ГЕРБ в НС: Оставка още днес!

Караянчева: Ремонт на кабинета – все едно изкуствено дишане на мъртвец
Обновена: 28 май 2014 09:29 | 28 май 2014 09:22, Камелия Цветанова
71
ГЕРБ в НС: Оставка още днес!
Цвета Караянчева Снимка: ГЕРБ

Още в началото на първото заседание на парламента след евроизборите от ГЕРБ настояха за оставката на правителството, след като опозицията излезе първа политическа сила на вота.

„Правителството получи национален вот на недоверие на 25 май“, заяви от името на депутатите на ГЕРБ Цвета Караянчева.

Още по темата
„Днешното мнозинство стигна до властта чрез измамата Костинброд, но стана ясно коя партия има доверието на хората, затова призоваваме Орешарски да си подаде още днес оставката с цялата отговорност на това решение, отказът от това е злоупотреба с власт в името на лични и тяснопартийни интереси“, обвини тя.

От ГЕРБ призоваха „Атака“ да прекрати подкрепата си за правителството, както и ДПС да преосмисли участието си в управлението.

Според опозицията всеки ден на това управление е пагубно за държавата, а „да се прави ремонт на кабинета е все едно да се прави изкуствено дишане на мъртвец“.

„ГЕРБ няма да участва в консултации, преговори или разговори с партиите, които подкрепят правителството, докато то не подаде оставка, да спасим България, оставка!“, заяви Караянчева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: гербЦвета Караянчева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
8
 
9
 
! Отговори
гражданин преди 9 години
Генерале измисли вече други фрази това го наизустихме (аз съм победител)в никоя друга държава в европа не искат оставки ти си бил много гладен за власт ама да то ти е останало запаметено в кухата кратуна от тошко кратуната лика прилика сте
12
4
 
17
 
! Отговори
политолог преди 9 години
Както и да въртят кабинета Орешарски е все едно кучето да си гони опашката-върти се в кръг и нищо. Този парламент е с изчерпана енергия за работа. Предсрочните избори ще отпушат политическата криза. Няма значение кой ще спечели само да не е БСП или ДПС. Тези две партии са проклятието на България и носят само нещастие и бедност.
11
3
 
4
 
! Отговори
до йес комент преди 9 години
Много си *** щом смяташ комунисти и турци накуп или добре платен.Я кажи кое от двете.
10
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато от ГЕРБ имахате шанс да застанете начело за втори път се отказахте, не искахте в коалиция. Сега ще си траете. Ако народа реши да бута правителството ще го направи и без вас, така както ви бутна вас.
9
3
 
15
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Ха на бас, че нахалниците от БСП ще пуснат всичко това покрай ушите си и ще се направят на приятно разсеяни. Думата оставка в техните уши звучи като остани. Колко ли наивници като мен чакат от тези профани да проявят качества като доблест, мъжество, поемане на отговорност най-вече! За съжаление желанието им да глозгат кокала заглушава всичко друго.
8
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От баба знам, че комунист пуска кокала само след като му избиеш жълтите зъбки.
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кутевчета!Тук ли сте!
6
4
 
14
 
! Отговори
optimist преди 9 години
ОСТАВКА. ВЕДНАГА!
5
8
 
5
 
! Отговори
любопитен преди 9 години
Тая па коя беше?
4
6
 
15
 
! Отговори
но комент преди 9 години
Честната позиция е оставка и нови избори.Това гореши народа, а да управляваш против и въпреки волята на народа нито е демократично, нито има някакъв смисъл.
3
10
 
11
 
! Отговори
444 преди 9 години
Пак заквичаха калинките!!!!
2
19
 
12
 
! Отговори
негласувал преди 9 години
Герб, сменете си лидера и ще гласувам за вас.
1
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ко каза ко.да ама не.