Още 20 години не могат да ни стигнат, хвали се Борисов

Вечерта на вота ще чака да види как са гласували ромите
Обновена: 23 май 2014 21:44 | 23 май 2014 21:37,
252
Още 20 години не могат да ни стигнат, хвали се Борисов
Снимка: БТА

Днес завършва една тежка предизборна кампания, но ние я проведохме по един европейски начин и въпреки черния пиар на опонентите ни.

Това каза в Пловдив по време на закриването на кампанията на ГЕРБ лидерът й Бойко Борисов, предаде БТА. Той подчерта, че за разлика от опонентите си "няма да кича с лика си билбордове, а ще даваме за благотворителност".

"Много се радвам, като гледам направеното от нас - още 20 години не могат да ни стигнат", добави Борисов.

На 25 май трябва да ги победим, защото и сега чувстват, че нямат морално право да управляват, призова лидерът на ГЕРБ. Доказахме, че сме за мир, любов, братство и сме за поговорката "на добрия - добро, а лошия - да ударим по главата", каза още той.

Борисов съобщи, че на 25 май вечерта няма да дават пресконференция, а ще чакат окончателните резултати и най вече да видят как са гласували ромите. Станишев се закани, че "ще изкопае земята да ни победи" и копае - в Бобов дол, добави Борисов, прекъсван от скандирания "победа".

ДПС трябва да има в устава си клауза, която да забранява да прави коалиция с комунистите, подчерта лидерът на ГЕРБ, като се мотивира - "с тези, които изселиха от България над 1 милион мюсюлмани".

Пред препълнения с членове и симпатизанти на ГЕРБ Античен театър бе представена листата на ГЕРБ. "Говорихме много и силно един месец, минахме през над 170 градове и села, видяхме с десетки хиляди българи - говорихме, те ни питаха - ние отговаряхме, каза при представянето му водачът на листата Томислав Дончев.

Той подчерта, че след тези срещи днес е по-сигурен от всякога кой е по-силен - "този който има аргументи, който не подлага крак на другия, който обича, а не сее омраза, този, който предлага надежда - ГЕРБ". И днес съм убеден, че ние сме силни, а победата принадлежи на силния, добави Дончев.

 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не му се чудете. Навремето Тато казваше че ние се борим да стигнам и надминем Запада. Че ние сме ги изпреварили по много показатели. Тъй че пожарникарчето-бодгард слдва светлия пример на др. тодор Жимков.
174
3
 
5
 
! Отговори
бРойко преди 9 години
бРойко, бРойкооо какви тупаници те очакват.А затова, че излъга милиони българи с п-ката плювналиев, ще бъдеш понесен с краката напред.
173
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
e tva e litseto na bilgariya sramota za ovsete e tozi e modela za krasota intelekt visoko obrazovan ....
172
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разликата между Пищова и Бойко е огромна единия се хвалеше,колко жени е имал-лъжа,а другия хиляди жени го обожаваха, и то без да ги е виждал!Затова тук от мъжкото съсловие плюете Борисов.Да не би женките ви да са му все още фенки?
171
4
 
9
 
! Отговори
тролеандър преди 9 години
Бойко от ден на ден все повече започва да звучи като митьо пищова.на тоз дал на онзи дал и все държавни пари раздал...
170
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Твоя там ли си е?Погрижи се за него!Че току виж си се изтървал.ДО 229
169
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да,***!
168
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За какво му е език?Да няма да се целува?
167
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пожарникаря поне 1 език научи ли?
166
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И е зодия Близнаци,а те никак не са прости.Могат да те купят за пет стотинки и да те продадат за 5 хиляди лева,като едното нищо.
165
6
 
