Пореден депутат на Борисов отива при Бареков

От ГЕРБ не знаят, Даниел Георгиев не е подавал молба за напускане
Обновена: 27 май 2014 15:02 | 19 май 2014 16:03, Камелия Цветанова
147
Пореден депутат на Борисов отива при Бареков
Даниел Георгиев. Снимка: ГЕРБ

Пореден депутат от ГЕРБ напуска парламентарната група на Бойко Борисов, обяви в Сливен Николай Бареков, цитиран от пресцентъра на партията.

Това е народният представител Даниел Георгиев, който се присъединява към екипа от експерти на "България без  цензура".

Още по темата
Даниел Георгиев току-що подаде молба за напускане на ПГ на ГЕРБ, каня го публично да стане  част от експертния екип на ББЦ, заяви Бареков след откриването на партиен офис в града.

Той е една от жертвите на "цветановщината" в ГЕРБ и психически, и физически. Всеки, който иска да гласува за ГЕРБ, сега ще трябва да гласува за нас, защото техният експертен потенциал е при нас.", коментира още Бареков.

Лидерът на ББЦ коментира, че очаква 200 хил. гласа от ГЕРБ, като изчисли, че разликата между коалицията около ББЦ вече е намаляла на 4%.

Досега Светлин Танчев, Георги Марков, Красимир Стефанов и Йоанна Кирова напуснаха парламентарната група на ГЕРБ.

По-късно от ГЕРБ съобщиха, че към момента нито в деловодството на Народното събрание, нито в кабинета на председателя на парламента е депозирана молба за напускане на ПГ на ГЕРБ от народния представител Даниел Георгиев.

Освен това Георгиев не е подавал и молба за напускане на партията и към момента е член на ПП ГЕРБ, допълват от партията и посочват, че са силно озадачени от разпространените твърдения на разни „политици“.

В Ямбол лидерът на партията Бойко Борисов заяви лаконично "Не се занимавам с лицето Бареков, не ме интересува какво е казал този човек".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
8
 
3
 
! Отговори
Николай Бареков преди 9 години
Да изметем политическата олигархия от Парламента-дълг на всеки нормален Български Патриот.Няма друг вариант. Това е спасителният път - другият вариант е авантюра. Това означава ДПС и ГЕРБ да се прегърнат и да пратят България в най-тежката зима, по-тежка от Жан-Виденовата.Всички разочаровани да гласуват за ББЦ, защото всеки глас за малка партия обслужва ДПС, ГЕРБ и БСП.Никой не ни слагаше в сметките, днес бием ДПС според всички социологически проучвания.Само за три месеца от 0 до 17 процента.
113
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
пеевски си купи нов депутат!
112
3
 
5
 
! Отговори
Николай Бареков преди 9 години
Кои са основните олигарси на България в този момент? - Всеки, който взима пари от обществени поръчки и ги краде, а не строи магистрали, мостове и училища може да се каже, че злоупотребява с пари от бюджета, които са откраднати от българските майки и деца. Не бих искал поименно да споменавам олигарсите, защото предстои приемането на закона за чисти ръце, когато ние вземем властта. Пред този закон всички са равни. Всички ще подлежат на проверка, в това число аз и Росен Петров. Разбира се този закон ще провери всички, които са участвали във властта до момента, и Бойко Борисов, и Цветан Цветанов,
111
3
 
4
 
! Отговори
Николай Бареков преди 9 години
Ние искаме тези схеми да бъдат прекратени, да не се краде, държавата да се грижи за бедните, за майките и децата, да остави бизнеса да работи спокойно.Отивам в Брюксел, за да бия по масата.Да живее Българския Народ.
110
3
 
