Не съм се договарял с ДПС, категоричен е Борисов

Лидерът на ГЕРБ вече виждал "издиханията" на режима на Станишев
Обновена: 6 юни 2014 12:22 | 6 юни 2014 10:07, Веселина Йорданова
138
Не съм се договарял с ДПС, категоричен е Борисов
Бойко Борисов Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отрече да се е договорил с ДПС, след като движението се обяви вчера за предсрочен вот в края на годината.

Борисов заяви, че се надява „режимът на Станишев“ да си отиде днес и допълни, че вижда „издиханията им“. Борисов заяви, че нищо не зависи от ГЕРБ, а от това „как е станал Станишев днес“. Според него „тоталитарният режим е в такъв обем, че парламентаризмът дори е застрашен“.

Още по темата
„Нито администрацията, нито министрите, никой не работи, всичко е спряло“, коментира той.

На въпрос ще стане ли премиер, ако ГЕРБ спечели изборите, Борисов отговори, че премиер трябва да става този, който е най-подготвен.

По думите му не политиците определят кой да е премиер и кой не, а народът.

Борисов заяви, че положението в страната е безпрецедентно тежко и може да се сравни „само след Жанвиденовото време“.

Лидерът на ГЕРБ каза още, че няма никакъв контакт с премиера Пламен Орешарски. „За мен неговото управление беше пагубно и, за съжаление, нищо от експертното, което има в него, той не приложи и загуби името си на такъв. Така че оценката ми коренно се различава с тази на г-н Местан“, каза той.

На въпрос с кого може да седне да пие кафе, Борисов заяви, че „се чува“ с Реформаторите и това е нормално.

Той обясни липсата на кворум с това, че голямата част от депутатите от левицата са партийци от 20 години поред и не са свикнали да ходят на работа.

По-късно лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред кметове от партията, че няма съмнение, че ГЕРБ ще спечели предсрочните избори.

Срещата се провежда в зала „Изток“ на Народното събрание. В срещуположната зала „Запад“ левицата дава пресконференция от 10.30 часа.

Всеки ден оттук нататък е фатален за България, заяви още Борисов, според когото управляващите съзнават, че след провала на изборите трябва да си подадат оставките.

"Знаете много добре какво правят на места, нали, нямате съмнение", се обърна той към кметовете.

Борисов засегна и темата за наказателната процедура за газопровода „Южен поток“.

По думите му управляващите не могли схванат, че трябва да прекратят процедурата, “след като така порочно я направиха“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
5
 
14
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Борисов, защо пак лъжеш? И кого се опитваш да излъжеш? Ти сам призна, че си разчитал на ДПС при четвъртия вот на недоверие. С ДПС задружно променяхте изборния Кодекс, изцяло в своя изгода. Сега задружно се опитвате да дойдете на власт, като ти се опитваш да замениш Станишев като основен *** на ДПС. Е, Борисов, цяла България отново те пита: защо пак ЛЪЖЕШ?????
28
3
 
7
 
! Отговори
COMMUNE преди 9 години
Странджата,още ли си жив? "Гербова марка такава",свърши ли ти "стажа в белене".Или "гробаджиите", те активираха веднага след,като чуха думичката-избори?
27
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз за пръв път да харесам, пост на Генади:))) Странджата е доказано слабоумен за редовните посетители на сайта, от години ни залива с глупостите си, не му се връзвайте:)
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да припомня че този съшия назначи турчин за Министър на културата на България-турчин,който говори псува на турски,и бие полицай - вместо в затвора тиквата го назначи за министър!!!
25
0
 
6
 
! Отговори
до 43 преди 9 години
Доган е този който съсипа БСП, удари едно рамо на ГЕРБ на предните избори, с разпределянето на порциите, а като се замисля при предната тройна коалиция, повечето гафове бяха с хидроинженера и депесарските издънки с "Околна среда", а сега Местан дозакопа партията. Ако се лепне на ГЕРБ, има вероятност да унищожи и тях.
24
0
 
6
 
! Отговори
КУРЧАТОВИЙ 104 преди 9 години
Молете Богу за милост.Иначе "тия и ония",безпирно ще ни се "изреждат"!!!
23
3
 
8
 
! Отговори
Tina преди 9 години
"На кръгъл час" ГЕРБ се обясняват, че няма коалиция с ДПС.Всичко това кара човек да се замисли, че всъщност такава има...
22
4
 
