Всички да преодолеят егото си и да отиваме на избори!

Борисов: Няма да излизаме от парламента, за да им е "тегаво" на управляващите
Обновена: 28 май 2014 14:00 | 28 май 2014 10:07, Веселина Йорданова
282
Всички да преодолеят егото си и да отиваме на избори!
Бойко Борисов Снимка: архив, БТА

Всички да преодолеят егото си и да отидем на предсрочни избори, призова за пореден път лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента.

Борисов се аргументира с това, че конфигурацията в НС вече няма да е същата след резултатите от евровота.

"Сега как да работят – виждате ги, те са като болни прасета вътре, седят и се гушат, и не знаят какво да правят. Какви ремонти, какви кабинети, какво ще правят тези хора", попита той.

Според него от левицата не могат да излъчат еврокомисар, след като не могат да си подредят кой да е първи и втори в листата.

Лидерът на ГЕРБ обаче не очаква кабинетът да подаде оставка, защото „това са хора без морал“. Той обаче предупреди, че всички, които подкрепят правителството, ще са съпричастни към катастрофата, в която вече България е влязла.

Надявам се всички тези партии, които са извън парламента, да се съюзяват, да излизат и те да говорят, каза още той и допълни, че от ГЕРБ няма да излязат от парламента, защото на управляващите ще им е по-комфортно, „а сега поне им е тегаво“.

Още по темата
Борисов заяви, че в Брюксел всички са го посрещнали „на крака“ след изборната победа на евровота.

Това, че победих лидера на ПЕС в България и то разгромяващо, много силен оттенък има в Европа и това, че от България не влязоха националисти, разясни той.

По думите му това показва, че българският народ е много мъдър и „лъжите, които една година им спретваха колегите от „Атака“, не са останали без последствия за тази партия“.

Борисов определи като „абсолютни лъжи“ обвиненията на националистите, че работи заедно с „България без цензура“ на Николай Бареков.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че по-големият проблем е това, че вотът на недоверие не е първа точка в дневния ред на парламента.

Те се правят, че нищо не се е случило в неделя, а вече политическото пространство е различно, те не са победили нито за парламентарни избори за българския парламент, нито в неделя на вота на недоверие. Две партии се разсипаха от тази тройна коалиция – БСП и „Атака“ ги няма, заяви Борисов.

Той попита 34 000 гласа ли са „техническа грешка“ и коментира, че представянето на преференциалния вот за 15-ия в листата на левицата Момчил Неков като такава е опит да бъде обиден електоратът на БСП.

Вижте повече във видеото


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
9
 
14
 
! Отговори
кк преди 9 години
Ако трябва да говорим с думите на този ***: 642000 гл за ГЕРБ от 6500000 избиратели. Това прави 9,88% от избирателите в България са зад ГЕРБ. Останалите 90,12% от избирателите са против ГЕРБ. И ако ще говорим за липса на подкрепа, нека да видим какъв е рейтинга на Президента, на Кметовете на Пловдив и Варна, и ако ще правим избори да са 3 в 1: Парламентарни, Президентски и Местни. Защото сега ще изберем Парламент, догодина на местните избори ще искаме нови предсрочни. Докога????
51
7
 
10
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
СЕГА ДА ВИДИМ, КОЙ, КОЙ, КОЙ.....ЩЕ РАЗВЪРЖЕ КЕСИЯТА за нови протести!?
50
1
 
11
 
! Отговори
нематрял преди 9 години
Принципно си прав г-н Борисов, ама намали малко децибелите, дай повече въздух на Томислав Дончев и подобните нему. От изрази като "болни прасета", "тегаво" и др. подобни хващам мазоли на ушите, чул съм и по Европата не хортували по този начин.
49
2
 
11
 
! Отговори
От село преди 9 години
До КрайКак да го проумее народа бе брат , не виждаш ли че 90% от матРИала не става за нищо - дават им средно образование само да се отърват от тях (напоследък таке е и с висшето). Не за първи път ми става смешно , когато някой се прави на мъж по форумите и пише на "шльокавица" , за да не го подиграват за правописните грешки. Ходили ли сте по селата да видите какви хора живеят там ? За повечето , най близкия областен град е центъра на вселената , а София е някъде в западна Европа !
48
6
 
9
 
! Отговори
Лисан преди 9 години
Абе тикво проста, с ДПС ли ще се коалираш ? Ще влезеш в ролята на Станишко, щото иначе правителство и посмъртно не можеш да съставиш.
47
6
 
9
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
С банкянската мутра не може да се отнася човек по нормалния начин. Станишев това не можа да разбере. Трябваше веднга да се изнесат кирливите му ризи и бой, бой до дупка. Служаш го на пресконференцията, която ГРОБ даде. Чудовищна арогантност и скудоумие. Хора на извънредните парламентарни избори на този трябва да се затворят устата веднъж завинаги
46
6
 
