Не съм се договарял с ДПС, категоричен е Борисов

Лидерът на ГЕРБ вече виждал "издиханията" на режима на Станишев
Обновена: 6 юни 2014 12:22 | 6 юни 2014 10:07, Веселина Йорданова
138
Не съм се договарял с ДПС, категоричен е Борисов
Бойко Борисов Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отрече да се е договорил с ДПС, след като движението се обяви вчера за предсрочен вот в края на годината.

Борисов заяви, че се надява „режимът на Станишев“ да си отиде днес и допълни, че вижда „издиханията им“. Борисов заяви, че нищо не зависи от ГЕРБ, а от това „как е станал Станишев днес“. Според него „тоталитарният режим е в такъв обем, че парламентаризмът дори е застрашен“.

Още по темата
„Нито администрацията, нито министрите, никой не работи, всичко е спряло“, коментира той.

На въпрос ще стане ли премиер, ако ГЕРБ спечели изборите, Борисов отговори, че премиер трябва да става този, който е най-подготвен.

По думите му не политиците определят кой да е премиер и кой не, а народът.

Борисов заяви, че положението в страната е безпрецедентно тежко и може да се сравни „само след Жанвиденовото време“.

Лидерът на ГЕРБ каза още, че няма никакъв контакт с премиера Пламен Орешарски. „За мен неговото управление беше пагубно и, за съжаление, нищо от експертното, което има в него, той не приложи и загуби името си на такъв. Така че оценката ми коренно се различава с тази на г-н Местан“, каза той.

На въпрос с кого може да седне да пие кафе, Борисов заяви, че „се чува“ с Реформаторите и това е нормално.

Той обясни липсата на кворум с това, че голямата част от депутатите от левицата са партийци от 20 години поред и не са свикнали да ходят на работа.

По-късно лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред кметове от партията, че няма съмнение, че ГЕРБ ще спечели предсрочните избори.

Срещата се провежда в зала „Изток“ на Народното събрание. В срещуположната зала „Запад“ левицата дава пресконференция от 10.30 часа.

Всеки ден оттук нататък е фатален за България, заяви още Борисов, според когото управляващите съзнават, че след провала на изборите трябва да си подадат оставките.

"Знаете много добре какво правят на места, нали, нямате съмнение", се обърна той към кметовете.

Борисов засегна и темата за наказателната процедура за газопровода „Южен поток“.

По думите му управляващите не могли схванат, че трябва да прекратят процедурата, “след като така порочно я направиха“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
3
 
9
 
! Отговори
www преди 9 години
ЩЕ ВИДИТЕ КАК ТИКВАТА ЩЕ УПРАВЛЯВА С ДОГАН ..
68
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не съм се договарял с ДПС, категоричен е Борисовние сигурну
67
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ваньовреме е българина да се събуди ,и да не мисли вече че на него няма да му се случи нещо лошо
66
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ооо, Боко! Welcome! подай ми виното оттам, ако обичаш
65
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 104 АнонименМного бързо ОБЪРНАХТЕ ПАЛАЧИНКАТА!!!!!После Сидеров бил АГА и ПРЕДАТЕЛ С ФЕС!!!!!СМЕШНИЦИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!
64
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И да се е договорил с ДПС, какво от това. Да не би да искате да се договаря с ***.
63
1
 
7
 
! Отговори
ваньо преди 9 години
братя излезнете и тиранията смажете, и с разума си партия изберете ,бог да пази България от неграмотни политици/мутраци /***/и ненаяли се *** ,ааааааааммммммииииииииииннн
62
5
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Давай, Борисов, давай!Ама нека този път шутовете ти да бъдат по-яки. Че миналия път не са били толкова здрави и ни е харесало или искаме още по-силни, та да ни стане хуууубаво.Ако има класация за мазохизъм, то вероятно ние ще заемем едно от първите места.Така че няма защо да се оплакваме - това сме ние и го доказваме при всички избори.
61
0
 
