Пореден депутат на Борисов отива при Бареков

От ГЕРБ не знаят, Даниел Георгиев не е подавал молба за напускане
Обновена: 27 май 2014 15:02 | 19 май 2014 16:03, Камелия Цветанова
147
Пореден депутат на Борисов отива при Бареков
Даниел Георгиев. Снимка: ГЕРБ

Пореден депутат от ГЕРБ напуска парламентарната група на Бойко Борисов, обяви в Сливен Николай Бареков, цитиран от пресцентъра на партията.

Това е народният представител Даниел Георгиев, който се присъединява към екипа от експерти на "България без  цензура".

Още по темата
Даниел Георгиев току-що подаде молба за напускане на ПГ на ГЕРБ, каня го публично да стане  част от експертния екип на ББЦ, заяви Бареков след откриването на партиен офис в града.

Той е една от жертвите на "цветановщината" в ГЕРБ и психически, и физически. Всеки, който иска да гласува за ГЕРБ, сега ще трябва да гласува за нас, защото техният експертен потенциал е при нас.", коментира още Бареков.

Лидерът на ББЦ коментира, че очаква 200 хил. гласа от ГЕРБ, като изчисли, че разликата между коалицията около ББЦ вече е намаляла на 4%.

Досега Светлин Танчев, Георги Марков, Красимир Стефанов и Йоанна Кирова напуснаха парламентарната група на ГЕРБ.

По-късно от ГЕРБ съобщиха, че към момента нито в деловодството на Народното събрание, нито в кабинета на председателя на парламента е депозирана молба за напускане на ПГ на ГЕРБ от народния представител Даниел Георгиев.

Освен това Георгиев не е подавал и молба за напускане на партията и към момента е член на ПП ГЕРБ, допълват от партията и посочват, че са силно озадачени от разпространените твърдения на разни „политици“.

В Ямбол лидерът на партията Бойко Борисов заяви лаконично "Не се занимавам с лицето Бареков, не ме интересува какво е казал този човек".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бареков е намерил поредния "***",гладен да обезпечи присъствието си в парламента,усетил че времето няма да стигне за друго.Голяма услуга за ГЕРБ.Дано всички неморални отидат при "новия" политик,че нещата да са съвсем ясни.Не че някой не ги е разбрал,де.В ББЦ бъка от алчни конформисти,останали досега извън властта и големите пари Бюреков ги прислони най-напред в ТВ7,за да му снасят.Ива Николова,Мирослава Кортенска,Ангел Че,Карбовски,Гарелов и най-големите разочарования Л.Дилов и Е.Кошлуков.Срам
93
4
 
4
 
! Отговори
Няма разлика преди 9 години
*** прави като Бойко. Краде(купува) депутати, лъже , маже, обещава.
92
4
 
5
 
! Отговори
Петърчо преди 9 години
Когато похарчиш също толкова пари колкото и партия като БСП която отдавна се е настанила във финансовите кръгове спонсориращи партиите за облаги свързани с властта , тогава ти става ясно що за човек е Н.Б. и що за партия е ББЦ. Толкова пари от хора които искат тепърва да влизат във властта не се харчат само защото им е "мил" народа. Тук за народа и дума няма да стане. Тук става въпрос за това че ако вземат властта току виж България трябвало да задлъжнее с още няколко милиарда. За да има печалба.
91
1
 
1
 
! Отговори
До Тодор преди 9 години
Може Тодоре може,за съжаление може и Бареков това го знае много добре.
90
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** у мутрите са еднаково позорящи, какво значение има кой *** къде ще иде. Щом народът ги избира, нека са депутати, министри и пр. Нека. После сме били на дъното - ами там сме, но първо като морал, бедността е следствие.
89
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чесно казано ако бях на мястото на Бойко Борисов щях да си дам всичките си депутати на Бареков да си ги бие в главата и да види лесно ли е.
88
4
 
23
 
! Отговори
Тодор преди 9 години
Гласуваш за Бареков, получаваш Пеевски!ББЦ е партия на предателите, сформирана от предатели, които са напуснали партиите , с които са избрани от народа. *** не може да лъже повече изстрадалия български народ.
87
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този да не е някакъв певец, гледам го с микрофон и в кръчма ако някой знае нещо от репертоара му да ни светне.
86
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И аз съм против пазаруването на депутати. Но защо си траехте, когато Бойко преди години пазарувше същата тази *** ?
85
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Днеска напуска ГЕРБ каква е гаранцията че утре няма да напусне Бареков?Що за партия е това?Освен това толкова ли няма експерти нечленуващи в ГЕРБ та събира техните.Другото е че всичи видяхме какви специалисти и по какво са тези от ГЕРБ,г-н Бареков нов бардак със стари труженички не се прави.
84
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Милицаабе милица,къде пък го видя,че е тръгнал добре?то виж му идеалите и идолите и принципите и от това ще съдиш какъв е човек.Какви са му идеалите на тоя???чалгата,кючеците,мутрите???айде стига с тоя дудук вече
83
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
с него и без него , герб все пак ще остане в ........ уикипедия . споко
82
2
 
15
 
! Отговори
Милица преди 9 години
Бареков е поредният тиквен проект. Само наивник ще повярва на голите му думи и помпозни обещания. В началото тръгна добре, но все повече заприличва на мадридския лъжец и крадец. Няма дела, по които да го познаем, дума дупка не прави, но гроб копае.
81
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудесна новина! Дано по-бързо да се разпаднат гербавите.
80
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боже! Каква титанична битка за ... това чудо, емблематичното от Ботевград! Прочее ... Кой, Кой, Кой го вкара в Парламента? Нейсе ... Не плачи Боце, не реви Цецко ... и ти, Цецке. Не ревете, герберчета! Лъчко Мозъко си е ваш и непоклатим!
79
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бюрека - премиер на баничарите!
78
2
 
13
 
! Отговори
festo преди 9 години
Какъв е този *** на снимката..... кой народ представя този ***... да върви на м***йк@ си в з***дник@.....
77
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много важно. Ако негласуващото население успее да си намери/изгради партия, която да го представлява, много от тия ще изчезнат изобщо
76
2
 
12
 
! Отговори
Мамата на Дани преди 9 години
Мамин пухчо, *** *** при Бюрека с бюрек да те нахрани *** да станеш още по-гУлем калпазанин!
75
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За какво са му предсрочни избори на Бареков? Съвсем скоро той ще им повече депутати от Борисов