17
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
Пресконференциите на Мутрата в стил селяндурска седянка винаги са забавни, но като свършат, оставят много душевна и духовна горчивина.
45
6
 
14
 
! Отговори
разочарован преди 9 години
Толкова *** човек,че просто не ми се коментира!Борисов е толкова надут,защото се разбра с Бареков и на следващите избори ще имат мнозинство!Представете си Бареков и Борисов да ни управляват,единия *** и плещи само глупости,а другия нахален и за да хване кокала е съгласен и с дявола да се венчае!Но народа е късопаметен и ще ги избере!Заслужаваме си го!Единствения изход е през терминал 1 и2,който не го е разбрал тежко му и горко!!
44
4
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
Но да си дадем сметка кой е виновен за тази, след почти 25 години преход, развилняла се омраза? И тук трябва да отчетем голямата заслуга на Герб и неговия лидер Борисов не само за реактивирането й, но и за развихрянето й до най-висока степен с примитивизирането на политическия дебат и превръщането му в груба махленска свада, стимулирано и от медиите, които търсят единствено и само политическата атракция, за да увеличат приходите си от реклами!
43
6
 
13
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
Видяхте ли Тиквата след изборите. Беше подивяло ***.А зад него Цецо пъпеша и още двама трима/това, което остана от рък.на ГЕРБ/ как гледаха бясно с тъпите си физиономий. Очите им щяха да изкочат и бяха жадни за мъст.Това е нещо между шайка *** или глутница побеснели вълци. ***, които ние си докарахме и с негласуването си им дадохме знак, че пак могат да заръфат кокала. Но от нас зависи.
42
7
 
14
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
Политическият шизофреник Мутрата Борисов обяви поход към властта, онова лидерско недоразумение Радан Кънев сподели пълната си подкрепа към пожарникаря.
41
8
 
15
 
! Отговори
КОЛЕВ преди 9 години
ТОЗИ СИКАДЖИЯ ОЩЕ ЛИ Е НА СВОБОДА? ОВА НЕ Е ДЪРЖАВА!
40
5
 
13
 
! Отговори
Вот на недоверие преди 9 години
Борисов пак взе да говори глупости. Като взеха да го показват по всички телевизии и направо му прозира как се кефи. Не разбирам на какво отгоре. Видяхме му правителството, видяхме му министрите, видихме му калинките. При първия натиск на улицата избяга от отговорност. Сега какво ново ще ни предложат не можах да разбера след като искат избори - за всичко друго се говори, но не и за това. Само чуваме как победил председателя на ПЕС и овациите от това. Ами след това!
39
7
 
13
 
! Отговори
мдаа преди 9 години
Тикво,В тази държава освен за твоето его за другиго място няма. Затуй и Българите напускат страната.
38
8
 
8
 
! Отговори
Анонимният преди 9 години
При тези резултати, сикаджийската *** няма как отново да управлява България, пък дори и съвместно с някоя измъчена коалиция.
37
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То пък с теб ще цъфнем и ще вържем Борисов,който преподписа договор за златните ни залежи още за 30г. договор за приютяване на бежанци и колко джамии си построил и реставрирал Не го интересува нито народа нито България,за него е важно само той да е добре с неговата алчност е готов и бащиния дом да продаде
36
7
 
15
 
! Отговори
Банкянски преди 9 години
Комшу,повземи се малко бе!Поспри се ,огледай ,се ослушай се,и тогава говори....Не си спечелил народната любов,защото от имащите право на глас са гласували само 10%за теб..Не си победител!Победител е 65% от българският избирател,който не гласува за никой от Вас.Набий си го това в коравата тиква и не говори от името на тези които не са гласували за всички Вас.В едни следващи избори тези 65 % не се знае на къде ще поемат и дали няма да ти смъкнат с още 40% избирателите и да отидеш на опашката.
35
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този откъде е сигурен, че на предсрочни избори някой ще го избере. Това са му избирателите , повече няма. А като гласуват тези, които сега не гласуваха какво ще стане? Вола като рие, на гърба си го хвърля.
34
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Виждам, чебизнеса с троленето продължава и след изборите!
33
7
 
9
 
! Отговори
viovioi преди 9 години
До АнонименЕто аз не съм анонимна. Бих попитала Борисов той пък какво се надува с тези 30% ?? 30% от 975 хил.души. Това ли е България. Нашия офис никой не е гласувал уважаеми Борисов. Ако бяхме, то със сигурност нямаше да е за Вас. Така че по спокойно да не дойдат предсрочни парламентарни избори и после да плачете. В общи линии всичките изяви на Борисов тези дни са ужасни. Блесна цялата глупост,ниска култура и липса на конгервентност и пр. .. Абсолютен тип с ограничен речник, да не кажа ***