5
 
! Отговори
1 преди 9 години
До Анонимен-90,неговата трътка е най-червена,нима не знаеш,или си ***,който нищо не разбира.
60
3
 
14
 
! Отговори
глава овчО преди 9 години
А помните ли хитът на бати Бойко - студентите да станат овчари?"Как няма работа? Ами има, за овчари в момента, иии така се търси агнешко месо, и овчО, в цяла Европа, че просто, в зеленчукопроизводството. *** той нямал, защото бил антиспециалист." - изказване на тогавашния премиер ББ.----------------Това е моята родина - висшистите овчари, а пожарникарите - премиери!---------------youtube/watch?v=G83uOfXXqOo
59
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този пъпеш на снимката по-горе си НЯМА НИ НАЙ-МАЛКА ПРЕДСТАВА И ИДЕЯ В КАКВИ ПЛАВАЩИ ПЯСЪЦИ НАБУТА БЪЛГАРСКИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ЖИВОТ!!!!!!!Гербаджий,очаквайте си НОВИЯТ КОАЛИЦИОНЕН ПАРТНЬОР-ДПС,докато не ВИ ГО ЗАБИЕ И НА ВАС на два ката и ще гласуваме после ЗА НОВО,ЗА НОВО И НОВО ПРАВИТЕЛСТВО!!!!!!
58
3
 
11
 
! Отговори
от София. преди 9 години
На въпрос ще стане ли премиер, ако ГЕРБ спечели изборите, Борисов отговори, че премиер трябва да става този, който е най-подготвен.Е, значи няма да става. Разумно решние.
57
0
 
5
 
! Отговори
от София. преди 9 години
До Анонименами избирайте Москва или ДПС. Ама внимавайте какво искате, защото може да се осъществи. Само дървените глави не преговарят. Така е било често в българскита ни история. Първо ни бият после се съгласяваме на плеговори. Ама резето хлопна, чадо. Губим земи, достойнство, чест, авторитет. Смятат ни за диви и несговорчиви. Иначе сме велики.
56
4
 
7
 
! Отговори
Бади преди 9 години
Хората ще ви научат накрая,че всико е само фарс ДАНС уит ми Фък уит ми и тн., само и само Бойко да вземе властта учерниха БСП и Атака понеже са в коалиция с ДПС ама сега накрая май и ГЕРБ ще се коалират с ДПС просто защото искат власта а нямам как по друг начин да я получат.
55
3
 
7
 
! Отговори
БОКООО преди 9 години
ПО-ДОБРЕ Е ПСИХИАТРИТЕ ДА ДОЙДАТ!
54
5
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 9 години
Ето сега вече на герберите ще им влезне много здраво :) Довчера викаха "Не искаме турци да ни управляват", а сега ще се прегръщат с тях, в името на общото крадене. Още по-забавно е как ще се прегръщат с Пеевски, срещу когото плюха цяла година, а сега ще трябва да твърдят, че е 'перспективен млад бизнесмен', ха-ха-ха-ха :))))
53
5
 
9
 
! Отговори
info. преди 9 години
Това е към всички почитатели на БОКО ГАЛАВОКО + всичката друга *** като партии!Така нареченото "гласуване" У нас се прави главно за пред Европа и Светът.Властта определя коя партия да бъде или да не бъде,имат личните данни+подписи на около 2млн. души.ТАКА СЕ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИ!!
52
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Давай Боби,ще им скъсаш трътките на червените хмери на изборите !!!
51
6
 
17
 
! Отговори
сс преди 9 години
Кой , кой , кой пи кафе с Местан ???????Кой ,кой , кой направи Бойко тиквата генерал ???Ахмед Доган - той , той ,той дърпа конците от сараите в Бояна !!!
50
2
 
6
 
! Отговори
COMMUNE преди 9 години
СТрАНджАтА-Когато съгласните:с,т и н,вземат по една гласна А,от думата-СТРАНДЖАТА,се получава САТАНА!Ето кой е той,даже се е подписал....