4
 
! Отговори
ББЦ преди 9 години
Политическа програма Ние, кандидатите за членове на Европейския парламент от Коалиция България без цензура, ВМРО-БНД, Земеделски народен съюз (ЗНС) и Движение Гергьовден: - ще даряваме 80 % от заплатите си за социалната политика в Република България, - ще работим за европейско разследване на ЕРП-тата и ограничаване на естествените монополисти под опеката на държавата, - ще въведем практиката за прозрачност в политиката Чисти ръце на европейско равнище, - ще отстояваме икономическите, политическите и социалните интереси на всеки обикновен българин, - ще работим за развитието на Европйския
109
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Влизайки в европейския парламент, ще инициираме мащабно разследване на монополите в България в това число ЕРП-тата, Овергаз, Лукойл, медийния монопол, коментира Бареков пред медиите. Той подчерта, че монополите у нас нямат цвят, в горивата и енергетиката са руски, търговските вериги западни, а в медиите мешана скара. Политикът даде пример с две от телевизиите у нас, които се водят собственост на западни инвеститори, а в същото време в тях се канят представители на мафията, но хора като Николай Бареков и Росен Петров не.
108
2
 
5
 
! Отговори
Николай Бареков преди 9 години
Именно затова за ББЦ евровотът е врата към предсрочните парламентарни избори. Тези 15-17 процента, които социолозите ни дават, са страшно голяма сила - това означава, че предсрочните избори са на дневен ред.Кметовете на ДПС и ГЕРБ плашат с уволнения ХОРАТА, само и само защото са симпатизанти или активисти на ББЦ. Боко чрез местната си депутатка Десислава Танева, преди срещата на ББЦ и коалиция в Сливен ,наредил следното: "Предайте на бизнеса, че се връщам на власт и да си правят сметката.
107
4
 
3
 
! Отговори
Николай Бареков преди 9 години
На 14 юни, една година след протестите срещу Делян Пеевски, ще призова всички партии да започнем курс към предсрочни избори.Ние искаме да не се краде. Настояваме държавата да се погрижи за хората, за младите майки и пенсионери. ББЦ е партия на младите мениджъри, искаме положителна промяна.Ако допуснем едно правителство между ДПС и ГЕРБ, това ще бъде авантюра, която ще плати Народът-не бива да допускаме и сегашният кабинет на ДПС и БСП да изкара втора зима.
106
2
 
5
 
! Отговори
Николай Бареков преди 9 години
Сергей Станишев се опитва да прави кампания, но има много неудобни въпроси, на които не отговаря. Един от тях е защо излъга, че е осигурил 100 000 000 евро за младежда безработица. Станишев има много неизпълнени обещания, в това число за увеличаването на пенсиите.Росен Плевнелиев е чехълче, което дава отличия на почти всеки чуждестранен политик, който гостува в България.Опорните точки на Иво Прокопиев са скандални. В тях той пришива Реформаторите за ГЕРБ.
105
3
 
1
 
! Отговори
ГОЛЕМ ПРАЗ преди 9 години
КАК ЩЕ ЗНАЯТ-НЯМА ДА СИ ПРИЗНАЯТ АКО Е ТАКА ОТ СРАМ, А И ЦЕЦО НЕ ПОДСЛУШВА/ДА СЕ НАДЯВАМЕ/ЩОТО НЕ Е ВЕЧЕ МВР ШЕФ.А ТОЯ ОТ ГЕРБЕРСКИ ТРЪН, НА ДУДУКОВ ГЛОГ.
104
2
 
6
 
! Отговори
Николай Бареков преди 9 години
ДПС са проводник на чужди интереси.Основният грях на Движението е развращаването на партиите като Атака.Сидеров беше последователен български патриот - когато потрябва неговият златен глас в парламента, той подкрепи тази срамна коалиция и вече е наш опонент.Първанов е патологичен лъжец, който лъга, докато бе държавен глава.
103
3
 
4
 
! Отговори
Николай Бареков преди 9 години
С нито един от изброените - Борисов, Местан, Станишев и Сидеров, няма да управляваме.Има Видовден за всичко - сега Борисов ще трябва да ме търпи като следващия министър-председател.Водя битки, които иска Народа защото срещу нас се оказа цялото статукво. Изведнъж, като започнахме да пълним залите, се превърнахме във феномен.Искаме да възстановим държавата тухла по тухла - не може да строим само заводи, а да няма силна армия. Искаме нова България. В нея няма място за стария политически ред.
102
4
 
