Посрещнаха Орешарски с викове "Оставка" в парламента

Премиерът дойде в НС за петия вот на недоверие към кабинета
Обновена: 11 юни 2014 19:44 | 11 юни 2014 13:00, Веселина Йорданова
203
Посрещнаха Орешарски с викове "Оставка" в парламента
Снимка: Булфото, архив

С викове "Оставка" беше посрещнат в пленарна зала премиерът Пламен Орешарски, който дойде в парламента за петия поред вот на недоверие към кабинета, внесен от ГЕРБ за фискалната политика.

"Добре дошъл, при нас винаги е шумно, това значи, че е жизнено", посрещна го и председателят на НС Михаил Миков.

В пленарна зала са и вицепремиерите Даниела Бобева и Зинаида Златанова, финансовият министър Петър Чобанов и министри от кабинета.

Още по темата
От името на вносителя ГЕРБ мотивите за искания вот на недоверие изложи Менда Стоянова. Тя заяви, че правителството на Пламен Орешарски не може да се справи с приходната част на бюджета и може да се говори за близо 1 млрд. лева неизпълнение.

Предизборните заклинания, че управляващите знаят как да преборят контрабандата, бяха забравени, посочи тя. Стоянова обвини управляващите, че са извели трупането на нови дългове като добродетел, без да се държи сметка, че тези дългове не са на правителството, а на всички българи.

В разходната част на бюджета тя видя липса на реформи и определи като арогантно разпределението на парите от публичната инвестиционна програма.

Стоянова изтъкна, че липсата на доверие към правителството и неговата нерешителност карат ГЕРБ за пореден път да подчертае, че българските граждани нямат време за губене, а имат нужда от силно управление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
5
 
7
 
! Отговори
Пецо преди 9 години
До Цецоголеми пидали сте ГЕРБ, асмо за клатене си мислите. през оная работа ми е как се казваш щом си фен на мутромилиционери. прости сте, затова се разбирате. аре оди да ставаш очар щот се търси овчО.
72
6
 
9
 
! Отговори
МИСТЪР КЛИЙН преди 9 години
БОКО ТИКВАТА СЕ БЕШЕ ИЗДОКАРАЛ С ИЗМОЛЕНАТА ОТ ДОГАН И ПЪРВАНОВ ГЕНЕРАЛСКА УНИФОРМА ПРИ ПОСРЕЩАНЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА ДЖОРДЖ БУШ МЛАДШИ. ВСИЧКИ ПОМНИМ КАК БУШ ПРОСТО ГО ПОДМИНА И РЪКАТА НА ЛЮБИМИЯ ГЕНЕРАЛ ОСТАНА ДА ВИСИ ВЪВ ВЪЗДУХА. БЕШЕ ТОЧНО КАТО ***.САМО СИ ПРЕДСТАВЕТЕ- МУТРА ГЕНЕРАЛ.ДОСУЩ КАТО В КОЛУМБИЯ ПРИ НАРКОМАФИЯТА СЪСТОЯЩА СЕ И ЗАКРИЛЯНА ОТ ГЕНЕРАЛИ.ТАЯ МУТРА ОМАСКАРИ ПАГОНА,КАТО ВСИЧКО ДО КОЕТО СЕ ДОБЕРЕ.А В ЛИМУЗИНАТА НА БУШ БЕШЕ СТАНИШЕВ,ПРИЗНАТ ОТ АМЕРИКАНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТЗА MR CLEAN
71
2
 
3
 
! Отговори
Винету преди 9 години
До 92. Това го беше написал и преди евроизборите. :)
70
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хайде стига вече с тези избори. Резултатите са ясни и въпроса е приключен. ГЕРБ спечели, народа загуби.
69
4
 
