ГЕРБ заплаши с напускане на парламента

БСП умишлено провали кворума днес, смята Цачева
Обновена: 2 юли 2014 14:58 | 2 юли 2014 14:56, Камелия Цветанова
55
ГЕРБ заплаши с напускане на парламента
Цецка Цачева. Снимка: Булфото, архив

ГЕРБ почти заплаши с напускане на парламента, който ще продължи да работи до 6 август. Причината за това стана несъгласието на опозицията с поведението на депутатите от БСП заради промените в Наказателния кодекс, които влязоха в дневния ред по искане на опозицията.

Според зам.-председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цецка Цачева от БСП умишлено са провалили кворума днес, за да не се обсъждат законовите поправки.

Още по темата
"Надявам се и призоваваме за пореден път за размисъл, за разум в това, което вършат, защото да загубим цял един ден в процедури за това каква да бъде програмата ни за тази седмица, след като вчера тя е уточнена между трите парламентарни групи, е недопустимо и няма да оставим без санкция едно такова поведение”, заяви тя.

Според нея управляващите за пореден път са демонстрирали неискреност в поетите ангажименти от тях.

"Оттук насетне ГЕРБ ще има реципрочни действия на това, което те ни предлагат. Без групата на ГЕРБ кворум не може да има в това Народно събрание. Няма да сме ние тези, които ще крепим тяснопартийните им интереси в последните дни на 42-то Народно събрание", заплаши Цачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Kato se znae, che sushtestvoto na snimkata koeto prilicha na Godzila e bilo partien sekretar na BKP ne na BSP, kakvi chuvstva iskate da izpitvame kum nego? Samo otvrushtenie I pognusa, nishto drugo.
45
7
 
2
 
! Отговори
ИВАН преди 9 години
ГЕРБ ЕДНА ГОДИНА НЕ ВЛЕЗНАХА В ПАРЛАМЕНТА Ь СЕГА ПЛАШАТ ЧЕ НЯМА ДА ВЛЕЗНАТ.....В ПРАВИЛНИКА НА НС ПЪРВА ТОЧКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ --- ОТЗОВАВАНЕ НА ДЕПУТАТИ.... ТЕ И БЕЗ ТОВА СА ТАМ НА СЛУЧАЕН ПРИНЦИП..... КАК НЯМА ДА Е ГРЕШЕН КОДА , КОГАТО САЙТА Е НА Г Е Р Б......
44
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
""А на мене ми дреме. Другата седмица емигрирам в Москва.""..............................................................................................добре е наистина да емигрираш, защото пицата свърши ...Koлкoтo дo емиграция точно в Москва ... и как щели да те носят на ръце ... Или си много *** или си зомбиран.Което е нормално за член на Батака
43
7
 
3
 
! Отговори
лекар-пенсионер преди 9 години
Честито ви набори повишение на всички пенсии. След вярна служба на БКП-БСП-ДС от днес получавате 4. 50 лв. повишение на пенсиите. Също така от днес получавате и увеличение на цените на тока, парното, хляба и всичко от първа необходимост. Няма обаче де се ядосвате пак да гласувате за нашите, защото догодина може да получите увеличение от 5. 50 лв. все пак едно левче си е едно левче. Айде чао и да не объркате пак бюлетината като 15 / 15 .
42
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичко ще ви се върне с лихвите другари. Дори лихвите на кредитите който ни натресохте за да крадете.
41
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А на мене ми дреме. Другата седмица емигрирам в Москва. Ще кажа че съм член на атака и на ръце ще ме носят.
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аман от тези политически ПАЧИ ...на ти си куклите, дай си ми парцалките ... кой е по по най ...а най-ме е гнус от платените палета дето ги защитавате !
39
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В момента пак ГЕРБ определя правилата, колкото и да не им изнася на другарите :)))
38
0
 