9
 
! Отговори
само да кажа преди 9 години
бравооооу бойку ще спечели пак но само да кажа едно нещо защото заблуденото племе не вижда явните неща то вижда само как бате бойку мачка та преди газта беше 1.40 лв. по бензиностанциите падна великия бате бойку и газта стана 1.24лв,след това стана 1.19лв. а сега е 1.17 лв.друг е въпроса че мафиотите само си вдигат цените на продуктите,преди бензина и нафтата постоянно сменяха цените на горе,а сега не са мръднали с месеци та такива работи нищо изберете си бойко пак щом ще е по добре ама за кого?
21
3
 
12
 
! Отговори
реалист преди 9 години
ГЕРБ+ДПС, е това вече е голяма гротеска, гигантска, след целия лай, който чухме последната една година! Машала Боцко ефенди...
20
0
 
9
 
! Отговори
политолог преди 9 години
Всякакви коментари са възможни за изказването на Местан , но той се подигра на БСП и Станишев. Това става когато се целуваш и извиняваш на подлеци и ***. Този резил на Станишев никога няма да се забрави.
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Реално, единственият шанс ДПС да бъде изолирана от властта, е коалиция ляво-дясно.
18
3
 
3
 
! Отговори
българин преди 9 години
Докато лъжат и мажат, преди една седмица ДКЕВР тайно УВЕЛИЧИ ЦЕНАТА НА ПАРНОТО в цялата страна с 12-19%. ВСЯКО ДОМАКИНСТВА С ПАРНО ЩЕ ПЛАТИ 200-350 лв. ПОВЕЧЕ ИДНИЯ СЕЗОН. ТОВА Е УБИЙСТВЕНО и ЗА ТОВА УВЕЛИЧЕНИЕ НЯМА НИКАКВИ ОБЕКТИВНИ ПРИЧИНИ. НЕ СПЕТЕ, БЪЛГАРИ, ДУШАТ НИ И НЯМА КОЙ ДА НИ ПОМОГНЕ. НА ПРОТЕСТ НА УЛИЦАТА ПРОТИВ УВЕЛИЧЕНИЕТО, ПРЕДИ ДА СА ГО ПРИЕЛИ ОФИЦИАЛНО. НА ПРОТЕСТ НА УЛИЦАТА, ДОКАТО ПРАВИТЕЛСТВОТО чрез ДКЕВР НЕ ОТМЕНИ УВЕЛИЧЕНИЕТО. ПРОТЕСТ НА УЛИЦАТА СЕГА! ИНАЧЕ УМИРАМЕ ПРАВИ!
17
5
 
14
 
! Отговори
емо преди 9 години
мръсникът боко тиквата е готов и на коалиция с дявола само и само да е във власта за да крадне.отново ще започнат да истичат милиарди към америка и европа
16
1
 
10
 
! Отговори
Бънди преди 9 години
Не си, тепърва ще се договорите на тържествено кафе в Сараите. Там Доган всичко ще ви обясни.
15
3
 
10
 
! Отговори
Киро Майтапа преди 9 години
Добре, сегашното правителство ясно, но замислете се пък колко ще оцелее, правителство на ГЕРБ, подкрепяно от ДПС, ами веднага ще се вдигнат мащабни протести, защото на ГЕРБ трябва да им е ясно, че не са толкова харесвани, колкото си мислят... на евроизборите реално за тях са гласували 9-10% от хората
14
5
 
5
 
! Отговори
до 20 преди 9 години
До СТРАНДЖАТА"ЗА КОМУНИСТИТЕ БОЙКО Е УБИЕЦ. УБИ КОМУНИЗМА."А най добре да се каже САМОубиец ..... все пак той още си е БЕКАПИСТ с книжка в джоба!
13
0
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Избори...веднага,но преди това,Закон за...задължителното гласуване;това е казал Станишев на сутрешната сбирка на парламентарната група на Бесепето.Това ще бъде оповестено и на извънредния брифинг на ръководството на партията.Явно Станишев е...обиден на Местан,който всъщност има кукловод Доган.Време беше и той да се...о$ка;едни задължителни избори,ще смъкнат поне два пъти,тежеста на Депесето в парламента,а балансьорската им роля ще остане в...историята.
12
3
 
10
 
! Отговори
arhar преди 9 години
E щом сте тарикати те ви те...... союз ТУРСКА ТИКВА
11
1
 
14
 
! Отговори
mery преди 9 години
Ако след изборите Борисов се коалира с ДПС ще предаде избирателите си и просто ще обрече ГЕРБ на гибел!
10
4
 
6
 
! Отговори
пъцко преди 9 години
станишката не е работил един ден в живота си, вярно. интересно боко простата тиква какво си мисли, че е работил? люскане не уискита дозори в нерон (когато баш мутрите не са наоколо де)?