"Готви се манипулация на вота в края на изборния ден"

Нуждаем се от политици без високопарни обещания, заяви Бареков
Обновена: 25 май 2014 12:45 | 25 май 2014 11:38, Александър Попов
131
"Готви се манипулация на вота в края на изборния ден"
Снимка: ББЦ

Гласувах за по-добро бъдеще за всички нас, каза Николай Бареков, след като гласува в Пловдив.

Той заяви, че се нуждаем от човешко управление, политици без високопарни обещания и приказки.

Още по темата

"Ясно е, че се нуждаем от силна икономика, да изравним стандарта на живот в страната, а после и в Европа. България трябва да се развива, но трябва да се знае, че децата на България живеят в бедност. А с тази бедност ние ставаме опасни за съседите, за цяла Европа и НАТО. В тази връзка гласувах и за децата, и за майките, и за младите хора, които трябва да гласуват днес", каза Бареков.

Той бе категоричен, че се готви манипулация на вота.

"Ще депозирам екзит пола на обяд пред всички наблюдатели и чужди посолства, за да се видят резултатите сега и в края. В края на изборния ден ще се купуват цели изборни секции. Печатани са фалшиви протоколи в общински предприятия. Имаме сигнал от Банкя, има опасност средните страници да се подменят. Разбирам, че народът е беден, но никой няма полза от фалшиви избори. Защо се правите на луди, знаете кой се вклини и притеснява т.нар. стари партии. Много наши хора са прогонвани от секциите в Пловдив. Току-що депозирахме иск в ЦИК, Карлово, Хисаря, Асеновград. Не знам защо точно там се случва това", каза Бареков.

Той заяви, че вотът за неговата коалиция е пропорционално разпределен - колкото ще вземат в селата, толкова и в градовете.

"Последните избори бяха тежки, нека сега бъде почтено. За да можем да седнем на една маса, да се гледаме в очите и да правим политика в името на хората", каза още Николай Бареков.

Той призова да не се правят манипулации и призна, че имат десетки хиляди наблюдатели и застъпници, които ще пазят вота и демокрацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още по темата: Николай Бареков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
герб печелят убедително 4-6 процента
63
1
 
7
 
! Отговори
Samo minavam преди 9 години
Все си мислех,че има едно умно,доколкото е възможно за генетично увреден комунист,отроче,завършило престижен университет,някъде на Запад,да прецени колко струва Бареков.Няма такъв.Мамин прасчо,не го коментирам,маже да го засегна,да изхулцука и да му разваля храносмилането и държавата ще има проблем.Много пари се дадоха за празна ***,Дудук,а малко гласове се купиха.Дуду,как ще връща парите,голям проблем.
62
8
 
8
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 9 години
И ние купуваме днес гласове защото без това няма победа.Помнете купуването и продаването на гласове е престъпление до доказване на противното.
61
1
 
18
 
! Отговори
БЮРЕКОФ преди 9 години
В КРАЯ НА ИЗБОРНИЯ ДЕН ПОЧВА ГОЛЯМАТА МАНИПУЛАЦИЯ - СЛЕД МОЯ ПОРЕДЕН ПРОВАЛ СПОНСОРИТЕ ВАСИЛЕВ/ДОГАН/ПЕЕВСКИ ЩЕ МИ ПРАВЯТ ЧАЛЪМБЪ! АЙ-ВАЙ...
60
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БАРЕКОВ , В ВИДИН МАНИПУЛАЦИЯТА ЗАПОЧНА ОТ 7.00 Ч. ЦЯЛАТА *** МАХАЛА ПРЕДВОЖДАНА ОТ МИХ.МИКОВ ГЛАСУВА РАНО РАНО ... А ТИЯ СА НЕЛЕГАЛНИТЕ РАБОТНИЦИ НА МИКОВ - ДЪРВОСЕКАЧИ ...ПИТАЙ ХОРАТА ОТ СЕЛО ГЮРГИЧ ...
59
0
 
18
 
! Отговори
koki преди 9 години
Ти ли намери да казваш от кво се нуждаем... смешника Бареков ... цялата ти проста кампания беше все едно изборите са за БГ правителство а не за евродепутати....ви пресяда 15к евро заплатата
58
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Коалиция България без българи - БСП, ББЦ, ДПС, АТАКА.
57
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ББЦ - 12,7 ДПС - 14,4 - гласувайте за ББЦ, за ад остане ДПС четвърат сила.
56
0
 
17
 
! Отговори
Ха-ха-ха-ха преди 9 години
Бареков, на калпав водолаз водораслите му пречат........
55
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко гласа купи бе ***?
54
0
 
27
 
! Отговори
Стан преди 9 години
Само едно ще кажа К А П У Т!!! Нищожество жалко, втори път номерът ти няма, да мине
53
29
 
2
 
! Отговори
Пресцентър-ББЦ преди 9 години
Единствен който ще измете Дпс днес се казва Николай Бареков.Атака им се продадоха и днес им го крепят.Герб-Бсп също са с Дпс.Единсвената Българска Народна партия която се опълчи на статутковото се нарича ББЦ и хората ясно я припознаха като трета политическа сила с 13-17 процента.Единствен Барекоя ясно заяви как ще направи заплатите 1200 лева минимална заплата както ще вкара в затвора тези които казват няма пари докато ги окрадоха за 25 години.Е кой нормален няма да гласува за нормални неща.Ники!
52
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя някой приема ли го насериозно?
51
1
 
21
 
! Отговори
Сашо преди 9 години
Ку...та на Пеевски усеща провала и се чуди какви идиотщини да говори,та нали той направи грандиозна манипулация и измама през изминалите избори?с уж фалшивите бюлетини,в една нормална държава този отдавна да е в затвора ..........
50
0
 
17
 
! Отговори
апс преди 9 години
Аз освен неговите високопарни обещания , други не съм чувала. Така че --тоя или изобщо не е бил в час като ги е приказвал ,или пък в момента не знае какво да измисли
49
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Въобще защо ни предлагате да слушаме глупостите на Дудуков ?"Той заяви, че се нуждаем от човешко управление, политици без високопарни обещания и приказки."И моментално след това слушаме точно такива приказки от неговата уста.Предлагам, ако има някой гласувал за него просто след това да иде и да се метне у Дунава. Има вода много.
48
1
 
16
 
! Отговори
някой преди 9 години
Ти,ако си четвъртата власт-бог да ни пази от теб!Има лъжливи и купени журналисти,ама ти си върхът на айзберга,който скоро ще се стопи!
47
0
 
18
 
! Отговори
Ели преди 9 години
До безобразие Съгласна съм с Вас. Този същия човек говори за честност и почтеност.Нахалството му е направо безмерно. Нима не помни какво направи на последните избори? Аз не съм чула нещо да се доказа. Иска ми се сега всичко това да му се върне на тези избори и да обясни с документи кои финансира грандиозната кампания.
46
1
 
10
 
! Отговори
луд преди 9 години
До Истина ВИ казвамабе ти нормален ли си...кои са му икономистите? тоя е по долен и от ББ....мазна турска ***...този който гласува за тоя дава глас за ДПС
45
0
 
22
 
! Отговори
един преди 9 години
абе тоя пак лии не си е взел хапчетата...защо сме толкова *** народ....от тоя по голям лъжец и демагог няма........