ДПС поглъща БСП, коментира Светослав Малинов

"Не може да се упорства с вехт и кух парламент"
26 май 2014 11:25,
43
ДПС поглъща БСП, коментира Светослав Малинов
Снимка: БТА

Трябва да имаме самочувствие с тези резултати. Това каза Светослав Малинов от Реформаторския блок в ефира на БНР. „Нашата нагласа беше два мандата. Очаквахме подобен резултат, щеше ми се да е по-висок“, обясни още той.

„Това са нашите първи избори. Реформаторският блок се роди вчера“, коментира още Малинов по повод резултатите от вота. Въпреки че партията е регистрирана отпреди година, част от хората, гласували за нея, са различни от тези на партиите в блока, обясни Малинов. „Партията заживява нов живот“, обобщи Малинов.

Светослав Малинов коментира и преференциалния вот. Според него той се е появил сравнително късно в предизборната кампания, когато подредбата на листата вече е била направена. По този начин тя не е променила посланията и ритъма на кампанията.

„Новината от България в Европа трябва да бъде: ЕНП печели убедително, социалистите се провалиха, а либералите увеличават позициите си“, смята Малинов.

Той подчерта, че нито една антируска или антиевропейска партия няма да бъде представена в Европейския парламент от България. „Това е голямата поука за всички тези опити да се направи антиевропейско послание и то да спечели избиратели“, добави още Малинов.

„Не може да се упорства с този вехт, кух, сух парламент. Трябва да се отиде на предсрочни избори“, коментира Малинов по повод резултатите на БСП.

Според него не може да се управлява с такова ниско доверие и разминаване между ставащото в обществото и парламента. „Колкото повече стоят на управлението БСП, толкова по-ниски ще са резултатите на всички следващи избори“, предупреди още той. Според него сме свидетели на поглъщането на БСП от ДПС.

По негови думи съвсем скоро левицата няма да има свой електорат по убеждения, а ще трябва да разчита единствено на платения вот. „Апелирам към страха на левицата – ще бъдете много по-зле след година, направете избори сега, за да имате приличен резултат, когато преминете в опозиция“, заяви Малинов.

Светослав Малинов каза, че Реформаторският блок ще работи с всички политически субекти, настояващи за оставка на правителството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
4
 
4
 
! Отговори
terminator преди 9 години
yvazaemi giayri .nepoglashta DPS BSP ami prosto ROMITE nai nakrai razbraxa 4e vie baiganiovcite nari4ate i tyrci i romi *** ,saotvetno romskia vot shte bade daden na DPS tovae edinstvenata partia s dostadat4no resyrs i stryktori koiato moze da zashtiti malcinstvenia interes na vsi4ki xora v balgaria,(ROMI-1200000. I TYRCI -1800000.)MNOGO VI ZDRAVE OT NAS PODALZAVAITE DA CIGANOSVATE .
17
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Все търся разумни аргументи за поведението на наш'те политици и все не намирам.Защо десен политик се е загрижил за електората на БСП.Това правителство трябва да изчезне от политическата сцена ,защото е некадърно.Този парламент и за парлама не стават.Това е причината поради,която трябва да бъдат изметени.Какъв страх ,каква опозиция.Липсва ви воля за победа, десни ми политико.Раздавате го слаба ракия.
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нали са чудовища. Нормално е едни други да се поглъщат.
15
1
 
4
 
! Отговори
ds преди 9 години
Starata gvardiq ds si varshi rabotata a dps sa s poveche donosnici ot bsp taka che e logichno tova.da si donosnik v bg e nai dostoinoto chuvstvo
14
4
 
4
 
! Отговори
български политик преди 9 години
с тоа немски (български модел) Светославе по добре да не говориш немски в Германия да не се излагаш просто
13
1
 
20
 
! Отговори
така е преди 9 години
ДПС поглъща БСП и плюе петолъчки , сърпове и чукове.
12
1
 
15
 
! Отговори
БКП преди 9 години
БКП на Тодор Живков като погълна Вазродителен Процес някой нешто да е казал за който нема и един съден в Страсбург , ето и парвата задача на Евродепутатите
11
17
 
10
 
! Отговори
бъз въз преди 9 години
тоя Малинов и той е много лекомислен - очаквали две места.Ей кой ви казва че ставате за нещо не мога да разбера. От къде на къде въобще се надявате на две места като нищо не сте направили. Ех че фантазьори
10
1
 
27
 
! Отговори
2013 преди 9 години
ДПС не поглъща БСП, ами ги потапя.
9
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сделката е:БСП държи мандата, ДПС гепи яко!ДПС подкрепя Станишев за българския Еврокомисар.Това е доказано и всичко се върти около личните амбиции на Украинският гражданин Станишев, един ден да пише в биографията му че е лип лидер на ПЕС и еврокомисар.Пък България ......кучета я яли!Вече сме с 7 милиарда лева нови заеми............изпапкани от Доган и неговите фирми.
8
3
 
44
 
! Отговори
Dinosaurus преди 9 години
Червените, от властолюбие и корист се самоунищожавате! Една година ревете "анатема, Бойко" и нищо не правите за никого, готови сте на всичко, за да сте на власт, направихте нелегитимна коалиция в НС и харизахте управлението на България на ДПС... и сега ДПС ви помете! Хак ви е, продажници ненаситни, СБОГОМ!!!
7
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Както се вижда от резултатите, българите вече не се подвеждат по "социални" подаяния от левче или две, а мислят! Браво!
6
34
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ се завръща победоносно. Отново простотията на Борисов и Цветанов ще ви заливат денонощно от всички медии. Честито.
5
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
При 35 процента гласували ДПС и ГЕРБ взимат високи резултати защото постоянното им ядро е гласувало задължително и по-дисциплинирано.При парламентарни избори броят на гласувалите за тях ще си остане същият , но процента ще бъде далеч по-малък,така че да не помпат мускули излишно! Освен гова на българите не им дреме за европейския парламент и затова не излязоха до урните!
4
2
 
33
 
! Отговори
Вяра преди 9 години
...Според него сме свидетели на поглъщането на БСП от ДПС. Започнаха да прозират истината! Само че докато от БСП се усетят вече ще са нищожно малка партийка с големи лозунги. А ДПС бързо, бързо се ориентират към силните на деня, за да не изпускат властта.
3
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДПС поглъща БСП, коментира Светослав Малинов ИЗОТЗАДЗЕ...
2
2
 
26
 
! Отговори
Кой-Той преди 9 години
И на тези избори ни показаха ,че "няма"купуване на гласове,платени балове и кюфтета,дадени аванси и доплатени заплати осигуриха легалното дарение на глас.Нито полицията ,нито прокуратурата видяха нещо лошо в това,да са ни честити избраните с манипулация и покупка евро депутати от ДПС и БСП и ББЦ - честито на българския народ.Къде ,къде се скри Сидеров,бялата Златка на прехода,Юда на българската политика
1
43
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Брей, какво нещо е - покрай Боко Тиквата и фашистите на Костов се почувстваха съживени и започнаха да нидигат глава.