Посрещнаха Орешарски с викове "Оставка" в парламента

Премиерът дойде в НС за петия вот на недоверие към кабинета
Обновена: 11 юни 2014 19:44 | 11 юни 2014 13:00, Веселина Йорданова
203
Посрещнаха Орешарски с викове "Оставка" в парламента
Снимка: Булфото, архив

С викове "Оставка" беше посрещнат в пленарна зала премиерът Пламен Орешарски, който дойде в парламента за петия поред вот на недоверие към кабинета, внесен от ГЕРБ за фискалната политика.

"Добре дошъл, при нас винаги е шумно, това значи, че е жизнено", посрещна го и председателят на НС Михаил Миков.

В пленарна зала са и вицепремиерите Даниела Бобева и Зинаида Златанова, финансовият министър Петър Чобанов и министри от кабинета.

Още по темата
От името на вносителя ГЕРБ мотивите за искания вот на недоверие изложи Менда Стоянова. Тя заяви, че правителството на Пламен Орешарски не може да се справи с приходната част на бюджета и може да се говори за близо 1 млрд. лева неизпълнение.

Предизборните заклинания, че управляващите знаят как да преборят контрабандата, бяха забравени, посочи тя. Стоянова обвини управляващите, че са извели трупането на нови дългове като добродетел, без да се държи сметка, че тези дългове не са на правителството, а на всички българи.

В разходната част на бюджета тя видя липса на реформи и определи като арогантно разпределението на парите от публичната инвестиционна програма.

Стоянова изтъкна, че липсата на доверие към правителството и неговата нерешителност карат ГЕРБ за пореден път да подчертае, че българските граждани нямат време за губене, а имат нужда от силно управление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не искаме Ореха да ни намалява цената на тока и да ни увеличава доходите.Искаме си Тиквата да ни увеличи цената на тока и да ни замрази доходите.Ууууууууу, ОСТАВКА !
32
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е как така Протестърите скоро ще останат без работа, ама само за малко... След това ще имат пак доста работа, когато дойде Боко на власт... Тогава започва истинската работа на Протестърите...
31
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Б.Борисов е единственният ни добър държавник. ГЕРБ ако са, тук ще добиваме собствен шистов газ, а тези червени *** мислят само как да ни вържат с русия. Цял свят е против русия и комунистите, само тук все още има техни подръжници, докога. 45 години руско робство не стигат ли? Руснаците и сега желаят да сме отново под руско. НЕ НА РУСИЯ ДА НА САЩ, ЕС и НАТОСАМО ГЕРБ
30
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма го Мишо Шамара да организира бабичките на контрапротест.
29
3
 
11
 
! Отговори
до 37 преди 9 години
Като казваш ЦЕНИТЕ НА ТОКА, имаш предвид тези, дето Боко ги увеличи 4 пъти за 3 години (общо с 58%), а Орешарски като доде ги намали, макар и само със скромните 5%Та за тези ЦЕНИ НА ТОКА ли говориш, или за някакви други ?
28
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Станишев е получил инскрукции от КГБ да свали правителството и веднага нови избори в България заради това, че Орешарски се огъва пред американците. Всичко е ясно.
27
3
 
11
 
! Отговори
до 22 преди 9 години
Да, обаче Генерала е обикновен страхлив лаYньо, пък и замина за САЩ.Той между другото, като се разклатят нещата в Държвата, винаги бяга.
26
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 9. Не позна този път. Номерата на мафията с цените на тока и аферата с Кюстендилските бюлетини вече си изпяха песента.
25
4
 
7
 
! Отговори
изчезвай дебил преди 9 години
До тук добре!А сега чемадан,вакзал и Масква еничер червен фашист!!!
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До българин25 и на теб благодаря. Ох луда работа. :)
23
1
 
2
 
! Отговори
patriot преди 9 години
Edni i sashti svine ni upravlqvat i samo si menat mestata gerb-bsp bsp-gerb ! predishnite godini bsp,sds,ndsv i dr. Tezi maimuni vsi4kite sa zaedno i razigravat cirkove pred naaroda da mu zamazvat o4ite igraqt si na upravlqvashti i opzociq i kradat naroda i predavat negovata 4est !Tezi maimuni sa podlogi na drugi narodi no ne i na BALGARSKIQ NAROD !! zatova vsi4ki balgari da stanem i da gi lin4uvame publi4no !!!!!
22
6
 
9
 
! Отговори
асан преди 9 години
Долу ореха,да гивее шейха ! Братя роми,*** и ***,гласувайте за ГЕРБ.Ще стамен всички шейхове.Ще изнасяме газ и нафта и ще ядем и пием.Да живее чалгата !
21
6
 
9
 
! Отговори
изнервен преди 9 години
Ха-ха-ха, "най-успешното" правителство на всички времена си отива безславно, натирено от собствените му довчерашни клакьори.
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като ги гледам депутатите колко редовно ходиха на работа през последната година за пореден път се убеждавам ,че парламента не трябва да бъде повече от 60 човека.
19
5
 
11
 
! Отговори
Dan преди 9 години
16 минути 22 коментара...хм и само един дето харесва Орешарски ...хм... абе аз ви казвам ,че тролят директно от Народното Събрание, ама някои не ми вярваха...много ниско паднаха!
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и ко ша прайм ся?
17
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 1519 - Благодаря :))) Разбрах.Голям автогол си е вкарал Пламен, че и Бойко покрай него.
16
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей сега е момента някой генерал да тропне с юмрук, да вдигне армията и да изрине всички от парламента, всички, без изключения!!!!!!!! Всичките са българоубийци!
15
12
 
8
 
! Отговори
ром с манго преди 9 години
Орешарски да се маха.Да идва шейх Бойко.Ще продаваме газ и нафта и само ще ядем и пием.Да живее чалгата,да живее Бойко ! Само ГЕРБ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14
3
 
6
 
! Отговори
до 11 преди 9 години
Ти само си мислиш че си българският народ. Ти си си просто ТИ. Народът е друга бира.