ГЕРБ в НС: Оставка още днес!

Караянчева: Ремонт на кабинета – все едно изкуствено дишане на мъртвец
Обновена: 28 май 2014 09:29 | 28 май 2014 09:22, Камелия Цветанова
71
ГЕРБ в НС: Оставка още днес!
Цвета Караянчева Снимка: ГЕРБ

Още в началото на първото заседание на парламента след евроизборите от ГЕРБ настояха за оставката на правителството, след като опозицията излезе първа политическа сила на вота.

„Правителството получи национален вот на недоверие на 25 май“, заяви от името на депутатите на ГЕРБ Цвета Караянчева.

Още по темата
„Днешното мнозинство стигна до властта чрез измамата Костинброд, но стана ясно коя партия има доверието на хората, затова призоваваме Орешарски да си подаде още днес оставката с цялата отговорност на това решение, отказът от това е злоупотреба с власт в името на лични и тяснопартийни интереси“, обвини тя.

От ГЕРБ призоваха „Атака“ да прекрати подкрепата си за правителството, както и ДПС да преосмисли участието си в управлението.

Според опозицията всеки ден на това управление е пагубно за държавата, а „да се прави ремонт на кабинета е все едно да се прави изкуствено дишане на мъртвец“.

„ГЕРБ няма да участва в консултации, преговори или разговори с партиите, които подкрепят правителството, докато то не подаде оставка, да спасим България, оставка!“, заяви Караянчева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: ГЕРБЦвета Караянчева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
4
 
7
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
"Правителството на Белгия подаде оставка Оставката на кабинета се налага след като социалистите претърпяха поражение на парламентарните избори,състояли се едновременно с евровота и бяха спечелени от фламандските националисти.В неделя белгийците гласуваха на парламентарни,европейски и регионални избори."26.05.2014г.Така се прави,когато държава се управлява от МЪЖ,от ПОЛИТИК,от човек,който се съобразява с вота на избирателите!
32
5
 
4
 
! Отговори
Сталин преди 9 години
До Анонимен 39Действително пенисонерска работа... борисов Е креатура на Доган!!!
31
5
 
10
 
! Отговори
политолог преди 9 години
Както и да въртят кабинета Орешарски е все едно кучето да си гони опашката-върти се в кръг и нищо. Този парламент е с изчерпана енергия за работа. Предсрочните избори ще отпушат политическата криза. Няма значение кой ще спечели само да не е БСП или ДПС. Тези две партии са проклятието на България и носят само нещастие и бедност.
30
4
 
6
 
! Отговори
Сталин преди 9 години
До DanЖалка е чалгализираната герберастка *** и останалите заблудени.Докато местните продажни диоди и техните последователи се стремт да свалят правителството, евротретополовите се опитват да спрат южен поток!Това стига ли до централния?!
29
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
РАБОТИ АМА ЗА СВОЯ ДЖОБ ДРУГАРЮ. АЗ ПЕНСИОНЕРЪТ ДЕТО ЧАКАХ ОБЕЩАНОТО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИТЕ ОЩЕ НЕ СЪМ ПОЛУЧИЛА ОБЕЩАНИТЕ 4 .50 ЛВ. МАКАР ЧЕ И С ТЯХ И БЕЗ ТЯХ ВСЕ ТАЯ. БОРИСОВ НЕ ГИ ДАВАШЕ АМА ПОНЕ НЕ СЕ НАДУПВАШЕ НА ДОГАН.
28
6
 
7
 
! Отговори
Dan преди 9 години
Абе технократа, за три управления на БСП и изминали 24 години кажи ми едно нещо което се помни от тях, има в предвид нещо което е позитивно останало у хората дори като чувство, за материални неща ще съм доволен и една тоалетна построена от тях да ми кажеш къде има??? На вас все ви трябват години за да се види резултата от вашата работа е имахте ги три мандата управлявахте това ви е четвърти какво направихте , а като бяха ГЕРБ на власт искахте за 4 години да станем като Германия,а?Жалки сте!!!!
27
7
 
10
 
! Отговори
ГЕРБ имат цел преди 9 години
Правителството работи , на какво основание Оставка , ГЕРБ имат цел да падне Държавата
26
2
 
