Коджабашева: Гласувах, за да могат хората да определят правилата

Даниела Колева гласува за бъдещето на българските семейства
25 май 2014 10:52,
2
Коджабашева: Гласувах, за да могат хората да определят правилата
Снимка: България без цензура

Зам.-председателят на ПП „България без цензура” Рада Коджабашева и зам.-председателят на „Евромайки” Даниела Колева, номинирани за евродепутати, упражниха правото си на вот около 9.30 в 42-ро училище в ж.к. „Хаджи Димитър” в столицата, съобщиха от пресцентъра на ПП „България без цензура”.

"Дадох своя глас за това, българският народ и българският бизнес да започнат да участват в създаването на политиките. Това е изключително важно, защото само по този начин може да се спре натискът, който статуквото упражнява върху нашия народ", каза на излизане от секцията Рада Коджабашева. Тя призова хората да са по-активни не само на избори с бюлетината, но и с поемане на инициативата, с посочване на проблемите и с изискване за отчетност на политиците.

Малко след Коджабашева гласува и Даниела Колева, която коментира, че недоволството ни от политиците има смисъл не да си го споделяме вкъщи, а като излезем да гласуваме. "Дадох гласа си за по-доброто бъдеще на българските семейства, на българските жени, майки и най-вече за по-достойно бъдеще на нашите деца. Нека да се почувстваме повече европейци, да не живеем в Европа", каза още Колева. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Световно неизвестна воюва за интересите на новия политик - търгаш Николай Бареков.Като ги слуша човек за какво говореха по време на кампанията, веднага му става ясно какви са знанията и уменията им.Опазил господ от нови манипулатори, които смятат да ударят тавана на глупостта, алчността и големите фантазии.Мисля си, че озлобен популист като Бареков - филилг по образование,може да се преквалифицира в писател на фантастични романи.Може там да успее, но...и там е нужен акъл, не само голяма уста.:)
1
1
 
1
 
! Отговори
ИСТИНА Е преди 9 години
САМО ЛУДИ МОЖЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА БЮРЕКА !!