Не съм се договарял с ДПС, категоричен е Борисов

Лидерът на ГЕРБ вече виждал "издиханията" на режима на Станишев
Обновена: 6 юни 2014 12:22 | 6 юни 2014 10:07, Веселина Йорданова
138
Не съм се договарял с ДПС, категоричен е Борисов
Бойко Борисов Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отрече да се е договорил с ДПС, след като движението се обяви вчера за предсрочен вот в края на годината.

Борисов заяви, че се надява „режимът на Станишев“ да си отиде днес и допълни, че вижда „издиханията им“. Борисов заяви, че нищо не зависи от ГЕРБ, а от това „как е станал Станишев днес“. Според него „тоталитарният режим е в такъв обем, че парламентаризмът дори е застрашен“.

Още по темата
„Нито администрацията, нито министрите, никой не работи, всичко е спряло“, коментира той.

На въпрос ще стане ли премиер, ако ГЕРБ спечели изборите, Борисов отговори, че премиер трябва да става този, който е най-подготвен.

По думите му не политиците определят кой да е премиер и кой не, а народът.

Борисов заяви, че положението в страната е безпрецедентно тежко и може да се сравни „само след Жанвиденовото време“.

Лидерът на ГЕРБ каза още, че няма никакъв контакт с премиера Пламен Орешарски. „За мен неговото управление беше пагубно и, за съжаление, нищо от експертното, което има в него, той не приложи и загуби името си на такъв. Така че оценката ми коренно се различава с тази на г-н Местан“, каза той.

На въпрос с кого може да седне да пие кафе, Борисов заяви, че „се чува“ с Реформаторите и това е нормално.

Той обясни липсата на кворум с това, че голямата част от депутатите от левицата са партийци от 20 години поред и не са свикнали да ходят на работа.

По-късно лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред кметове от партията, че няма съмнение, че ГЕРБ ще спечели предсрочните избори.

Срещата се провежда в зала „Изток“ на Народното събрание. В срещуположната зала „Запад“ левицата дава пресконференция от 10.30 часа.

Всеки ден оттук нататък е фатален за България, заяви още Борисов, според когото управляващите съзнават, че след провала на изборите трябва да си подадат оставките.

"Знаете много добре какво правят на места, нали, нямате съмнение", се обърна той към кметовете.

Борисов засегна и темата за наказателната процедура за газопровода „Южен поток“.

По думите му управляващите не могли схванат, че трябва да прекратят процедурата, “след като така порочно я направиха“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
4
 
16
 
! Отговори
GOWO преди 9 години
БОЙКО ПИЕ КАФЕ НЕ САМО С МЕСТАН, А И С ДОГАН НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ
48
3
 
17
 
! Отговори
В следващата серия преди 9 години
В следващата серия пожарникарят (агент Буда) отново ще вдигне кръвното и мюфтията пак ще ходи на свиждане при него.
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Смеял да го направиж !!!
46
2
 
2
 
! Отговори
gerb преди 9 години
palni laji ot ustata na pojarnikar4eto mutreto ot bankja ne ot pravez da ne go barkate s jivkov mola abe dogan samo da Kaje na Mestan hop s gerb i vie sche vaskrsnete ot tuskija kef no naroda sa vas nama da glasuva a sami gerb nemoje da opravlava no nikoga s tur4aljata ot dps tova sche e golamoto predatelstvo taka kakto lukanov djurov mladenov predadoha praveschkija tarikat jivkov
45
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЕЕЕЕ как потрива ръце за полагащия му се по право министерски пост, Цветелини, Прокопиевци, Василиевци и т.н да намажат, а ния пак с ПОСТНАТА ПИЦА !!!
44
5
 
15
 
! Отговори
до 78 преди 9 години
Много щастливо живееше народа преди една година, спор-няма. Хората теглеха заеми за да си плащат тока, много не бяха взимали заплати по една година, бунтове по улиците и живи хора се самозапалваха. Голямо щастие беше.
43
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а трябва. Защото в този момент изборът е Москва или евоантлантическия ни избор. Защото БСП ни дърпа към Москва. Ето идва външния министър на Русия, уж заради годишнна от дипломатическите ни връзки. Чух идвал и републиканския сенатор, който беше в конкуренция с Обама и се преценява като част от ястребите. Това раздвижване е ЗНАКОВО. Тук е слабото място на НАТО и ЕС- ние московски *** 50 год. Ние най- верния приятел на СССР. нима някой е забравил? Е, ББ БКП все още те дърпа май?
42
0
 
