Борисов го чака изненада, няма да се върне на бял кон!

Социолог: Очертават се съмнителни коалиции в новия парламент
Обновена: 11 юли 2014 14:17 | 11 юли 2014 14:16, Веселина Йорданова
102
Борисов го чака изненада, няма да се върне на бял кон!
Следващият парламент може да е още по-неустойчив. Снимка: архив, БулФото

Социологът Кольо Колев предвижда нови “играчи” в следващия парламент, но не очаква да бъде сформирано устойчиво мнозинство.

“Бойко Борисов го очаква много неприятна изненада на следващите избори. Той отново се изживява като месия, който ще дойде на бял кон след вота. Искам да го предупредя, че това няма да му се случи”, заяви Кольо Колев пред БНТ.

Още по темата
Социологът призна, че на евроизборите никой не е успял да познае случилото се с избирателите на БСП, които не подкрепиха столетницата.

Според него има опасност този парламент да се повтори в по-лош вариант, с още по-голяма неустойчивост.

“Ние вече сме в спирала на политическа нестабилност. Не виждам с какво новите избори ще помогнат за решаване на този въпрос. Очертават се доста съмнителни коалиции, заредени с вътрешно напрежение – ГЕРБ-ДПС и Реформаторския блок”, коментира Колев.

Той посочи, че с подобно напрежение е била заредена коалицията БСП – ДПС с мълчаливата подкрепа на „Атака“.

По думите му в момента партиите си крещят, няма основа за диалог. Според Кольо Колев в много сектори в държавата има проблеми, но това не е повод за истерия. У нас обаче се прави целенасочен опит хората да се истеризират, защото могат "да се хвърлят на врата" на поредния спасител само в състояние на страх и тревога.

Социологът коментира, че ако хората се вгледат в предлагането на политическия пазар, ще открият „политическата импотентност“ на тези, които претендират за тяхното доверие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
7
 
8
 
! Отговори
не син преди 9 години
Ето ви прогноза,която е много по-точна от тази на Червен Кольо: ГЕРБ-33%,БСП-17%,ДПС-13%, РБ-7% ,АБВ-6%, Дудуков на границата,ако не е в затвора,"Атака" вън от парламента /1.7%/,55% участвали в изборите !
66
8
 
10
 
! Отговори
Бобималкоуиски преди 9 години
Червен Кольо също го очакват изненади - още по-големи отклонения от прогнозите които дава този комунистически шаман.
65
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кольо, Кольоооооо, пак ли се изходиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии, този не е ли изхвърлен на бунището
64
9
 
11
 
! Отговори
gost преди 9 години
Най изненадани от ниската избирателна активност ще са герберските платени *** от бостанското плашило баба цецка цачева.Просто хората се отвратиха от всички политици и от политиката на България
63
8
 
14
 
! Отговори
gost преди 9 години
Най изнеиадани от това ще българоубийеците от герб отново няма да имат мнозинство и ще се наложи да управляват в коалиция .Крайно време е герберастите да разберът в простите си мозъщи ще вече никога няма да управляват самостоятелно.Просто мнозинството от нас Българите сме отвратени от всички политици независимо дали се казват бойко тиквунякиш бостанското плашило баба цецка цачева прочие и затова не гласуваме на изборите
62
9
 
16
 
! Отговори
евгени преписвача преди 9 години
Банкянската мутра ще се върне на магаре, не на бял кон И няма да тръгне към властта, а към политическата сикаджийска клоака, от която се пръкна като мръсен и гаден съсел!
61
10
 
13
 
! Отговори
gost преди 9 години
То е ясно ще българоубийеците от герб ще спечелят изборите които идват но отново няма да имат мнозинство и никога вече няма да управляват самостоятелно.Избирателната активност на 5 октомври 2014 ще е много ниска.Просто хората се отвратиха от всичкиш политици независимо далисе казват бойко тиквеника бостанското плашило баба цецка цачева прочие и затова не гласуват нва изборите.Тази ниска активност на 5 октомври ще изненада всички политици но най вече журналистите гъзоблизци на бойко тиквуна
60
12
 
13
 
! Отговори
жална ни майка преди 9 години
Ще се върне,ще се върне и още как!!!!!Ще питате и за Дянков да ни вади от това,що натвориха .Те и затова дойдоха на власт-да вземат ей тия пари ,а после ние да им ги плащаме.Не го ли разбраха и платените лайняри?
59
7
 
11
 
! Отговори
niki преди 9 години
Само едно уточнение, защото отново сте сбъркали. Първото изречение трябва да започва така:"Социологът" Кольо Колев предвижда нови играчи......Няма такова нещо - социолог, който бърка с 10% разлика в предвижданията си....
58
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кольо пак се върна на бял кон да ръси глупости.Нали и той е човек,трябва да си изкара надника
57
6
 
12
 
! Отговори
ТЕ преди 9 години
ЩЕ СЕ ВЪРНЕ НА КУЦО МАГАРЕ.
56
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може би има гаранциите на господарите си отвъд океана:"каквито и да са резултатите от волята на суверена,ние сме над всичко и ще направим ,така че ти да бъдеш на това място.Там ти си ни необхадим.Дрго такова послушно куче не можем да намерим".
55
10
 
13
 
! Отговори
Мъдовски-Попов преди 9 години
Червен Кольо много бързо забрави а прогнозите си през Април и Май 2014 година. Но такава му е съдбата - да бъде ***, и то червена!
54
8
 
11
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Кольо, скрий се, Кольо!
53
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КОлио колев като каже че е бял ден, значи е тъмна нощ и трябва лампата да се пали. Този никога нищо не познава, лъже като дърт *** .
52
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кольо Колев не казваше ли преди евроизборите че БСП ще ги спечели ТОЗИ МНОГО ЛЪЖЕ
51
6
 
16
 
! Отговори
анела преди 9 години
До Еленавъзможно е. боко получи одобрение в щатите да фалшифицира изборите, другите комунисти си вземат парите и отиват я в брюксел, я в неизвестност, ще има фалшификации и боко простото обратно на власт. другите просто искат пари, бокото иска любов, тез пусти комплекси
50
6
 
20
 
! Отговори
ГЕРБ ДА МЪЛЧАТ преди 9 години
ЧЕРНИ СА КОНЕТЕ НА АПОКАЛИПСИСА, КОИТО ВОДЯТ КЪМ АДА. БЕЛИЯТ КОН Е КОНЯТ, НА КОЙТО ИДВА ПОБЕДИТЕЛЯТ. ТАКА ЧЕ, ПО-КРОТКО С ИРОНИЯТА ГЕРБЕРСКИ НАГРАМОТНИЦИ.
49
30
 
21
 
! Отговори
Елена преди 9 години
Кольо Колев го чака изненада! Борисов ще се върне на бял кон!
48
1
 
20
 
! Отговори
АНТИ преди 9 години
Трябва да се върне бай Тошо или инспектор Гешев и лагери(не затвори) като Белене!