Всички да преодолеят егото си и да отиваме на избори!

Борисов: Няма да излизаме от парламента, за да им е "тегаво" на управляващите
Обновена: 28 май 2014 14:00 | 28 май 2014 10:07, Веселина Йорданова
282
Всички да преодолеят егото си и да отиваме на избори!
Бойко Борисов Снимка: архив, БТА

Всички да преодолеят егото си и да отидем на предсрочни избори, призова за пореден път лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента.

Борисов се аргументира с това, че конфигурацията в НС вече няма да е същата след резултатите от евровота.

"Сега как да работят – виждате ги, те са като болни прасета вътре, седят и се гушат, и не знаят какво да правят. Какви ремонти, какви кабинети, какво ще правят тези хора", попита той.

Според него от левицата не могат да излъчат еврокомисар, след като не могат да си подредят кой да е първи и втори в листата.

Лидерът на ГЕРБ обаче не очаква кабинетът да подаде оставка, защото „това са хора без морал“. Той обаче предупреди, че всички, които подкрепят правителството, ще са съпричастни към катастрофата, в която вече България е влязла.

Надявам се всички тези партии, които са извън парламента, да се съюзяват, да излизат и те да говорят, каза още той и допълни, че от ГЕРБ няма да излязат от парламента, защото на управляващите ще им е по-комфортно, „а сега поне им е тегаво“.

Още по темата
Борисов заяви, че в Брюксел всички са го посрещнали „на крака“ след изборната победа на евровота.

Това, че победих лидера на ПЕС в България и то разгромяващо, много силен оттенък има в Европа и това, че от България не влязоха националисти, разясни той.

По думите му това показва, че българският народ е много мъдър и „лъжите, които една година им спретваха колегите от „Атака“, не са останали без последствия за тази партия“.

Борисов определи като „абсолютни лъжи“ обвиненията на националистите, че работи заедно с „България без цензура“ на Николай Бареков.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че по-големият проблем е това, че вотът на недоверие не е първа точка в дневния ред на парламента.

Те се правят, че нищо не се е случило в неделя, а вече политическото пространство е различно, те не са победили нито за парламентарни избори за българския парламент, нито в неделя на вота на недоверие. Две партии се разсипаха от тази тройна коалиция – БСП и „Атака“ ги няма, заяви Борисов.

Той попита 34 000 гласа ли са „техническа грешка“ и коментира, че представянето на преференциалния вот за 15-ия в листата на левицата Момчил Неков като такава е опит да бъде обиден електоратът на БСП.

Вижте повече във видеото


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
10
 
5
 
! Отговори
D преди 10 години
До кк(55): Как направи малоумния извод, че 90.12% от избирателите са непременно против Герб, ерго за нелегитимната коалиция БСП/ДПС?? Що не сметна по същия начин подкрепата към двете партии заедно в момента? Що не стигна по твоята логика и до извода, че пък 85% от избирателите, негласувалите, са против БСП/ДПС, а? Кажи и Б, като си казал А, червен продажник! Ама ДПС ви го... в устите, лакоми влатсолюбци. БСП работи за хората..ха,ха!Сбогом, ***, ДПС ви отвя в небитието!
71
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХАЙДЕ ДА СПРЕТЕ ДА ГО ДАВАТЕ ТОЗИ, ВСЕКИ ДЕН НЯКАКВИ ГЛУПОСТИ РЪСИ!!! ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ Е ВСЕ В МЕДИИТЕ, ВСЕ ДРУГИТЕ СА МУ ВИНОВНИ, ВСЕ БИЛ РЕПРЕСИРАН, НА ХОРАТА ИМ ПИСНА ОТ НЕГО!!!
70
4
 
11
 
! Отговори
Ndd преди 10 години
След парламентарните избори Будата лежа в психиатрия от мъка, сега май пак ще влезе от свръхеуфория.Откачалник и престъпник,факта че не спазва и не уважава законността, кефи яко простолюдието, което тъне в мизерия, но подкрепя любимеца си.*** народ, много ***.
69
8
 
4
 
! Отговори
BG преди 10 години
В момента *** двете си съседки -спечелих бас. Едната като я напъна охка и вика 22%. Другата стене и вика другарю( понякога товарищ ).Аз съм ГЕРБ, сега двете ще гълтат. Ох, ох, ох .....страхотно!
68
10
 
7
 
! Отговори
Dan преди 10 години
Така започвам:1.Тиквата , Сикаджията, мутрата , Боко, Винету 2.БеСеПематика позволено е използването на всички математически формули в стил 9,88% от избирателите в България са за ГЕРБ другите 90,12% са против ГЕРБ забележка:-Този вид смятане В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ДА НЕ СЕ ПРИЛАГА ЗА БСП И ДПС!!!3.Пишете ГРОБ вместо ГЕРБ прави ви по-интелектуални,ако ви питат какво е направило БСП за три мандата и сега четвърти , отговаряте-гербераст,чалгаджия *** гербер, в този дух!4.Максимален брой постове!Хайде!
67
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това, че победих лидера на ПЕС в България и то разгромяващо, много силен оттенък има в Европа================ Aбе тиквич, ПЕС взема 40 места повече от досегашните, а вашата ЕНП губи 67.... Ей това е отзвука в Европа.
66
11
 
6
 
! Отговори
Пешко преди 10 години
Прави впечатление, че по форумите кутевци са със смазващо мнозинство
65
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И бира ли има супер ама недей казва виж другите се обидиха сега и спряха да пишат :))))
64
9
 
17
 
! Отговори
cc преди 10 години
НЕУважаеми г-н Борисов,Лично признавам, че на тези избори не ходих да гласувам, но на парламентарните лични ви обещавам, че ще отида и то само за да гласувам срещу вас.Поздрави,Безпартиен
63
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В Австралия има фестивал на тиквите. Да хваща превоз и да заминава, може и да го оценят.
62
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Баце, много накриво гледаш нещо. Пил ли си си лекарството?
61
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До AнoнимниятМоля те включи ме и мен да изкарам някой лев, те червените пари имат и ако може някоя кебапе за вкъщи :)
60
8
 
10
 
! Отговори
Баба Ви преди 10 години
Абе кои са тия дето гласуват за Бай ***?Пак да го гледам тоя тъпан навсякъде.
59
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До кк Няма такова нещо като "против" на избори. Вариант "против" има само на референдум. Така че който е против тикевеника - да излезе и да гласува за който си хареса от другите. А партия се създава от 5000 човека - това е за тези дето не харесват никой. Уж са над 3 млн човека.
58
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя ще ни надуе главите.
57
3
 
11
 
! Отговори
! преди 10 години
"това, че победих лидера на ПЕС в България и то разгромяващо"...как пък един не излезе да каже,че го е срам,че едва 30 % са гласували,от които със сигурност 20 са платени. Това какво ви говори?!Никой не ви иска!Целия парламент!
56
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този пациент пак си е направил самоанализ.
55
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Големи разбирачи има тука, не ви ли стигат раздадените по 50лв. за избори комунисти гадни! Като сте толкова отворени, защо електоратът ви не излезе да гласува ами сега ми се правите на интересни!
54
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тиквич, тръгнал си с 30 стотинки да купуваш нещо струващо минимум 51.... Или държиш пак да се посереш - да имаш болшинство без мнозинство и да квичиш жално как си вън от властта.
53
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В редиците на БСП зрее недоволствоПривържениците на Станишев искат размествания в кабинета, противниците му - промени в партията