Борисов се закани: Да касират, ще ги бием още повече!

Мотивите за вота на недоверие за фискалната политика били готови
Обновена: 5 юни 2014 10:35 | 5 юни 2014 10:16, Веселина Йорданова
151
Борисов се закани: Да касират, ще ги бием още повече!
Бойко Борисов Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не се притеснява от касиране на изборите, както искат от „Атака“, подкрепени от депутати от БСП. Да касират, ще ги бием още повече, закани се той.

Мотивите за вота на недоверие за фискалната политика са готови, съобщи Борисов.

По думите му повтаря се „същата песен“ като с вота на недоверие за провал в енергетиката и до момента от МИЕ не са дали никакви данни на ГЕРБ, както и сега от Министерството на финансите не предоставят данни за състоянието на държавата.

Още по темата
Трябва да търсим данни оттук оттам, за да можем да си мотивираме вота. Това не само е скандално, нито е секретна информация, нито имат право да я крият от обществеността, не само от нас, коментира той.

Според Борисов умелото криене на факти показвало, че опасността е много голяма и дефицитът в държавата е огромен. Затова те искат да теглят, да теглят, да теглят нови заеми, докато избягат, обобщи той.

Борисов предложи управляващите да внесат закон, който ГЕРБ ще подкрепи, „за фамилия Станишеви да се определи пожизнен пост, висок, царствен, за вечни времена“.

Да му намерим длъжност на това момче, да мирне, защото той не може да стане в партията си първи, не може да спечели избори, а иска да е първи в държавата, аргументира се Борисов.

Лидерът на ГЕРБ не познавал номинирания от ДПС за министър на околната среда и водите Станислав Анастасов. Впечатляващо му е CV-то от това, което чух по телевизията, коментира той.

Според него Сергей Станишев и Лютви Местан всъщност се срещат всеки ден след изборите и „не могат да се разберат“.

БСП иска на всяка цена да управлява, „Атака“ иска на всяка цена да е в парламента, ДПС не иска да бъде завлечена от тях в канала, това е логиката, разясни той.

Според Борисов Местан съзнавал, че не е логично партията победителка на всички избори да е извън управлението.

Утре Борисов събирал на среща кметовете на ГЕРБ, които по думите му „пищят кански“ от управлението и спрените европари.

Борисов определи заложената от ГЕРБ тръжна процедура за "Южен поток" като "перфектна". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мутрата пак ли дрънка ежедневните популистки глупости?
28
9
 
14
 
! Отговори
Хора опомнете се преди 10 години
Аз се чудя колко трябва да си *** и с капаци на очите за да отидеш и да дадеш гласа си за простотията, първичността, двуличието и националното предателство - Борисов ???!!!Та той е *** и изтривалка на Брюксел и абсолютно не защитава интересите на България! Каквото му кажат ,това прави без да се замисли добре ли е или не за България!!!
27
15
 
8
 
! Отговори
optimist преди 10 години
До 20 - възможно е, защото този "***" човек е слънце, в сравнение с останалите предатели и родоотстъпници. Бойко е истински държавник и стратег, човек от народа и родолюбец - затова печели доверие и ще управлява отново!
26
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да инкасират ли? Да инкасираш, значи да обереш нещо, да прибереш нещо, да го добавиш към теб. Касацията, това е всъщност думата, която Борисов трябва да употреби, тоест да отмениш нещо. Направо е срамно, че такъв неграмотен човек е бил министър председател. Най-малкото, като не знаеш значението на някой думи не ги употребявай.
25
5
 
13
 
! Отговори
"Върнете Бг на преди 10 години
Щом си искат толкова Бойко някои хора да си го връщат! Той си го каза , върне ли се вдига тока(щото не можел да бъде "толкова евтин"), започва увеличаване на пенсионната възраст(по поръчка на любимия му Брюксел), замразява заплати и пенсии(пак по поръчка на Брюксел), стяга коланите до последното копче за бедния народ и се започва с една брутална подигравка с Народа(обиди , квалификации, арогантно държане)....Между другото, връщането на Борисов го искат повечето Софиянци(всички знаят защо) !!
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То ако ставаше само на приказки да умножиш гласовете, ама не става. Пак ще гласуват 30% и пак ще има същите резултати.
23
4
 
11
 
! Отговори
до бастун преди 10 години
А герберастчето откъде ще ги върне,сигурно от личната си сметка.Е там си има достатъчно парички чопнати от амфетамини и спекула,а те са си народни т.е. чопнати от народа белким реши да ни ги върне нали е народен вожд.
22
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ето пак от сутрин до вечер Бойчо по медиите и ранобудните клошари на протест.
21
3
 
11
 
! Отговори
mi4 преди 10 години
Той съселиня щото много книги е чел и затова ни "работи" като по учебник !Марио Пузо беше написал нещо много истинско(цитирам по спомен) :" Един човек с куфарче и костюм може да открадне много повече от един човек с пистолет в ръка" .Истината е че няма да се оправим, а по-скоро ще ни "оправят" винаги !
20
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това *** сте големи мазохисти, ние ви бием вие пак се репчете,още бой искате,големи мутанти сте, продукт на съветското генно инженерство.С избори няма да вземете властта както и никога не сте я взимали,затова сте се забъркали в гнусната схема с ДПС,алчни и безкруполни *** на българския народ.Винаги сте управлявали чрез преврати и диктатура на пролетариата-така наречената,народа ни иска дясно центриско управление,не иска милостинята на партията ви,затова Борисов пак ще управлява
19
3
 
10
 
! Отговори
дядо преди 10 години
ИНкасирането на избори е "шменти капели"-те на "пържолките за кучетата",дето ги "копахме труповете" и "садете си картофи",а висшистите да гледат овце" докато "с едната ръка ям мас,а с другата ритам мач" и т.н.
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БАСТУНТака правят всички. Затова стават тези финансови кризи още от преди 2 века. Жалко, че страдат и страни като България с традиционно малък дълг
17
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
мачкай боико мачкаи
16
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Днес бегето решиха да замажат резила на Тиквата. :D
15
0
 
8
 
! Отговори
БУДА-ла преди 10 години
Това всичкото се случва, поради това, че давате възможност на група Мързеливци, вместо да ходят да копат на нивата, ги направихте Дупетати, че и заплати и Субсидии им давате на такива... В Параламента трябва да се влиза, както навсякъде - с конкурси и тестове. А не с фалшиви избори и със сбъркани преференциални вотове... А Партиите, сбирщина от Мързеливци и Измамници, отиват в историята. Обещават, а не носят отговорност след това... Къде го има това? И без да свършат работа, получават пари!?...
14
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да ИНкасирали изборите... Трябва да започна да му записвам бисерите, че станаха много и почвам да ги забравям вече. :D
13
3
 
16
 
! Отговори
емо преди 10 години
*** бойко борисов пак се о..а
12
5
 
16
 
! Отговори
смаян преди 10 години
Какви думи от устата на едина мутра и пожарникар.Просто не му отиват,нито на физиономията нито на акъла
11
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Инкасо - банкова операция, при която обслужващата банка събира суми по платежни документи, с които заверява или задължава сметките на своите клиенти. Банките инкасират също и парични средства в брой.Касация- отмяна, унищожаванеТака става, като си чел само една книга през живота си...
10
5
 
18
 
! Отговори
ЦИК преди 10 години
Боце, да ти инкасират напечатаните бюлетини в Костинброд.