6
 
! Отговори
Idealist преди 9 години
Аз не съм привърженик на Правителството на Орешарски, но като гледам какво се задава на политическия хоризонт, смятам че не времето да подаде оставка даже и да го притискат от кръга Станишев. Избори през лятото са пагубни за България. Те обслужват интересите на Станишев- Моника и Буда-Цецо Седмака. Тежи двамата са едни от най-големите рушители на България.
68
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ИСКАМ БОЙКО НА ВЛАСТ ИСКАМ ДА УПРАВЛЯВА ДЪЛГО ДА ПАЗИ ВЛАСТА С ПОЛИЦИЯ И АРМИЯ ИЗКАМ ДА ВИ ОПРАВЯ ДА ВЪРНЕ ДЯНКОВ ОНАЯ ФИДОСОВА, ЦВЕТАНОВ ИСКАМ ДА ВИ НАПРАВИ КАКВОТО СИ ПОИСКА ЗАЩОТО ВИЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ ГЛАСУВАЙТЕ И ГО ИЗБЕРЕТЕ ПОЖИЗНЕНО
67
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АБЕ ИМА ЛИ ОЩЕ ЛУДИ КЪДЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ
66
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А бе, червени тролчета, за вас освен Боко или Сатанишев друго няма ли?
65
1
 
6
 
! Отговори
Цецо преди 9 години
Мецо ли си, клецо ли си? Да, точно Цецо се казвам. Цветозар Петков. А Цецо Цветанов ще клати тебе скоро.
64
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изведнъж всички български партии забравиха за ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ, защото така им наредиха американските сенатори.Задължителното гласуване щеше да унищожи ДПС.Америка обаче пази ДПС като зеницата на окото си.*** и ислямизацията на България продължава ...Обедняването и изчезването на българите също.И за това вече няма кой да ме убеди, че са виновни нито "комунистите", нито руснаците.Видя се, че България е колония на САЩ ! Колония от най-долнопробен и обиден характе
63
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само, като му видиш ехидната селска физиономия и си спомниш как от седесар стана бесепар, защото не му дадоха да стане кмет на София и ти става ясно за какъв и за какво иде реч. Жалко, че българския народ е толкова *** та търпи такива *** да ни управляват. България никога няма да се оправи! Самите българи не го искат. Българина иска да живурка, като мижитурка, да си прави по някое левче от далаверка и това му стига. *** НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА!
62
2
 
5
 
! Отговори
Мецо преди 9 години
До Цецощо ти Цецо ли се казваш? Цветан? Цветанов? *** жалък
61
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе германците що не си врътнат кранчето на източен поток като искат санкции към Русия и да не получават руски газ ама не са толкова глупави като нашите управници управлявани от чичо Сам
60
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българинът е мазохист. Борисов е хитър, той знае, че Българинът е комплексар, див *** по природа и много добре си играе картите. Признавам си, че е изпекан политик. Политик в смисъла на управление на слабостите на хората в своя полза и извличане на максимален дивидент за себе си! Българино, успех с мутрата, успех със сините комунисти на прехода, с тока и ОП-тата, края му се вижда! Амин.
59
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ген. Бойко БорисовТочно ГЕРБ със селяндурското си поведение превърна Парламента в цирк!Благодарение на ГЕРБ хората загубиха поне по 5 години от живота си!За да може Пикаещата Мутра,да начеше крастата си за власт!
58
4
 
8
 
! Отговори
12333 преди 9 години
До Карл МайГЕРБ сте толкова долни и жалки, колкото и БСП и ДПС, за кви се мислите, жалку мутри. Мразите големите комунисти щото ви презираха, Доган например е професинален ДС слухтар по затворите, сега си връща, Боко не го приели в симеоново поради слабоумие, не можал дори истинска мутра да стане и сега генерал, кмет, премиер, следва може би президент. жалки *** сте всички комунисти и мутромилиционери. а ти си долен ***, от най-жалките. долу БСП-ГЕРБ-ДПС
57
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изведнъж всички български партии забравиха за ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ, защото така им наредиха американските сенатори.Задължителното гласуване щеше да унищожи ДПС.Америка обаче пази ДПС като зеницата на окото си.*** и ислямизацията на България продължава ...Обедняването и изчезването на българите също.И за това вече няма кой да ме убеди, че са виновни нито "комунистите", нито руснаците.Видя се, че България е колония на САЩ ! Колония от най-долнопробен и обиден характер
56
6
 
6
 
! Отговори
Цецо преди 9 години
А защо всички червени елфчета са анонимни?
55
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гнусните червени *** са налазили статиите,да вземат някои лев за последно.***,за лекарства да ги дадете тези левчета!!!Скоро пак трябва да ровите по кофите.Нека всеки който се чувства гнусен червен ***,да се включи сега:)))
54
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Миков пак е снощен завалията