5
 
! Отговори
знаем, знаем, преди 9 години
До Анонимен дето "***, само с мас и хляб няма как да ни храните!!!"че обичате плажовете на Лазурния бряг и подобни, да ядете и пиете в ресторанти и кафенета без да плащате и да хулиганствате предизвикателно на общшествени места и още подобни високо националистически прояви.
25
5
 
7
 
! Отговори
Dan преди 9 години
"Интелектуалците" от БСП започнаха с "железните" си доводи ..."тая става за е.ане", "тая дърта *** какво се прави на млада коза..." какъв интелект само какви страхотни аргументи, абе да не са ви дръпнали листчето с опорните точки, или вие сте някакъв вид "клакьори", подгрявате докато се явят тримата основни трола със заповедите от Позитано, е днес ще се позабавят малко ,че им се пече яйцето, но не се съмнявам ,че ще плъзнат като летен вирус във форума с по два коментара за мутрата Боко тиквата
24
4
 
8
 
! Отговори
ЕД преди 9 години
Караянчева може ли а каже за по-малко от 4 години колко на брой министри имаше в следните министерства от правителството на ГЕРБ ? - Министерство на образованието- Министерство на здравеопазването- Министерство на регионалното развитие и благоустройство- Министерство на транспорта и съобщенията- Министерство на външните работи- Министерство на отбраната
23
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как може да се иска оставката на едно капацитетно и технократско правителство. Стъпките, които прави ще имат резултат не веднага, а след години. Българи, бъдете разумни и не позволявайте на опростачените мутри и мутреси от ГЕРБ, както и другите "недоразумения" да се върнат на власт. Това е пагубно за България!!! Много е проста сметката, повечето хора не излязоха да гласуват, тъй като не ги интересуват евроизборите.
22
8
 
6
 
! Отговори
Няма обективна ... преди 9 години
... причина за оставка!Смешна избирателна активност от има-няма 28% (поне 1/3 да беше достигнала от избирателите).Европейски Избори, които никой не интересуват.Беше ясно, че от ниската избирателна активност печелят младите партии и ГЕРБ, които мобилизират последните сили преди да се разпаднат.На Парламентарните Избори през 2017 година ситуацията ще е друга.
21
10
 
8
 
! Отговори
viva преди 9 години
Тая дърта *** кво се прави на млада коза?Грозна бабка, и пенсионер не би се прежалил.
20
2
 
12
 
! Отговори
Dan до хахаха преди 9 години
Ти вярваш ли си на това което си написал?Щом не искаш да те управляват 30% от 30% от къде на къде ще ни управляват 18% от 30% -а?И за интелектуалното ниво на избирателите - *** на коя партия първосигналните избиратели избраха 15 никому неизвестен преди това пред лидера си дето е от сутрин до вечер по екраните на ТВ и компютри,вестници и плакати, а ***?Ливадооо кой купува *** гласове този чийто избиратели са гласували адекватно или този дето на който не правят разлика кръг-квадрат?
19
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да се явиш на парламентарни избори веднага след като си подал оставка- все едно реанимиране на трупа на ГЕРБ.
18
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лакеите на Кутев и Моника са се нахвърлили с нов стахановски ентусиазъм на клавиатурите.Сори, момчета и момичета, ама гейм оувър - един *** пожарникар пак навря лидера ви в на кучето г*за. :D
17
12
 
9
 
! Отговори
иванова преди 9 години
гладна кокошка........
16
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Oставка и после какво? А? Мислите че сегашните партии в парламента, включително и ГЕРБ не знаят че 25% от местата които имат сега вътре бяха от преразпределение от партии получили между 1 и 4%? Едва ли... Само че тоя "джокер" няма да го има втори път. Още повече - при това разпределение на гласовете - вече няма две партии които заедно да минат 50%... Тоест и на ГЕРБ ще се наложи да прави тройна коалиция.. ама с кого? Хайде РБ са ясни... ама другите? АБВ, ДПС,БСП, ББЦ - кой ще се самоубие?
15
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хората не отидоха да гласуват защото нищо не зависи от изборите. Гледахте ли репортажите в края на изборния ден, от местата на които се приемаха и обработвата протоколите и бюлетините? Пълна пародия и безхаберие.
14
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако Боко плати на Местан, Ореха си отива и скоро няма да има пари за опорни точки :)))))))))))))