. ИНАЧЕ ПОЛОЖЕНИЕТО СИ Е Е.АЛО МАМАТА И ЗА БАЩА СИ Е ПИТАЛО. ОНАЯ БАРЛЯВАТА ОТКРИ 250 000 РАБОТНИ МЕСТА ВДИГНА ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ СЪС ПО 500 ЛЕВА. АБЕ ИЗОБЩО ЖИВОТ ТА ДРЪНКА. ЗАТОВА САМО В ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ТЕРМИНАЛИТЕ НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ СА ПРЕТЪПКАНИ ОТ ЗАМИНАВАЩИ МЛАДИ ХОРА. ЗАЩОТО ВИЕ ИМ СЪЗДАДОХТЕ РАБОТА С ВИСОКИ ДОХОДИ.
17
4
 
13
 
! Отговори
! преди 10 години
Тоя Стойнев е много семпло момче!
16
1
 
23
 
! Отговори
Captain Jack преди 10 години
стойнев, абе питай я тая дебелата рижа кака до тебе какво направи за периодите си в ес? нов лигнин ли откри?
15
3
 
22
 
! Отговори
безпартиен преди 10 години
Само едно не разбирам.Защо на Борисов му казват тиквата.Та в сравнение с Лазаров и Йовчев той е направо професор.По негово време такива издънки нямаше.
14
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А онези 250 000 работни места кога ще създадете?
13
0
 
12
 
! Отговори
88 преди 10 години
ОТ 1.11.2013 г "МИНИ МАРИЦА ИЗТОК" НЕ ПЛАЩА НА ФИРМИТЕ ДОСТАВЧИЦИ. ЗАПЛАШЕНИ СА ХИЛЯДИ РАБОТНИ МЕСТА ОТ ФАЛИТ.НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ДОНОРИ КОГАТО ДЪРЖАВАТА НЕ Е РАЗЧЕЛА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ .
12
1
 
4
 
! Отговори
един преди 10 години
Забравих хайде сега всички платени да започна с минусчета
11
2
 
25
 
! Отговори
видинчанин преди 10 години
Който иска градът му да заприлича на Видин да гласува за БСП.Опустошението е техен специалитет.Гласувайте за БСП и след няколко години ще сте като нас.И в Сахара ще си намерите работа,но не и във Видин.Червеният ви кме пък за да се покаже колко е предан на партията ще ви разкопае всичките улици които са асфалтирани.Това било остатък от ГЕРБ и трябвало да СЕ ЛИКВИДИРА.И така градът ви ще заприлича досущ като нашият Видин.Придвижване-само пеша!Работа никаква,а и *** почнаха да бягат.
10
6
 
29
 
! Отговори
само ГЕРБ преди 10 години
Добре че Бойко понаправи малко магистрали и пътища,та сега в някой участъци на България се пътува по-спокойно!А от тези сегашните "експерти"не става и *** за трици!
9
4
 
20
 
! Отговори
един преди 10 години
***.Икономиката и Държавата ги съсипахте точно вие и вашата скапана партия много преди ГЕРБ да дойде навласт.Но на вас явно ви харесва да живеете в Държава на ***.Дерзайте има още малко пенсионери и млади хора ,едните ще ги затриете другите прогоните и ще царувате с ***.Че не ви е и срам да излизате и да говорите
8
2
 
14
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
Таяв плоча не се ли надраска от употреба бе ***? Никога за нищо не сте виновни и все някой ви пречи.
7
3
 
25
 
! Отговори
шопето преди 10 години
Не искаме да се грижите за нас, Стойнев. Мерси. Просто се омитайте и не ни пречете. Станете почтени хора и ще ви уважаваме. Но ако си държите на шайката, която само с убийства, кражби и измами се занимава, какво очаквате!?