9
 
! Отговори
L. преди 9 години
Работата им - и за което им се плаща скъпо и прескъпо - е да седят в пленарната зала и да приемат закони. Като не си вършат работата, да връщат заплатите!
37
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Седенкаджията олигарски така може да изкара доста време - ***!
36
0
 
5
 
! Отговори
ахахахах преди 9 години
лелееееее леле леле леле
35
0
 
22
 
! Отговори
777 преди 9 години
Не мога да разбера тези дупетати нямат ли поне капка съвест и морал?! Око аз не се явя на работа, или не изпълнявам коректно служебните си задължения за мене има съответните последици. Нашите дупетати, обаче си правят каквото искат - ще вляза, няма да вляза, ще се регистрирам, няма да се регистрирам - Какъв е този цирк?! Защо за тези хора няма санкции, от неизпълнение на служебните им задължения! В крайна сметка народът им е работодател?!
34
0
 
24
 
! Отговори
Мъдовски-Попов преди 9 години
Хайде спрете най-сетне да си играете на "Парламент". Писна ни от долнопробни игрички - днес ние, а утре -вие.Калпави сте всички, вместо да свършите някоя сериозна работа стоите в сградата за коричка хляб и кюфтенце.
33
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КОЙТО НЕ Е ВИЖДАЛ И НЕЗНАЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПАРТИИНА СЪКРЕТАРКА ОТ ВРЕМЕТО НА БАЙ ТОШО МОЖЕ ДА ПОГЛЕДНЕ ФОТОТО. ЕТО ТАКИВА КАТО ТАЗИ КОЛЕХА И БЕСЕХА В ЗАВОДИТЕ И ПРЕДПРИЯТИЯТА. ТОВА ГО КАЗВАМ НА ТЕЗИ КОИТО СА РОДЕНИ СЛЕД 80 та ГОДИНА. ОТ ТАКИВА КАТО ТАЗИ ЗАВИСЕХА ХИЛЯДИ ДА НЕ КАЖА МИЛИОНИ СЪДБИ. САМО ТЯ СИ ЗНАЕ КОЛКО НАРОД Е ПРЕЦАКАЛА ЗАРАДИ ГОВОРЕНЕ ПРОТИВ БАЙ ТОШО. А СЕГА СЕ ПРАВИ НА НАЙ ГОЛЕМАТА ДЕМОКРАТКА. АЙ СИКТИР ***.
32
9
 
19
 
! Отговори
до zeus преди 9 години
Днес БСП са провалили кворума, за да не се гласува закон от дневния ред, който премахва давност за комунистическите им ДАЛАВЕРИ и престъпления!!!!!!!! Сега разбра ли?
31
13
 
25
 
! Отговори
турчин преди 9 години
ГОСПОЖИ И ГОСПОДА ОТ ГЕРБ,ОСТАВЕТЕ БЪЛГАРИНА ДА ГЛАДУВА И ДА МИЗЕРЯВА,САМО ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ.
30
22
 
28
 
! Отговори
zeus преди 9 години
Нещо не разбирам, след като Атака вече ги няма ГЕРБ ако желаят могат да работят като истинска опозиция и да гласуват против щом не им харесва. На тях обаче по им харесва да се правят на сърдити деца, отколкото да си вършат работата.
29
19
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на снимката - кобра
28
26
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Герберастите да си заминават - кой на село кой в Банкя - всеки в *** си.
27
6
 
10
 
! Отговори
are_kulata преди 9 години
Защото ние чертаем пилоните на нашия успех в задкулисие,защото успяхме да потопим в булото на медийното пространство моделажа на нашите подмолни намерения,така постигнахме едно удобство да сме непритеснявани от гоите,докато ние ги ограбваме от собствените им богатства!Ние стигнахме до там,че да представаме нашите лостове за спасители,а вредните на нас съпротивителни сили за врагове на обществото.Кулминацията е истините и борбата за справедливост на тези малцина да вместо стожер,обикновен шантаж