7
 
! Отговори
справедбив преди 9 години
Геунерал Борисов е държавник ,който се съобразява с Народа сиГен .Борисов е едиствения ,който прояви доблест и подаде оставка ,за да спаси държавата си от гражданска война Ген. Борисов е кандидат на науките - има положена дисертация и е преподавател във ВУЗГен Борисов е признат от Европейските държавнициГен. Борисов с еднаква лекота общува и с Гранд дама като Канцлера Меркел ис обикновените хора и с кухавенстватаА това е белег за природна интелигентност
164
4
 
5
 
! Отговори
Georgi преди 9 години
Toq dokoga shte go puskat po televiziq da drunka tipichnite za nego prostotii ot selo Bankq? Moite vijdaniq sa, che sled toq prehoda ot 25 godini zapochna ot nachalo i oshte 20 godini nie ne mojem da stignem Evropa a ne te nas....
163
5
 
7
 
! Отговори
муспи преди 9 години
"Вие без мене сте нищо, - без мене ще падне стандарта и България ще обяви фалит!" - Бойко Борисофф
162
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тука само комунисти и депесари ли се изказват?
161
2
 
4
 
! Отговори
General Siderov! преди 9 години
do 208ne mio stana iasno sho nari4as Budkata ла*но?moita versia e 4e Budkata e takva dezinteria, 4e kolkoto i H2O da ii se nalee Cucik Cuccirkanef nivga nema da moi edno ла*но da umesi
160
6
 
7
 
! Отговори
Цвъ Цвъ Цвък - Супа преди 9 години
БЕЗПОДОБНА БЛАТСКА *** С "ВИСОКО КРЪВНО" ИЗГОНЕНА ОТ ВЛАСТА ДЕН ПРЕДИ ДА КОПИРА УЧАСТА НА НИКОЛАЕ ЧАУШЕСКУ. НАМАЖИ СИ СЪРЦЕТО С ВАЗЕЛИН ТИКВО....ЗА ДРУГОТО НЯМАШ АКЪЛ И ЩЕ ИЗДЪРЖИШ НА НАПОРА!
159
2
 
2
 
! Отговори
rustam преди 9 години
До :)))208 ок
158
9
 
13
 
! Отговори
rumen221 преди 9 години
Да гласувам за Буда ли?- Бодигард на Тодор Живков, остава му верен докрай дори по време на демокрацията- "Аз ще напусна МВР, но няма да напусна БКП" с което той напуска системата и започва общ бизнес с Пашата и Георги Стоев- Ахмед Доган лично го предлага за генерал-лейтенант- Георги Първанов му дава втората генералска звезда- Ползва се с подкрепата на Ердоган (крадоха заедно от магистралите), Главния мюфтия му идва на крака.- Бизнес отношения сТрактора (с който сега е враг) и Маджо (доказани бизнес взаимоотношения и с двамата).Да, да, ама да
157
4
 
13
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 9 години
ГОСПОДИНА ОТ СНИМКАТА НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО СТИГНЕ ПО НИЩО . НИТО ПО КАПИТАЛИ, НИТО ПО ОБРАЗОВАНИЕ, НИТО ПО ВЪНШЕН ВИД , НИТО ПО АКЪЛ.СМЯТАМ, ЧЕ КОМЕНТАРИЙТЕ СА ИЗЛИШНИ. БЛАЖЕНИ СА ВЕРУЮЩИТЕ. И ВСЕ ПАК ЗЕМЯТА СЕ ВЪРТИ.
156
7
 
13
 
! Отговори
rumen221 преди 9 години
Герберът Е особен вид нискоинтелигентен хоманоид:- Комунист по произход и разбирания и комсомолец по приказки.- Дете на шофьор/фризьорка/чистачка в ЦК на БКП, герберът от малък е научен на интересчийство и кражби, на фалшиво раболепие пред Господаря, който го хранаи - Съвест и морал няма, обича да рита слабия и да се подмазва на силния. - Склонен към търсене на "твърда ръка" и към ограничаване на свободата на другите.- Генетично неспособен да полага усилия и да се труди честно, особено в конкурентна среда. - Нулева фантазия, клиширани изразиПросто гербер.