Оставка на Станишев не решава проблема в БСП!

Избори трябва да се организират по-скоро, зове Страхил Ангелов
Обновена: 10 юни 2014 10:27 | 10 юни 2014 10:21,
52
Оставка на Станишев не решава проблема в БСП!
Страхил Ангелов, Снимка: Нова телевизия

Оставката на лидера на БСП Сергей Станишев няма да реши проблемите на партията, коментира депутатът от „Коалиция за България“ Страхил Ангелов в сутрешния блок на Нова телевизия.

По думите му решението е да се проведе открит разговор и да има диалог. 

Още по темата
Според Ангелов изборите трябва да се организират по-скоро. "Не може повече да се продължава така. Трябва да сменим подхода – не може да се назначават хора, които аз виждам за първи път – назначават ги и не мога да се срещна с тях. 2 месеца търсих министъра на културата, той не си вдига телефона, отсече социалистът.

Ангелов отхвърли твърденията на в. Стандарт, че на „Позитано” има бунт и искат Конгрес на партията. Винаги когато сме ходили на избори, сме правили Конгрес на партията, за да видим програмните документи и с какви послания ще отидем на избори. А това са предсрочни избори“, заяви Страхил Ангелов.

"Не разбирам огромното желание на някои хора да управляват. България е в доста недобра кондиция. Щом идват трима американски сенатори в неделя и решават дали ще има газ или не, и решават за половин Европа – това е изключително унизително, отсече депутатът по повод визитата на американските сенатори в България, след която премиерът Орешарски спря проекта „Южен поток“ до разбирателство с ЕК.

Социалистът коментира, че не знае от какво са породени проблемите между ДПС и БСП.

Надявам се днес на Националния съвет на партията ръководството да ни обясни какво се случи с ДПС, аз наистина не знам, посочи Ангелов, като не отрече, но и не потвърди, че една от причините е желанието на Сергей Станишев да стане министър-председател.

Запитан дали смята, че сега няма диалог в БСП и еднолично ли се взимат решенията, Страхил Ангелов заяви: 

Щом останахме изненадани от изказванията на Лютви Местан, кой взима решенията? Може би се получи, че Местан ни начерта политическия хоризонт”, заяви червеният депутат и допълни, че не е било редно да научи за намеренията на ДПС от телевизията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: БСПстрахил ангелов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименИли е син на бат Сали, или е ходил във Сирия да пита Башар кой му е баща!!!!!
25
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя от снимката да не би да е син на бат Сали парламентариста?????
24
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Страхотна снимка. Тя говори достатъчно за потенциала на тази партия.
23
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе Страхиле, слепи и глухи ли сте? С този лузър Съселов ще откажете и бабичките да гласуват за вас. Нужни са радикални промени и на лидера и тези под лидера и на политиката и.т.н. Но като са ви корави главите карайте така и ще се видите на дъното.
22
10
 
2
 
! Отговори
ха ха преди 9 години
До Анонимен 20 - Стига вече с тези ***, че герберите са по-*** от ***! Вече не вървите! А сега ще ти кажа какво ще се случи след изборите - Видяхме в предния парламент какво се случи! ГЕРБ, докато им бяха удобни, използваха и Атака, и РЗС, и ДСБ Синята коалиция и накрая какво стана - разцепи всички тези партийки, напазарува си "независими" и си правеше, каквото си искаше! Същото ще се случи и сега! Ще прикоткат РБ, ако се наложи, а после я някой се е опълчил, ХОП -в батака!
21
0
 
9
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Страхил е големия демократ и европеец, който ходи да лиже Г3 на Асад в Сирия.
20
1
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
Докато народа не ви изхвърли всички тотално от властта, няма да го махнете това ционистко *** начело. СЛЕД 3 МЕСЕЦА - ВЪН БСП ОТ ВЛАСТТА. МЕКИ *** КИТКИ KATO ЛИДЕРА СИ СТЕ..
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ха хаАбе *** ти на коя планета живееш,мой не на тази,долните *** окрадоха и съсипаха страната,на теб какво са дали да лаеш с глас за тях.
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има БСП има проблем,няма БСП няма проблем.Най-добрия комунист е мъртвия,най-добрия социалист е бития и е..н от ДПС . Това му е съдбата на Станишев, бой и е..не,сам си го избра с златната целувка.
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПРАВИЛНО ДРУГАРЮ СТРАХИЛ ! ШУТ , СИЛЕН ШУП В ДЕБЕЛИТЕ ВИ АЛЧНИ,МИЛИОНЕРСКИ *** ОТ БЪЛГАРИЯ !
16
11
 
1
 
! Отговори
ха ха преди 9 години
До Анонимен 15 - Какво спасение бе! Орешарски няма от какво да се срамува! Всичко, което се направи е в правилната посока! Вие трябва да се срамувате, които само плюете положителното, а се възхищавате точно на тези, на които им излязоха и записи, в които най-позорно тъпчат законите в тази държава и личат злоупотребата с власт и влияние по най-високите етажи на държавата; възхищавате се на тези, които ви тъпкаха и изхарчиха милиарди без лев за нито една прослойка в обществото!
15
2
 
8
 
! Отговори
Гого преди 9 години
Единствения изход за партията е един: не забавно разпускане на партията,връщане на национализираните имоти на истинските собственици,да върнете откраднатата народна пара от пенсийония фонд,външно търговските дружества.Национализация на сем.Овчарови,Станишеви,Живкови и цялото крадливо политбюро и може нещата да се наредят
14
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Герб е спасението на България от бсп, дпс, ббц.
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички новини започват и свършват с проблемите на БСП както преди 1990 година... трябва да сменим МЕДИИТЕ С БУНТ И СТРЕЛБА ....ТЕЗИ *** ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗБИТИ ДО КРАК....
12
6
 
3
 
! Отговори
Боби преди 9 години
Все едно, Бойко да напусне ГЕРБ хаха по-скоро ще пукнат, но няма да пуснат кокала. Съществуването им е изградено около това да "управляват" и да са ТОП хахаха мания мания е състоянието на двата индивида
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма проблем, няма бсп.
10
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП ще се препънат с ГЕРБ кой да направи по бързи избори!Кой ще се наведе по-дълбоко на Вашингтон, кой ще вземе рушвет от Уестингхаус, ЕРП-тата и другите 'инвеститори'!Аре, че ГЕРБавите огладняха и оскотяха, съскат като хиени, дайте им пак да ни изпомпят, искам да видя Буда пак в болница след народно възстание!
9
3
 
15
 
! Отговори
ФЕН преди 9 години
Проблема на БСП е, че Бареков ви открадна бразилския лекторат! :D
8
3
 
12
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Лека и пръст на БСП. С кадри като гея, този нискоинтелигентен маймун и оня *** дето караше с 200 да натисне копчето за кворум в парламента, няма как тая партия да продължи да съществува. Какво знаем за Страхил? Това, че на своя глава отиде да подкрепи режима на Башар Асад в Сирия. И това май е целия му принос към политиката в България, който е отрицателен при това. Обаче, този бабун нещо се изживява като фактор някакъв. Ако не са бабите и ***, байовите, и 5 депутата няма да имате.
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боли ме фара дали компартията има проблем. Проблема е другаде в комисионната която требе да се връща!