3
 
! Отговори
Николай Бареков преди 9 години
Народа ни иска да говори чрез мен и аз на 25 вечерта ще изпълня молбата му с 14 процента избирателна активност за ББЦ-Народна-Патриотичната Партия която се роди на Мегдана с гласа на изстрадалите честни-бедни хора.Лустросаните приказки бла-бла просто забравете когато започна аз да говоря за ИСТИНАТА относно как се подиграват с хората 25 години с 400 лева заплати-нулева справедливост както обезбългаряване на населението с Джамиите на ГЕРБ-ДПС новата коалиция която се гласи да ви управлява.
101
4
 
2
 
! Отговори
Николай Бареков преди 9 години
Не си разпилявайте гласа по Реформаторски блок-Атака-АБВ и други ако искате гласа ви да е активен в битката за България срещу статутковото от ГЕРБ-БСП-ДПС.Всеки даден глас за тези извън борда на Политиката гласове е глас за Мафията срещу която е целия Български Народ.Не лишавайте гласа си от безгласие на 25 май.Ние ясно казахме че тръгваме в радикална битка с политиците които ви управляват(аха)в геноцид както с умъртвяване на ценностите на които се крепи Българското Знаме в името на Народа!
100
6
 
2
 
! Отговори
Народна власт-ББЦ преди 9 години
ГЕРБ-БСП-ДПС както Атака крепяща Статутковото вече са изпята песен защото ББЦ прави голям НАРОДЕН-БЛОК слез изборите с което завинаги слагаме точка на статутковото.Само за 3 месеца под десницата на Народния Лидер-Николай Бареков вече партията има 14 процента които до есента ще са 24 като с предсрочни избори ще изгоним от власт омразните ви БСП-ГЕРБ-ДПС с което прехода ще завърши.Нека кажем ясно-доверието на Народа ни ние ще браним до последна капка кръв.Ние Патриотите от ББЦ казваме-НЕ-наМафията
99
2
 
3
 
! Отговори
Николай Бареков преди 9 години
Доводи не чух което ясно ми казва че съм на прав път.Да ви кажа чувствам се различно от Журналист след като сега Народа ме натовари с последната си надежда да върна на Хората висок доход и Достойнство под знамето България.Това име на страната ни се дължи именно на тези честни-бедни хора с които споделих скари на Мегдана-изнасяхме стихотворения на Вапцаров по читалища както извивахме кръшни хора с Духовата Музика.Ето заради този Народ моята мисия тепърва започва и на 25-слушайте какво казвам!
98
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тиквата остава без семки защото загнива.
97
8
 
3
 
! Отговори
Дани Георгиев преди 9 години
Разберете ясно че Бареков е последния шанс на България.Кой искате да ви управлява БСП-ГЕРБ-ДПС?Ами мисля дори е смешно да коментираме тези злодеи които ви се изредиха.Атака е капсулирана партия с максимум 7 процента.Кой кой тогава да се бори за живота ни тук за високи доходи и справедливост ако не НИКОЛАЙ БАРЕКОВ.Други на политическата сцена с доверие просто няма.Ако неискате никой значи искате Революция и хаус.Кажете си ясно сега като обиждате Народния Лидер Бареков.Какво искате вие?
96
8
 
3
 
! Отговори
Народа ОБИЧА Бареков преди 9 години
Бареков на тези избори е трета политическа сила а на следващите 1-ва защото НАРОДА така иска.Разбирате ли тролчелетки?Това са фактите а останало този бил такъв онзи онакъв си остава само тук за ваша консумация на болните ви мозъчета.Бареков освен че е КЛАСА но и ЛИТЕРАТОР който с словото си прави смешни останалите партийки на статутковото....едвам се спира да не им се изсмее колко са жалки като вас тук в лицата.Много е сладко и приятно да подтичвате в нерви по него тук а Народа да му казва ТИ СИ
95
11
 
3
 
! Отговори
Народа иска Бареков преди 9 години
Бареков ще измете статутковото защото е сред Народа си както Левски е бил.Народа иска Бареков и много се забавлявам как платените тролчета тук се набират за тоя дето духа:)Бареков вече е в мача в битка за своя Народ.Не се хабете напразно.От това което пишете тук с лошо за Николай никой не ви взема на сериозно искренно се забавляваме с това.Относно Сидеров той сам си е виновен като не се разгърна сред добри ***-турци-арменци както не обърна внимание на военните от резерва.Бареков е КЛАСА.