1
 
! Отговори
bg преди 9 години
nikoi ne ti varva na tapite ti prikaski vstischko ot tvoita Usta e Propaganda i jivkovisam toi ti e utschitela i kato nego se darjisch i govorisch no humora ti e tap jivkov imasche hitar podhod praveschkija selendur a ti boiko ne ti miasch milizionerski stil laf sa tapite balgari ne sa inteligenziata ne te haresvat horata kolkoto i da im rasvivasch teoriata ti kolkó si velik kolko zezo e nevined i t.n. varnete milionite s zaza seksa mutesata ti atanasova da varna 26 mil. na sdavnata kasa mutri
41
8
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Хайде, да идва Борисов на власт, та да заживее народа отново щастливо, доволно и спокойно!Както беше допреди една година.Макар че никак не харесвам ГЕРБ, но мисля, че е необходимо да се ускори затриването на обикновените хора, защото тази бавна агония е по-мъчителна.А ДПС ще стои завинаги във властта и ще бъде фактор при което и да е првителство. А какво означава това, нека всеки сам да го осмисли.
40
2
 
0
 
! Отговори
Нищо, бе, преди 9 години
ще се договориш по-късно. Неизбежно е, колкото и да се дуеш, няма да имаш достатъчна подкрепа, защото по-добре празна бюлетина, отколкото за подстрекател на самозапалвания. Ще се договориш, няма къде на бягаш. Лошото е, че всички теглим от такива договорки, вместо да ви оставим да си говорите по килиите.
39
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
колко много е щастлив боко, че ще се върне на власт с помощта на ДПС очаква се двете партии да се слеят в едно - всичко е оговорено- пак кал в очите.ще има баница за всички гласували за новата формация - честито българийо .
38
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе, я, моляти се! Лъжи, лъжи и пак лъжи. Разбира се, че са се договорили за следващия кабинет! Тези приказки само на *** електорат могат да ги говорят и да си мислят, че някой им вярва! А кафе пи ли днес Бойко?
37
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 51"Турчин", но не член на ДПС, а скулптор, известен и извън пределите на държавата, който направи съществени неща за Българската култура.В нормалните държави, никой не преследва хората заради техния етнически произход, но и никой не оставя да се създават партии под турско, или руско знаме, никой не гори знамето на обединена Европа, за да отпразнува победата на окупатора на собствената му държава !
36
3
 
5
 
! Отговори
Иван преди 9 години
СТРАНДЖА, ама, ти верно се появяваш, само, като се заговори за избори, платена писарушке. Добре, че си толкова нелеп, че хората не те вземат насериозно. Незнам колко ти плащат, но си хвърлят парите на вятъра, ти успешно успя да отвратиш много хора от ГЕРБ:)
35
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дотук бяха ГЕРБ, сега вече здраво изгубиха подкрепа. Който се е заиграл така с антиконституционната партия ДПС, символ на корупцията в България, не е свършил добре. Примери колкото щеш: СДС (на Ф.Димитров), НДСВ, БСП, а също и 'Атака'. ГЕРБ може да спечелят подкрепа от турците и ***, но ще загубят и малкото останала им подкрепа от българите.
34
7
 
12
 
! Отговори
ха ха ха преди 9 години
СТРАНДЖАТА-МАНДЖАТА е най-активен от няколкото *** герберунгели във форума!Браво другарю...милиционер!Браво!
33
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко е пич и лидер, а не като Педро. Затова като каже нещо, значи е вярно. А и сам знае, че прегръдка с дпс ще е самоубийство. Така че нека масово гражданите и българите гласуваме, за да спечели ГЕРБ пълно мнозинство и да управляват сами, не да им трябват РБ или някой друг
32
3
 
11
 
! Отговори
до Генади преди 9 години
По принцип има логика, но не знам как ще стане в момента. На следващите избори ще спечели ГЕРБ и Станишев 100% ще тръгне да отмъщава, а Борисов ще почне отново да обвинява предишната власт, т.е. пак влизаме в познатия омагьосан кръг, с хвърляне на кал меду ляво и дясно, а Доган пак ще излезе на далавера, сух от цялата работа и със стабилен електорат. Дефакто той клати стабилността.
31
6
 
13
 
! Отговори
реалист преди 9 години
Всички гербери от върхушката над 45годишна възраст са все комунисти , а останалите са все синове и дъщери на комунистически лидери.Е , за какви демократи става въпрос?И каква промяна чакаме от сина на старшинката , станал личен приятел на Тато , после мутра и контрабандист,а накрая генерал с указ на Гоце?Опомнете се бе хора!
30
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не се бил договарял с ДПС, а защо носът му се е удължил?